Regelmatig worden er nieuwe filmtitels uitgebracht, zo ook door Just Entertainment. Ik probeer jullie hier altijd zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen door het publiceren van een blog.

Thomas, de stoomlocomotief Grote Avonturen in de Grote Wereld 

Een kleine raceauto komt naar Sodor en inspireert Thomas om zijn droom na te jagen: de wereld rondreizen! Wanneer Thomas de Dikke Controleur vraagt wat hij ervan zal vinden als één van zijn stoomlocomotieven de wereld rond zal gaan, vindt de Dikke Controleur het een geweldig idee. Maar hij weet niet dat Thomas het over zichzelf heeft…

Tegen de tijd dat de Dikke Controleur ontdekt dat Thomas vermist wordt, is Thomas al op avontuur gegaan! Dit spannende avontuur neemt Thomas mee naar vijf continenten, door woestijnen, oerwouden en over gevaarlijke bergen. Thomas ziet veel dingen die hij nog nooit heeft gezien en maakt nieuwe vrienden, waaronder een tankmotor uit Afrika. Hij leert Thomas een les over de betekenis van vriendschap en waarom iedereen een beetje hulp van zijn vrienden nodig heeft. Kijk je mee?

Sinds 23 april te zien op dvd en On Demand.  Meer informatie vind je hier

Freeks wilde wereld, Deel 10

Freek reist met zijn vaste team van Noorwegen naar Mozambique en van Australië naar Suriname om de mooiste dieren te filmen. Onder extreme omstandigheden trekt hij alles uit de kast om de natuur dichterbij te halen. Vanuit de lucht, dwars door de rimboe maar ook diep onder water, gutsend van het zweet in de woestijn en dik ingepakt tegen de kou in de sneeuw. Op veilige afstand bekijkt hij een groep leeuwen in Mozambique, maar sterk ingezoomd ook de glanzende pootjes van de giga giftige pijlgifkikker in Suriname. Hij zwemt met de allergrootste vis ter wereld in Australië, eet een groene wevermier, wordt gekust door een wolf in Noorwegen en spot natuurlijk mega veel slangen. Hij verleidt zelfs bange Bassie om er een te aaien. En terwijl de kraaghagedis zo lijkt weggelopen uit een dino-film, vangt Freek een vis die al leefde in de tijd van de dinosauriërs, de Afrikaanse longvis. Gelukkig deelt Freek ook weer survival-tips. Check je schoenen bijvoorbeeld voor je ze aandoet in de jungle, want voor je het weet zit er een rozeteenvogelspin in. 

 1. Afrikaanse longvis special
 2. Hoog op de berg
 3. Moerasbewoners
 4. Figurant in een dino-film
 5. On the road
 6. Wolven special
 7. Wintersporters
 8. Vreemde snuiters
 9. Woestijnrakkers
 10. Spoorzoeken

Vanaf 21 mei te zien op dvd. Meer informatie vind je hier

Lilli Susewind – Een avontuurlijke beestenboel

Lilli Susewind, is elf jaar oud en een heel bijzonder meisje: ze kan met dieren praten. Dit heeft tot nu toe meestal alleen maar voor problemen gezorgd, daarom besluit Lilli, na haar verhuizing naar een nieuwe stad, om niemand iets over haar gave te vertellen.

Wanneer een dief de plaatselijke dierentuin binnendringt, ziet Lilli zichzelf gedwongen om de sympathieke dierenverzorger Toni en de bedreigde diersoorten te helpen.

Vanaf 1 mei te zien op VOD, en vanaf 21 mei op dvd. Meer informatie vind je hier.

33 thoughts on “Drie nieuwe filmtitels van Just Entertainment!

 1. Ik ga graag voor ‘Freeks wilde wereld’, voor mijn kleinzoon.
  Die kijkt graag naar de uitzendingen van Freek.
  Ik heb geen facebook, maar volg op bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

 2. Leuk zeg, ik doe graag mee voor de DVD van Thomas, de stoomlocomotief Grote Avonturen in de Grote Wereld.
  Daar zijn mijn zoontjes dol op 🙂

 3. Ik loot heel graag mee voor een dvd van “een avontuurlijke beestenboel. Na alle boeken die mijn dochter heeft gelezen over Superjuffie, die met dieren kon praten gaat ze deze dvd ook echt zo leuk vinden!

 4. Alle 3 de films te gek, ik doe graag mee voor een dvd! Welke maakt niet uit. Ik heb 3 lieve kanjers en ik heb voor elke film wel een liefhebber:-)

 5. Graag loten wij mee voor Lilli Susewind – Een avontuurlijke beestenboel, mijn kinderen zijn gek op films met dieren, de laatste film die we al wel (ongeveer) 100 keer geken hebben is het honden hotel, dus ik denk dat dit een erg leuke film voor ze gaat zijn!

 6. Graag voor: Lilli Susewind – Een avontuurlijke beestenboel (de DVD)
  SUPER leuk om met mijn oppaskindjes te kijken!

 7. De DVD van Freeks Wilde Wereld deel 10 zou hier heel welkom zijn.

  Ik doe graag mee voor onze kinderen.
  Wel 10 boeiende afleveringen. Vooral de afleveringen Figurant in een dinofilm en Spoorzoekers lijken hun wel wat!

  Ze zijn allebei nogal nieuwsgierig en houden van informatieve kinderprogramma’s.

 8. Ik zou graag de dvd van Thomas de trein winnen. Weet een mannetje die daar enorm blij mee zou zijn. Hij is namelijk dol op auto’s en machines en ook op treinen.

 9. Mijn zoontje is nu druk met een boek over Thomas de trein. Daarom doe ik graag mee voor Thomas, de stoomlocomotief Grote Avonturen in de Grote Wereld. DVD

 10. Ik doe graag mee voor de jongens, zullen ze geweldig vinden, Freeks Wilde Wereld, deel 10.

  Groetjes Anneliese

 11. Freeks wilde wereld, Deel 10 zou hier thuis grijs gedraaid worden! Daar waag ik dus graag een kansje voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.