Quvenzhane WallisIn deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York. Hij ziet zichzelf als Annie’s reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven?

DVD & BLU-RAY™ RELEASE OP 29 APRIL 2015

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik best moest wennen aan deze moderne versie van Annie. De oude film heb ik behoorlijk wat aantal keren gezien, dus in het begin had ik telkens het idee dat het roodharige meisje wel ergens om de hoek zou komen. Al met al is deze moderne versie van Annie leuk om te kijken. De liedjes zijn nog steeds goed mee te zingen en worden op een hippe manier gebracht.

Quvenzhane WallisIk kan me zo voorstellen dat deze film aanspreekt voor de jongere kijker. Als volwassene (bekend met de originele film van Annie) is het wat lastiger om het verhaal met andere ogen te bekijken. Annie heeft bijvoorbeeld in deze film een pleegmoeder, terwijl ze in de originele setting een weeskind in een weeshuis is. Hierdoor lijkt de film me minder te raken dan het origineel.

Hoe dan ook, de nieuwe versie van Annie is hip en leuk om samen met het hele gezin te bekijken! Zeker een aanwinst voor de filmcollectie!

WINNEN!BXS04143_Annie_BNX_BD_STD1_ST_3D_CMYK
Wij mogen 2x de Blu-Ray van Annie weggeven.
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Copyright: © 2014 Columbia Pictures Industries, Inc.  All Rights Reserved.  TM & © 2014 Tribune Content Agency, LLC.

Meer informatie vind je hier!

18 thoughts on “Blu-Ray: Annie! (+winactie)

  1. Leuk voor mijn dochter Nikki, zij moet voor de eindshow van jazzballet op een liedje uit deze film gaan dansen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.