Op 20 november 2012 is KiDDoWz gestart, voornamelijk als tijdverdrijf. Toentertijd was ik een alleenstaande moeder en zocht ik iets om te doen, als Dante in bed lag 's avonds. Inmiddels is KiDDoWz uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf! Deze hele week vier ik mijn 5 jarig jubileum. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren! Ook gaat mij dank uit naar Annemarel en de andere gastbloggers, die regelmatig met veel plezier schrijven voor KiDDoWz.net :) 
Liefs, Amanda 

Het is alweer tijd voor de zesde #KiDDoWz5jaar actie, vandaag in samenwerking met Marianne van Velzen van Wisselland

*Ik ben net gestart in een leidinggevende functie en wil mij daarin graag wat zekerder voelen?
*Ik loop tegen mijn grenzen aan,  omdat ik van alles van mezelf moet
*Ik wil graag meer zelfvertrouwen. Hoe krijg ik dat?
*Ik wil mijn leven anders, maar weet niet waar ik moet beginnen
*Ik zou graag een nieuwe stap willen zetten op werkgebied. Hoe maak ik de juiste keuze?
*Mijn hoofd ziet er als dit plaatje uit… help!

Herken je een van de bovenstaande vragen? Dan is coaching wellicht iets voor jou! Door middel van vragen stellen, goed luisteren en het geven van opdrachten gaat Marianne met jouw coachvraag aan de slag. Ze doet dat zonder oordeel; doelgericht, meestal serieus, soms met humor en waar nodig confronterend.

Volg Wisselland ook op Facebook!

WINNEN!
Wij mogen 1 coachingsessie van 1,5 á 2 uur weggeven, in de omgeving van Leiden (coachingruimte is inclusief). Het gaat om coaching mbt je loopbaan of work/lifebalance. Waarom wil jij winnen? Laat hieronder je reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

4 gedachten over “Wisselland

  1. Wat gaaf! Dit zou ik heel graag willen winnen. Ik werk 24 uur per week als directiesecretaresse en heb drie kinderen. Nu de jongste bijna nar school gaat, zou ik heel graag voor mezelf willen beginnen. Ik heb heel veel ideeën, maar vind het zo lastig een richting te kiezen, dat er uiteindelijk dus helemaal niks gebeurt. Ik denk dat ik heel veel baat kan hebben bij een coachsessie en hoop hiermee met alle vertrouwen richting te kunnen geven aan mijn toekomst.

  2. Wow
    Geweldig ik werd wakker en ik zag deze mooie actie en dacht maar aan 1 ding en dat is meedoen tot je niet meer kunt en iedereen moet het weten want deze prijs mag je niet missen alles moet daarvoor wijken want dit is werelds en zelfs maxima en alexander moeten daarvan op de hoogte worden gesteld.
    Ik ga delen tot ik een ons weeg en jullie bedrijf is straks niet meer weg te denken bij iedereen.
    Ik ga ervoor en hoop dat ik mag winnen het zal een feestje zijn en mijn dagen zullen heerlijk zijn. Maxima en alex dus

  3. presteren onder druk, sociale druk, drukte op werk, continue mezelf moeten blijven (door) ontwikkelen, waarbij het niet in balans bent. Na 60 uur werken per week, heb ik naast werk, totaal geen energie meer over om vrienden, familie en vriend te zien/spreken, terwijl deze personen juist zo belangrijk voor mij zijn. Graag maak ik kans op deze unieke prijs, een coachingsgesprek met een inspirerende coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.