SAMSUNG CAMERA PICTURESEen natuurlijk product wil ik maar al te graag in mijn kast hebben staan. Goed nieuws voor iedereen die dezelfde insteek als mij heeft. De lange zoektochten in de winkel zijn bij deze verleden tijd! Op de website van SoloBioMooi staat een enorme collectie natuurlijke producten. Niet alleen make-up valt hieronder ook voor de mannen, baby’s en kinderen kun je in deze webshop terecht!

Goed gebruik van zonnebrandcrème
In de zomer gebruiken we (hopelijk) allemaal goede zonnebrandcrème. Maar ook in de herfst, winter en lente is dit geen overbodige luxe voor de huid. Welke factor zonnebrandcreme je ook gebruikt, blijf met regelmaat insmeren. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die een hogere factor gebruiken minder vaak insmeren dan mensen die zich insmeren met een lagere factor. Ofschoon u er wellicht niet bewust bij stil staat is er daardoor een overlapping waarbij de vrije radicalen een negatieve invloed op de huid kunnen uitoefenen en zo kan kanker ontstaan. Helaas gebeurt dit bij 1 op de 4 mensen uit Nederland. maar laat u niet afschrikken door dit hoge getal! Zonlicht is namelijk ook heel erg goed voor de huid. Zo zit er in zonlicht vitamine D (goed voor de botten), dit wordt overigens niet door zonnebrandcrème gefilterd. Met andere woorden iemand die zonnebrandcrème heeft gebruikt heeft net zoveel vit. D in zijn bloed zitten dan iemand die geen zonnebrandcrème heeft gebruikt. En wellicht nog wel veel herkenbaarder, zonlicht werkt namelijk positief op het humeur! Je wordt er veel blijer van en dat is natuurlijk wel zo gezellig!

After SunSAMSUNG CAMERA PICTURES
We worden bijna gebombardeerd met allerlei producten. Een dingetje hiervoor, een dingetje daarvoor en ondertussen staat je kast helemaal vol alleen al voor jezelf. Je kinderen en man nog niet meegeteld…
Maar toch zie ik overal After Sun opduiken is dat nu echt nodig voor je huid?
Zoals we allemaal weten vormt de zon in je huid vrije radicalen die zouden kunnen leiden tot kanker of een huidveroudering. Natuurlijk zijn we die vrije radicalen liever kwijt dan rijk. En dat doen we al mede door de zonnebrandcrème. Toch heeft je huid iets te voortduren in de zon zeker als het warmer is (zomer) en je vaker in de zon te vinden bent. de huid droogt sneller uit. Aftersun is een product dat je na het zonnen (bewust of onbewust) op je huid kunt smeren. De aftersun werkt veelal verkoelend en hydraterend. En die hydratatie is je huid je heel erg dankbaar voor. Indien je een goede aftersun hebt en je hiermee je lichaam geheel insmeert is een dag/nachtcreme of een bodylotion overbodig en dat is dan weer handig voor de inhoud van je kast!

SAMSUNG CAMERA PICTURESLavera
Van SoloBiomooi ontving ik een after sun lotion van het merk Lavere. De best verkochte natuurlijke after sun in de wereld! En dat is het product niet voor niks. Hij smeert zich ontzettend lekker uit, laat geen witte waas achter en trekt lekker snel in. Het product ruikt fantastisch, zelf mijn vriend valt de geur op en vraagt of ik een nieuwe parfum heb. De Aftersun is rijk aan Calendula en zonnebloemolie.

Lavera Aftersun is te koop voor €6,95 bij SoloBioMooi.nl

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.