Vereeuwig mooie herinneringen met je (klein)kind

Als (kersverse) opa, oma, vader of moeder, weet je het als geen ander. Soms lijkt de tijd veel te snel te gaan en vliegen de jaren met je kind of kleinkind voorbij. Het is dan belangrijker dan ooit dat je stilstaat bij alle mooie momenten en de mijlpalen in het leven. Zet je kind of kleinkind de eerste stapjes? Komen er voor het eerst woordjes uit het mondje? Of is de eerste schooldag dit jaar geweest? Dit zijn allemaal voorbeelden van mooie herinneringen die je moet vereeuwigen.

Heb je de momenten vastgelegd op camera?

De kans is erg groot dat je tijdens deze momenten je smartphone of een mooie spiegelreflexcamera binnen handbereik had. En de kans is dan ook erg aannemelijk dat je deze momenten op de gevoelige plaat vast hebt gelegd. Maar één ding is ook zeker; je bekijkt de foto’s maar enkele keren of zelfs nooit meer. Je archief op je telefoon of camera wordt verder en verder aangevuld met meer actuele gebeurtenissen. En dat is natuurlijk onwijs zonde. Het is dus de hoogste tijd om daar de nodige verandering in aan te brengen!

Kies je binnenkort ook voor het laten afdrukken van foto’s?

Het is helemaal geen verkeerd idee om de foto’s een keer af te gaan drukken. Hierdoor heb je de mooiste herinneringen altijd dichtbij je in huis. Het laten afdrukken van foto’s kun je bijvoorbeeld eens per maand, eens per kwartaal of eens per halfjaar doen. Veel mensen stellen daar dan ook een reminder voor in, bijvoorbeeld in de telefoon of in een digitale agenda. Ideaal om ze in te lijsten in de gang, woonkamer of in de kinderkamer van je kind of kleinkind. Al met al is er altijd wel een plekje in huis te vinden waar de foto’s perfect tot zijn recht komen. Op deze manier geef je de ruimte een persoonlijke uitstraling met foto’s van bijzondere momenten.

Foto’s afdrukken doe je eenvoudig en snel online

Gelukkig is het afdrukken van foto’s niet zo lastig meer vergeleken met vroeger. We kennen allemaal het tijdperk waar een rolletje af moest worden gedrukt en het soms weken kon duren voordat je de foto’s in huis ontving. Foto’s afdrukken doe je vandaag de dag eenvoudig en snel online. Je maakt erg gericht een selectie van de beelden die je graag ontvangt en de foto’s ontvang je binnen no-time bij jou op de deurmat. En dat is wel zo handig.

Beeld: Shutt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.