dora1Wat een eer. We mogen naar Dora, Diego & Boots in het theater en nog wel naar de premiere. De schoolmeid wil bij nader inzien toch niet mee, dus trekken de peuter, kleuter en ik onze mooiste kleding aan, want er is een heuse oranje Nickelodeon loper met bekende Nederlanders. En voordat de voorstelling begint kunnen we Dora en Diego een handje geven!

Dora, Diego en hun beste vriend Boots, maar ook Rugzak, Kaart en haar andere vriendjes moeten de piratenbiggetjes zien bij te houden. Maar de route is nog niet zo gemakkelijk. Zo moeten ze langs de dansende berg, de zotte zingende brug en nog veel meer spannende, vrolijke en grappige hindernissen. Dora en haar vriendjes roepen de jonge bezoekers dan ook op om een handje te helpen. Maar pas op voor Zwieber!

https://www.youtube.com/watch?v=p4S2wduaoNQ&list=PLE95B92134FFA0F79

We zitten met onze rug in onze stoel gedrukt, de show is overweldigend. Het podium staat regelmatig helemaal vol met dansende bekenden. De meisjes weten niet waar ze kijken moeten. Heel natuurlijk wordt met eenvoudige decorstukken letterlijk vaart in het verhaal gebracht en achter het podium is een filmscherm, hetzelfde als de dvd. Daar wordt handig gebruik van doraa1gemaakt. Te zien op de foto is de dansende brug met een toren op het podium en de rest van de brug op het beeldscherm. De opkomst van de piratenboot met iedereen aan boord behalve Swieber wordt met luid applaus ontvangen. Regelmatig mogen we met onze piratenvlaggen meedoen of klinkt er een bekend liedje wat we mee zingen. De kindjes (en ouders) om ons heen doen ook actief mee. De show duurt totaal een uur, de pauze was voor ons niet nodig. Na afloop mogen alle kindjes op het podium klimmen, maar dat is waarschijnlijk alleen omdat het de premiere is.

doraa3Dora Live! Dora’s Piratenavontuur’ zit vol met zang, dans en interactie. De kinderen worden gestimuleerd om mee te helpen, denken, zingen en dansen. De musical speelde eerder al met groot succes in India, Libanon en Australië en is te zien in het theater van 8 april t/m 6 juni 2015 in Nederland en België. Neem voor de speellijst, de trailer en meer informatie een kijkje op https://www.vanhoornejunior.nl/dora-live/dora-live.

Dank je wel Van Hoorne Entertainment, Nickelodeon en Life Like Touring we hebben genoten van de show en de goodiebag!

 

/Lmcmr

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.