Vrolijke Vriendjes logoAltijd goed gemutst en vol energie. In voor een liedje, melodietje of grapje. Kleintjes halen vanaf nu hun kinderhartjes op met het gezelligste speelgoed van dit jaar. Wie is er nu niet gesteld op zulke Vrolijke Vriendjes? VTech heeft er meteen een hele serie van gemaakt, mooie  karakters die met eigen vervoer (step, hobbelpaard, vliegtuig, driewieler, cabrio of autobus) de wereld van het kleintje binnenrijden.

1626 BackVrolijke Vriendjes is de nieuwste rage waarmee VTech, producent van leerzaam speelgoed, kleine druktemakers van 1-5 jaar een flinke stap vooruit helpt in hun ontwikkeling. Het interactieve speelgoed stimuleert taalontwikkeling, helpt verband te leggen tussen oorzaak en gevolg en prikkelt motorische ontwikkeling en fantasierijk spelen en dat is nogal wat, voor zulke kleine Vrolijke Vriendjes.

Het geheim van de zes vriendjes zit ‘m in het vervoer. Op het moment dat Emma, 1627 backKris, Mila, Levi, Fleur of Lucas plaatsnemen op hun step, hobbelpaard, karretje, vliegtuig of enig ander voertuig, wordt de Magic Point geactiveerd of beter: begint het feest! Met gezongen liedjes, melodietjes en grappige zinnetjes, maar ook met telkens andere reacties. Zo wordt en blijft spelen spannend en is op ontdekking gaan een uitdaging. Het grappige is dat elk vriendje een eigen vervoermiddel heeft, maar net zo makkelijk in- of opstapt bij een ander. De reacties op de vriendjes verschillen dan wel telkens. Als dat geen reden is ze allemaal te verzamelen.

162923 kid leftKim & Cabrio en Jasper & Cabrio vallen in de categorie succesvolle Vrolijke Vriendjes, zij scheuren met hun cabrio’s de wereld van het kleintje binnen. De cabrio rijdt, zodra Kim of Jasper plaatsnemen, vanzelf. De liedjes en melodietjes horen er uiteraard bij.

Helemaal compleet wordt het feest met Bas de buschauffeur en zijn Avonturenbus. Ook die volgt de lijn van zitten, zingen en rijden maar. Natuurlijk mogen de andere vriendjes meerijden, hoe meer volk aan boord, hoe leuker het wordt!

Advies verkoopprijs:
VTech Vrolijke Vriendjes incl accessoire € 9,95
Vrolijke Vriendjes Kim & Cabrio en Jasper & Cabrio € 14,95
Vrolijke Vriendjes Avonturenbus € 23,95.

Meer informatie: www.vtechnl.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.