Een druk en liefdevol gezinsleven, werk, hobby’s en vrienden zorgen ervoor dat ‘la mamma’ zichzelf een beetje wegcijfert. De Mama Me-time Kit van Tijd Voor Mama gaat daar verandering in brengen. Met deze stijlvolle kit vol prachtige producten kunnen moeders eindelijk dat (verwen)momentje voor zichzelf nemen. 

De Mama Me-time Kit is een regelrechte verrassing voor elke moeder en zorgt voor een waardevol me-time moment. Moeders kunnen de kit voor zichzelf bestellen, maar natuurlijk ook voor andere moeders die wel wat me-time kunnen gebruiken. En hoe leuk zou het zijn als vaders, familie of vrienden de Mama Me-time Kit voor die ene lieve mama bestellen?

Unieke producten van kleine ondernemers

Wie van verrast worden en uitpakken houdt – én wie wel een (verwen)momentje voor zichzelf kan gebruiken – moet zeker de Mama Me-time Kit bestellen. In de stijlvolle kit vind je prachtige producten die de bedenker met liefde en zorg heeft uitgekozen.

Verkoopinformatie 

De Mama Me-time Kit is er in drie verschillende prijsklassen; standaard – €29,95, extra – €39,95 en luxe – €49,95. Verder kun je uit de volgende thema’s kiezen; Vroege Vogel, Stream Team of Cosmic Beauty. Alle cadeautjes worden apart verpakt, zodat het uitpakken één groot feest wordt.

Over Mama Me-time Kit

Mary-Lou Godfried is het sprankelende brein en de drijvende kracht achter de Mama Me-time Kit en Tijd voor Mama. Ze is moeder van drie kinderen en ontleende eerst haar identiteit aan haar kroost. Op een gegeven moment wist ze haar individu los te koppelen van het moeder zijn. Wat blijkt uit haar motto: elke moeder is ook een vrouw. Mary-Lou wordt er gelukkig van om met Tijd voor Mama producten te ontwikkelen die daarmee in een lijn liggen. Naast de Mama Me-time Kit verkoopt ze stijlvol ontworpen motivatiekaartjes. Reminders voor moeders om vaker voor zichzelf te kiezen en daadwerkelijk me-time in te plannen.

83 gedachten over “Mama Me-time Kit: een verwenmomentje voor alle moeders!

  1. Wat een leuke actie. Mary-Lou snapt het: met 3 kleine kinderen en een drukke baan is vroeg opstaan de enige manier om even in alle rust te kunnen sporten, douchen, opruimen en als ik heeeel veel geluk heb met een kopje koffie in de krant kijken.
   Ik zou dus heel graag de box vroege vogels winnen.

 1. Wat een leuk idee van de Mary-Lou! Het is zeker nodig om me-time te hebben als moeder zijnde om je batterij weer op te kunnen laden. Mocht ik winnen denk ik dat de cosmic beauty pakket het beste bij mij past.

  1. Ik zou voor mijzelf de cosmic beauty willen winnen.. mijzelf even verwennen in deze onzekere tijd dat ik thuis zit met de kinderen .

 2. Super leuk! Ik ga voor het vroege vogel pakket want dat ben ik absoluut niet maar de 3 mannen hier in huis wel! 🙉🙈🙊

  1. Wauw wat een toffe winactie ♡♡♡ ik doe graag mee want ik wat me-time goed gebruiken ^-^ mijn dochtertje Flore is namelijk al weer 2 jaaf maar het is pittig geweest zeker in bet begin…
   Na de geboorte heb ik namelijk direct een openhart-operatie gehad, dit vanwege hartfalen..

   Maar nu ben ik inmiddels gezond en prijs ik mij gelukkig met mijn prachtige gezinnetje ♡♡♡
   Mocht ik de gelukkige zijn, spreekt het Cosmic Beauty pakket mij het meeste aan 🙂

 3. Stream Team lijkt me de ideale Mama Me-time Kit , voor mijn mama.
  Met een druk gezin, werk en het huishouden heeft ze een “Happy hour” momentje dik verdiend.

  1. Wat een heerlijke verwennerij! Ik kies voor ‘Vroege vogel’, zo wordt ik ook vaker genoemd. 😀

 4. Dit zou een super leuk kadootje zijn voor mijn dochter Tineke die op het punt van bevallen staat van haar 2e kindje.

 5. Stream Team en dan kan ik even de boel laten! Want het is een heel ingrijpende periode waar we in zitten en de kinderen zijn erg onder de indruk! We redden ons prima maar af en toe wil ik even een Time Out!

 6. De kaartjes stream team lijken me heel fijn om te winnen. Ik hou van spreuken, bv die van OMDENKEN zijn ook heel fijn.

 7. Moeilijk kiezen ze zijn alle 3 super. Ik zou gaan voor de Cosmic Beauty . Zou super leuk zijn dit bij de post te ontvangen; wat een feestje!

 8. Eigenlijk ben ik nieuwsgierig naar alle 3 de thema’s. Ik ben echt een vroege vogel, maar om nu te zeggen dat ik die tijd dan aan mezelf besteed, nee, ik doe dingen in huis waar ik anders niet aan toe kom. Misschien past die kit dan wel het beste bij me, om die tijd echt eens aan mezelf te besteden.

 9. Ik kies voor de Cosmic Beauty. Mijn plan is om dit cadeau te geven aan mijn moeder die ik nu al 6 weken niet heb gezien vanwege het corona helaas…

 10. Wat een geweldig leuke winactie.
  Ik ga voor het pakket van vroege vogel, om de dag goed te beginnen.
  Dat is in deze bizarre tijd toch al wat moeilijker geworden.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 11. Ik zou de cosmic beauty kiezen! Lijkt me super leuk, iets krijgen en daar dan verrassingen uit toveren!

  1. Leuke #winactie Amanda en Mary Lou. 🙆‍♀️Rise &Shine🌞 De dag goed beginnen, frisse start, early bird 🐦 Want hier is er de afgelopen ( en waarschijnlijk aankomende!) weken geen sprake geweest van me-time, enkel WE-time, noodgedwongen welliswaar. Sta met liefde een uur eerder op voor wat me-time en deze kit!

 12. Ik zou graag Cosmic Beauty willen winnen, net dat beetje extra voor jezelf zorgen zodat je ook beter kan zorgen voor de rest!

 13. leuke actie. Ik maak graag kans op het vroege vogel pakket.
  Waauw, ben echt benieuwd. Heb totaal geen idee wat het pakket zou kunnen inhouden.

 14. Wat leuk zeg! Het thema Stream Team past wel bij mij. Ik kan altijd erg genieten van het me time moment als de kids op bed liggen. Ik ben ook erg nieuwsgierig, ik hou wel van verrassingen 😉😃🍀

 15. Ha, wat een leuke actie! Met een gezin van 3 boys is vroeg opstaan een moeten, maar voor mij geen pretje;) Wellicht helpt dit pakket erbij:)

 16. Ik doe erg graag mee, heel erg leuk.
  Doe erg graag mee voor = Vroege Vogel
  🙂 🙂
  Groetjes Anneliese

 17. Wat een leuk pakket, die sla ik even op onder mijn favorieten! Super als cadeautje!
  Mocht ik zelf winnen dan ga ik voor thema “stream team”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.