Nikon introduceert het nieuwste lid van de COOLPIX-familie: de vrolijke COOLPIX W150. Deze avontuurlijke compact camera is waterdicht, schokbestendig, vorstbestendig en stofdicht, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is de bediening van het toestel zeer eenvoudig. Verkrijgbaar in 5 verschillende designs.

Van sneeuwlandschappen tot onderwaterscènes, de COOLPIX W150 is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er prachtige foto’s en video’s mee kan maken. De stand ‘gezichtsdetectie onder water’ staat garant voor prachtige foto’s in het zwembad of tijdens een duik tot 10 m diep. De camera is ook schokbestendig bij een val van maximaal 1,8 meter. De CMOS-sensor van Nikon levert uitstekende resultaten bij weinig licht. De sensor in combinatie met het NIKKOR-objectief met 3x optische zoom levert prachtig scherpe beelden. Met de aparte filmknop kunt u eenvoudig direct Full HD-video’s met stereogeluid opnemen.

De camera bevat ook een reeks ingebouwde foto-effecten die makkelijk aan uw foto’s kunnen worden gevoegd. Ook is er optioneel een interactief menu met leuke opties voor kinderen. Gebruikers kunnen via dit menu gesproken berichten toevoegen aan foto’s, speelse welkomstschermen activeren, diavoorstellingen met animaties maken en meer. Waterdichte accessoires zoals Nikon’s goed zichtbare, drijvende polsriem houden de camera veilig. Met SnapBridge kunt u eenvoudig de beste opnames delen of een smart device gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

Matthieu van Vliet, General Manager SAS , zegt hierover: “De COOLPIX W150 is een geweldige waterdichte camera waarmee je eenvoudig kunt richten fotograferen . Kinderen zullen er veel plezier mee beleven en ouders hoeven zich geen zorgen te maken. De camera is bovendien verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Ook als je een weekendje weggaat met vrienden, staat deze camera altijd voor je klaar.”

Overzicht van belangrijke kenmerken

Waterdicht 10 m | Schokbestendig 1,8 m | Vorstbestendig -10 °C | Stofdicht. Deze COOLPIX is eenvoudig en plezierig in gebruik en kan tegen een stootje, hij blinkt uit in kou en kan zorgeloos gebruikt worden in en rondom het zwembad.

Stand ‘Gezichtsdetectie onder water’. De camera maakt onder water maximaal vier foto’s wanneer er een gezicht wordt gedetecteerd.

Altijd prachtige resultaten. CMOS-sensor voor uitstekende resultaten bij weinig licht, nauwkeurig NIKKOR-objectief met 3x optische zoom en 6x Dynamic Fine Zoom voor extra bereik.¹ Schitterende video’s. De camera neemt op in Full HD-video (1080p/30 bps) met stereogeluid.

Eenvoudig richten en schieten. Instellingen worden automatisch geoptimaliseerd. Het grote, anti-reflecterende lcd-scherm biedt een duidelijk zicht, zelfs onder water.

Menu met verschillende interactieve opties.. Gebruikers kunnen fotograferen met een eenvoudige menu-interface of alle menuopties inschakelen, waarna ze toegang hebben tot allerlei interactieve functies.

SnapBridge-compatibel

De SnapBridge-app van Nikon voor iOS en Android moet op een compatibel smart device worden geïnstalleerd voordat SnapBridge met deze camera kan worden gebruikt.

De COOLPIX W150 is vanaf 30 mei verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van €169,- Meer informatie vind je hier

Voetnoot 1
1 De vergroting van Dynamic Fine Zoom wordt berekend op basis van de maximale groothoekstand van de optische zoom.

Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.