SAMSUNG CAMERA PICTURESOké, het is overduidelijk dat de herfst zijn intrede gedaan heeft. Toch gebruik ik nog wekelijks de gezichtscrème. Ondanks dat ik niet meer verbrand als ik gewoon loop vind ik het prettig om mijn gezicht te beschermen voor de vrije radicalen. Maar als ik in onze cabrio rijd met het dak open, dat kan namelijk nog uitstekend met dit weer, vind ik het maar wat fijn om een SPF factor erop los te laten. Anders zou mijn snoetje behoorlijk rood zijn, zelfs met dit weer.

Pompje
Door het handige pompje blijft de crème elke keer weer vers. Mijn handen hoeven niet aan het dopje te komen en daardoor komen er ook geen bacteriën bij het product. Ook heeft het pompje als handige bijwerking een volume regelaar. Zo komt er niet te veel product op mijn handen maar ook niet te weinig. En mocht het toch iets te veel zijn dan stop je tijdig met “pompen” en is er minder product in gebruik. Hoe handig kan het zijn?

In gebruik met een massageSAMSUNG CAMERA PICTURES
Dat het pompje handig in gebruik is moge intussen duidelijk zijn. Nadat er ongeveer een theelepeltje aan je handen (of nog handiger, vingers) zit kun je de crème aanbrengen op het gezicht. Meestal tip wat product op mijn gezicht. Een beetje op mijn voorhoofd, een tipje op mijn neus, een tipje op de wangen en een tipje op de kin. Daarna wrijf ik het uit met mijn wijsvinger, middelvinger en ringvinger in cirkelvormige bewegingen. Niet alleen komt zo het product goed op de huid ook voelt het aan als een lichte massage. Tussen de wenkbrauwen begin ik met cirkeltjes naar buiten te maken, om zo ook de doorbloeding in juiste banen te leiden. Van daaruit werk ik naar de buitenkant van mijn voorhoofd. Elke “baan” maak ik drie keer om er optimaal van te genieten.

SAMSUNG CAMERA PICTURESWitte waas
Het bijkomende voordeel van deze manier van van werken is de witte waas die achterblijft daarna niet meer zichtbaar is. De crème is wit en dit blijft langere tijd zichtbaar indien niet goed uitgewreven wordt. Ook kan het bij veel transpireren weer naar voren komen. Wederom even inwrijven of af deppen met een tissue doet wonderen.

Kinderen
Ook de kinderen smeer ik met gemak in. Alleen kinderen onder de 3 jaar wordt afgeraden. Door de hoge factor geeft het me een veilig en fijn gevoel als ze ingesmeerd zijn. De huid vervangt zich weliswaar vanzelf maar als het eenmaal beschadigd is is het toch een ander verhaal. Daarbij is het ondertussen ook algemeen bekend dat te veel UV licht op de huid niet gezond is en zelfs kan lijden tot een vorm van kanker. Wees daarom niet eigenwijs maar smeer jong en oud op tijd in en vermijd de zon, zeker in de zomermaanden, tussen 12 en 16.00 uur.

na wat wrijven is de crème ingetrokken in de huid en is een mooie glinstering te zien

na wat wrijven is de crème ingetrokken in de huid en is een mooie glinstering te zien

Lovea Bio Face Cream SPF 50 ♡ 50ml is bij Solobiomooi te koop voor €16,85

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.