I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een nieuwe film over popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres.

De film, geregisseerd door Kasi Lemmons (Harriet) naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody), neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston.

Uitgelichte afbeelding: Naomi Ackie in TRISTAR pictures I WANNA DANCE WITH SOMEBODY. 

Filmposter: filmdepot

58 gedachten over “I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie (22 december in de bioscoop)

  1. Mijn tante! Ze is binnenkort jarig en een luisterde veel naar Whitney Houston. Ik zie haar veel te weinig en had tot voor kort nog geen cadeau maar dit zou een wel heel fantastische zijn mocht het lukken! 😊

  2. Met mijn lief! Ooit samen een poging gedaan het graf van Whitney te bezoeken, maar weggestuurd door bewapende bewaking. We waren heeeeeeel dichtbij.

  3. Mijn beste vriendin. Wij houden van muziekfilms. George Michel, Elton, Elvis en Prince al gezien. Naar Moonage (David Bowie) gaan wij nog en Whitney Houston hoort er dan zeker bij.

  4. Samen met mijn lieve zusje Sandra. Ik weet nog dat wij samen helemaal uit ons dak gingen bij het nummer ‘I wanna Dance with somebody’. Dit is echt jeugdsentiment voor ons.

  5. Ben benieuwd naar deze film, Whitney Houston was een heel bijzondere vrouw. Ik zou deze film graag met een andere heel bijzondere vrouw, mijn moeder, willen zien.

  6. Ik zou samen met mijn dochter gaan die eens per jaar met kerst vanuit Thailand naar huis komt, lekker bioscoopje pakken hoort er zeker bij, en dit is de perfecte film daarvoor

  7. Ons oudste dochter en haar 2 oekranische vriendinnen
    Voor hun zou dit een hele beleving zijn aangezien ze zelf geen fincieele mogelijkheden hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.