4“Kneipp Nature Kids neemt kinderen mee naar prinsessen, draken en ridders!” Nu is het helaas niet zo dat de kinderen echt naar prinsessen, draken en ridders gaan. Maar dat ze gewassen worden in de douche of in het bad en daarbij in een magische wereld terecht komen. Niet allen qua kwa geur maar ook door kleur. En…gelukkig niet alles door elkaar! Zo is er voor de meiden  een prinsessen shampoo & douche in één en prinsessen badschuim met framboos aroma!
Beiden geschikt voor de zachte huid en gemakkelijk doorkambare haren zonder geschreeuw. 6Voor de stoere jongens… euhhh ridders is er een heerlijk geurende drakenkracht shampoo & douche in één en een drakenkracht tover bad. De droomreis badschuim bevat natuurlijke lavendel en teunisbloemolie. Deze verzorgt en ontspant en helpt de jongens om heerlijk te slapen.

Kneipp Nature Kids Draken shampoo & douche

dranken-shamppoo-doucheSpeciaal voor de echte helden is er de Nature Kids Draken Shampoo & Douche. Deze combinatie wast de haren schoon met de frisse geur van drakenfruit en beschermt het haar met de kracht van toverhazelaar. Eenmaal onder de douche vandaan zijn de stoere helden klaar voor een nacht  vol avonturen. 
Bron: kneipp.nl

SAMSUNG CAMERA PICTURESDe jongens staan te popelen om de goed geurende Shampoo & Douche te testen. De oudste heeft de leeftijd dat hij niet meer samen mag dus gaan ze beiden apart. Omdat we nu vakantie hebben is er ook meer ruimte en tijd om in bad te kunnen gaan en dus maakt hij hier gretig gebruik van. Geen douche maar een bad met het product. Moet kunnen…Toch?
De flacon krijgt de 6 jarige eenvoudig open en een kleine kneep zorgt ervoor dat er een kleine hoeveelheid op zijn hand terecht komt. Zo kan hij beginnen om zijn haren te wassen. Hierna doet hij nog een dot op zijn handen en wast daarmee zijn lichaam. Intussen ruikt echt de hele badkamer naar drakenkracht. Ik vlucht maar snel weg alvorens mijn zoon vuur begint te spuwen.
Kneipp Nature Kids Draken shampoo & douche, 200 ml is hier te koop voor €4,99

Kneipp Nature Kids drakenkracht toverbad badzout

drankenkrachtIn bad met Kneipp Nature Kids toverkracht badzout is een feest voor kleine helden. De magische toverkracht van het drakenfruitextract verkwikt en het Toverhazelaarextract verzorgt de kwetsbare kinderhuid en beschermt de huid tegen uitdrogen. Het badzout zorgt voor een extra magisch effect omdat het water groen kleurt.
Bron: Kneipp.nl

collage-2015-09-11Aangezien de jongste de shampoo & douche getest heeft mocht
de oudste het badzout testen. Ongemakkelijk en ongepast maak ik vlug een paar foto’s van het
badwater en verdwijn daarna snel. Een moeder bij een tiener op de badkamer is natuurlijk geen feest. Ik hoor hem af en toe vechten met een zwaard en verder komt hij lekker ruikend na een half uur beneden en zegt dat hij het prima vond.
[bol_product_links block_id=”bol_55f2a0c8260c5_selected-products” products=”9200000043033600″ name=”toverbadzout” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Kneipp Nature Kids Prinsessen shampoo & douche

prinsessen-shampoo-doucheDe Kneipp Kids tovershampoo aardbei reinigt de kinderharen mild en versterkt het haar. De natuurlijke amandelolie en het aardbeienextract maken het haar glad, zodat je het makkelijk kunt doorkammen zonder tranen. De vrolijke aardbeiengeur tovert een glimlach op het gezicht van ieder kind.
Bron: Kneipp.nl

SAMSUNG CAMERA PICTURESAangezien de stoere jongens/ridders al in een warm bad zijn geweest en het hele huis nu naar drakenkracht ruikt is het tijd om hier verandering in te brengen. Een lading prinsessen magie mag los gaan in de badkamer. Ook hier gaan de meiden apart in bad. Omdat de jongens gemakkelijk haar hebben, kammen ze het nooit. Toch ben ik bij dit product wel nieuwsgierig naar het effect op de haren. De jongste gaat in bad en samen wassen we haar haren. Daarna krijgt ze wat in haar handen om haar lichaam te wassen. De hele badkamer ruikt nu heerlijk naar prinsessen magie. En haar haren? Die zijn inderdaad gemakkelijk te doorkammen. Maar de dag erna heeft ze toch wat klitten in haar haren.
KneippNature Kids Prinsessen shampoo & douche, 200 ml is hier te koop voor €4,99

Kneipp Nature Kids prinsessen badschuim

prinsessesnbadshumDe Kneipp Nature Kids Toverdouche aardbei reinigt en verzorgt de kwetsbare kinderhuid op milde wijze en verzorgt de kinderhuid. De natuurlijke amandelolie en het aardbeienextract houden de huid zacht en soepel.
De vrolijke aardbeiengeur tovert een glimlach op het gezicht van ieder kind.
Bron: Kneipp.nl

SAMSUNG CAMERA PICTURESEn ook de oudste meid moet er nog aan geloven. Een heerlijk bad vol prinsessen badschuim. Zodra de jongste dat hoort wilt ze absoluut erbij in bad en voor ik het weet heeft ze het al samen met haar zus geregeld. Nou vooruit dan maar, voor deze ene keer. En zo zitten de meiden samen in een schuimend en geurend bad en gaan de verhalen over elfjes, prinsessen, koning en koningin.
Kneipp Nature Kids Badschuim Prinsessen 40 ml is hier te koop voor €1,59

/Miranda Young

4 thoughts on “Kneipp Nature Kids neemt kinderen mee naar prinsessen, draken en ridders!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.