Body & Soap pakket“Bruisballen”, “badparels” en “zeepjes” zijn slechts enkele producten die worden verkocht in de online webshop van Body & Soap. Maar er zijn ook producten te koop waarvan ik nog nooit gehoord had zoals “badkaviaar”, “Bombs and Cakes” en “Truffels”. Je zou je bijna af kunnen vragen wat ze er niet verkopen! Body and Soap gaat zelfs een stapje verder door o.a. Lingerie en badmode te verkopen maar ook spullen voor de keuken, woonkamer en slaapkamer zijn niet uniek op de website. Toch staat, tot nu toe, het gros van de website in het teken voor het lichaam.

Mijn oudste dochter(9) is een echt meisje-meisje. Jurken (het liefst ballerina-achtig), bruisballenmake-up, parfum, glitters en romantiek ten top draait ze zich niet voor om. Sterker nog, zodra een ballade voor bij komt op de radio weet ze niet hoe snel ze iemand moet zoeken om te dansen. Op zijn tijd vlucht de oudste dan weer heel snel naar boven. Afijn met zo’n dochter weet je waar je aan toe bent. Dat is dan weer super om dingen in te kunnen plannen. Dat is dan ook het eerste wat ik gedaan heb nadat ik van Body & Soap een leuk pakket mocht ontvangen.

In het pakket zitten 25 badparels, zeepjes, kaarsen, bruisballen, een voetscrubje, massage spons, scrubvoetje, Lipgloss eendje, lipgloss eendeau de toilette, douchegel en een scrubhandschoen. Dit alles samen is natuurlijk te veel om binnen 1 dag te testen. Mijn dochter en ik kiezen eerste de spullen uit die we niet in bad hoeven te gebruiken en dan kiezen we beiden iets uit wat heerlijk in een (voeten)bad is.

Mijn dochter kiest een bruisbal uit maar vind het wel zo eerlijk dat haar zusje(5) dan25 badparels met haar mee in bad gaat en ze samen in bad kunnen spelen. De jongste meid wordt erbij geroepen en zuslief vraagt of ze met haar in bad wilt samen met de bruisbal. Daar heeft de kleine ukkepuk wel zin in. Ze zoeken mooie kleren uit voor na het bad en ondertussen laat ik het bad vollopen met warm water. Zodra de kinderen erin zitten gaat de bruisbal erbij. De bruisbal begint gelijk te bruisen, net zoals een bruistablet (van opa en/of oma’s kunstgebit). De meisjes vinden het geweldig en met hun vier handjes samen kunnen ze er maar niet vanaf blijven. “Het kriebelt een beetje en dat is lekker” zegt de jongste meid.

eau de toiletteVoor een voetenbadje voor mezelf vullen we een bak met warm water. We leggen een handdoek eronder, voor het geval iets knoeit en een handdoek om de voeten af te drogen na het badje. Terwijl de meiden de eau de toilette uittesten en met de lipgloss aan de gang gaan zet ik mijn voeten in het badje. De badparel die ik in het badje leg lost naar de jongste dochter haar mening niet snel op dus helpt ze het even door erin te knijpen. De vloeistof loopt uit de badparel en mijn dochtertje vindt het maar wat leuk. Ze vraagt of ze de puf mag gebruiken voor mijn voeten. Ze gaat daarna heerlijk aan de gang en heeft de grootste lol.

Na een tijdje wordt het water lauw tot zelfs koud en vind ik het genoegmassagespons geweest. Omdat de meiden ook lang genoeg hebben gespeeld met de spullen sluiten we voor vandaag af. Morgen is weer een nieuwe dag!

De producten zijn te bestellen in de webshop van www.bodyandsoap.nl

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.