box_hello_largeWie houdt er nu niet van exclusieve verzorging? Toen de website van Hello-box voorbij kwam wist ik gewoon: Dat moet ik hebben! Nu een aantal dagen later heb ik er nog steeds geen moment spijt van. Het doosje alleen al is enorm liefelijk. Zodra het doosje open gaat komt een heerlijke aroma je tegemoet en, hoe grappig ook, is het zoeken in het doosje naar alles wat erin zit. En bij elk product wat ik tegen kom tussen het vulmateriaal (ter beschadiging) maakt mijn hart vrolijk een sprongetje van vreugde.SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is ongelooflijk hoeveel er uit dit prachtig doosje komt. Nadat ik alles een voor een uitgepakt heb ga ik de inhoud eens goed bekijken. De geïllustreerde kaarten geven me het gevoel iets exclusiefs in handen te hebben. Ik vind de kaartjes zelfs veel leuker dan de standaard A4tjes met uitleg.

SAMSUNG CAMERA PICTURESIn mijn Hello-box vind ik niet alleen de gebruikelijke verzorgingsproducten ook zitten er wat cute little things bij wat mijn leven voor het bloggen net wat leuker

en interessanter maken. Dat nodigt mij gelijk uit om de gekregen Moederdag chocolaatjes en een kop favoriete thee te nemen en uitgebreid de producten te bekijken.

Op een van de kaartjes staat een overzichtje van de inhoud:
1. Candle wax bar melt – Geniet van onze 100% soy was kaars melt bar. Gewoon een stukje afbreken en deze op je brander plaatsen, zie de illustratie op hetSAMSUNG CAMERA PICTURES product. Relax en geniet van de geur. WAARSCHUWING! Laat je kaars nooit alleen! Wees verantwoordelijk, vooral in de nabijheid van kinderen! (7,95 euro)

2. Handmade glycerine soap – met Aloë Vera en alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten! (3,95 euro)

3. Luxery body mist – In tegenstelling tot parfum, blijft Body mist een paar uur effectief, zo vergeet je niet om jezelf te refreshen! Enjoy the luxury. (10,95 eur0)SAMSUNG CAMERA PICTURES

4. Dead sea salt scrub – Verrijkt met onze beste dode zee zout, zoete amandel olie en verschillende etherische olien. Een van onze best verkopende producten. Een lepel vol is genoeg per gebruik. Alleen geschikt voor handen en lichaam! (12,95 euro)

5. Sweet jasmin bath bruisbal – Geniet van de SAMSUNG CAMERA PICTURESgemixte boters zoals cacao en shea. Gewoon in een warm bad gooien en dan genieten van de borrelende oplossende fizzer, waarbij heerlijke geuren vrijkomen. Geniet van je bad (12.95 euro)

6. Hand cream – een product waar je niet zonder kunt. Your hands will love you fir it! Enjoy! Ohh Lala Lala! (9,95 euro)

De inhoud van de kaartjes is eenvoudig. De belangrijkste vermeldingen zijn gedaan en daarmee kun je zelf aan de slag gaan om te ontdekken. Elke keer als ik het stukje SAMSUNG CAMERA PICTURESvan de bruisbal lees lig ik weer in een deuk. “Gewoon in een warm bad gooien” waarom zou je er ook een lastige zin van maken als het gewoon lekker makkelijk kan? Ik geef ze geen ongelijk. Dompelen met die bal! Hoppa 😉

Als extraatje zaten, zoals eerder gezegd, cute little things erbij. Waaronder memoblaadjes in hele schattige vorm, een spiegeltje (zie de foto bij de bruisbal), stickertjes, een pen, super cute paperclips…..

De reden dat ik deze review nu ga SAMSUNG CAMERA PICTURESbeëindigen is dan ook niet meer en niet minder, dan het feit dat ik nog even heerlijk mezelf ga verwennen, met al deze leuke producten. Zelf ook genieten? Neem dan een kijkje op http://www.hello-box.nl Ze werken me abonnementen en losse dozen.

/Miranda Young

2 gedachten over “Hello box Holland en cute little things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.