SoloBioMooi pakketSoloBioMooi.nl contacteerde een aantal bloggers voor een (nieuwe) samenwerking. Wij van KiDDoWz zijn een van de gelukkigen. En dat delen wij, uiteraard, met onze lezers. In de komende weken, maanden of wellicht zelfs jaren. Wat wij gaan delen, deel ik nu ook al met jullie aan de hand van de foto hierlangs. Wat het allemaal precies is, daar kom je vanzelf één voor één achter. Sla de website van KiDDoWz dus op bij favorieten en kijk met regelmaat (ook leuk om zo op de hoogte te blijven van de recente winacties).

Na een heel jaar hard werken kijkt iedereen uiSoloBioMooi badzout 1t naar de welverdiende vakantie. Ook ik heb er weken lang naar uit gekeken. Helaas pakt de vakantie iets anders uit voor mij, veel rusten is de grootste prioriteit. Als we al eens op pad gaan dan is het richting de stad, een bioscoop of bijvoorbeeld de bossen. Waarbij we een klein stuk inspanning hoeven te leveren en dan kunnen genieten van het uitzicht bij een terrasje of gezellig een film kijken. Na een drukkere dag staat de dag in het teken van rust. Hangend op de bank of een rustmoment in een heerlijk warm bad!

De kinderen zijn allemaal weg en vriendlief heeft besloten te gaan schuren en te verven in huis. En daar zit ik dan doodvermoeid op de bank na een intensieve dag ervoor. Uiteindelijk besluit ik de doos van SoloBioMooi erbij te pakken en eens te rommelen tussen de spullen. SoloBioMooi badzout 2Tot ik ineens het zakje badzout tegenkom. Daar heb ik wel zin in, even relaxt in bad liggen. Geen vieze verflucht, geen gemopper van druipers die zijn ontstaan in de verflaag en geen stofwolk waaronder ik verdwijn.

Een paar minuten later sta ik in de badkamer met schone kleren, handdoeken en het zakje badzout. De kraan wordt aangezet en het water loopt langzaam het bad in, snel voor ik zelf in bad stap maak ik wat foto’s van het zakje en wat badzout langs het zakje, een lopende kraan en het badzout in het water. Het fototoestel gaat uit voorzorgsmaatregel aan de kant en mijn momentje rust kan beginnen.

SoloBioMooi badzout 3Het badzout ruikt heerlijk, de aroma van honing is goed te herkennen. Het lost zich makkelijk, maar niet te snel op in het water. Zelf vind ik het altijd prettig om met het badzout te “spelen”. Als het bad vol zit is het badzout opgelost en gaan de ogen even heerlijk dicht. Wat klusgeluiden op de achtergrond storen me helemaal niet. Voor ik het weet ben ik weer in slaap gevallen en klopt mijn vriend op de deur of alles in orde is. “Ja hoor schat”. “ik spoel me even af en dan kom ik weer” roep ik naar hem. Aangezien het water al koud is kan ik weer even opwarmen, ook vind ik het een fijne gedachte om me even af te spoelen, je hebt toch een hele tijd in water gelegen met je hele lichaam. Niet dat ik vies van mezelf ben maar toch…

Om een goed bad met badzout te krijgen is het raadzaam om de temperatuur van het water tussen de 35 en 38°C te houden. Geniet hierna van een weldadig bad. Ook kun je in plaats van een heel bad een voetenbadje vullen. Speciaal voor je voeten, om ze even de rust en verzorging te geven na bijvoorbeeld een intensieve wandeling.

SoloBioMooi badzout 4De Lavera Badzout Moment is hier te koop. Mocht je nou geen honing fan zijn kun je op de website van Solobiomooi.nl kijken tussen alle soorten badzout. Zeker en vast zal er ook iets voor jou tussen staan.
Binnenkort komen er meer artikelen van SoloBioMooi online te staan. Voor een compleet overzicht kun je bij de zoekbalk SoloBioMooi intypen om het overzicht te krijgen.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.