9200000046398036“Freddie de Kikker is de leukste 3D animatiefilm voor de hele familie! Van het animatieteam dat verantwoordelijk is voor The Simpsons en de productiestudio achter o.a. My Little Pony! Met de originele stemmen van Drake Bell, Rob Schneider en Keith David en en nederlandse stemmencast bestaande uit Just Meijer, Peggy Vrijens, Timo Descamps en Frans Limburg.”
Staat er op de achterkant van de DVD

Na deze geweldige introductie rest het ons alleen nog maar om de DVD te kijken. Op de vrije vrijdagmiddag, ondanks het prachtige weer maar met zieke kinderen, lijkt het ons een geschikt moment om de DVD te bekijken. De jongste miept al gelijk dat ze de DVD, 84 minuten durende, niet wilt zien omdat het haar niet leuk lijkt. Ze gaat liever kleuren voor de kleurwedstrijd, naarmate de film strekt en de andere 3 kinderen soms in een deuk liggen van de slappe lach trekt ook haar interesse steeds meer naar de DVD. Ook niet onlogisch, het verhaal is ontzettend humoristisch en leuk om te volgen.

Omdat ik graag wil weten wat de kinderen ervan vinden vraag ik of ze de DVD van een cijfer willen voorzien. 1 is het laagste en 10 het hoogst. De oudste geeft de DVD een 8,5: “Hij is erg goed en ik wil hem zeker vaker zien, wat er met de slang gebeurt is wel grappig en spannend te gelijk.” is zijn conclusie. De oudste meid geeft de DVD een 9 “hierdoor voel ik me stukken beter” aldus de zieke meid. De jongste zoon besluit de DVD een 10 te geven, in zijn korte en krachtige taal “goed” en jongste begon met een 1 maar eindigde met een 9 “prinsessen zijn leuk” was haar mening.

 

Wanneer de Kikkerkoning (Just Meijer) bekend maakt dat de winnaar van de kikkerspelen de hand van zijn dochter prinses Kikkerbilletjes (Peggy Vrijens) zal winnen, rent ze weg. Vermomd als een gewone burger raakt de prinses bevriend met straatverkoper Freddie (Timo Descamps). Samen met de prinses begint Freddie te trainen voor de kikkerspelen met als doel om te winnen en daarmee de plannen voorde koning te kunnen dwarsbomen. Intussen heeft de schurkachtige slang, Serpent (Frans Limburg), zo zijn eigen kwade plannen voor de Kikkerspelen en wil hij deze gebruiken om het koninkrijk over te nemen. Met een beetje geluk, en een beetje hulp van zijn trouwe partner Spierbonk (Simon Zwiers), moeten Freddie en de prinses het koninkrijk redden uit de kwaadaardige greep van Serpent.
[bol_product_links block_id=”bol_56123e5842f4b_selected-products” products=”9200000046398036″ name=”freddie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Miranda Young

2 thoughts on “DVD Freddie de Kikker

    1. Zo ontzettend waar! Wij bannen tegenwoordig al op ned 3 een kinderprogramma omdat een moeder S… onder de douche met haar man, het woord F… geen probleem vind en noem maar op. Dan is een DVD inderdaad een moment van ontspanning voor het hele gezin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.