Altijd weer lastig om een geschikt cadeau te vinden voor mannen, tenminste dat vind ik. Gelukkig heeft Radbag een fantastisch assortiment met originele kerstcadeaus voor hem! Ik deel met jullie mijn 3 favorieten!

#1 Weekendreistas met geïntegreerde garderobe
Vaak worden koffers/tassen ingepakt door de vrouw des huizes, althans zo gaat het hier altijd thuis. Mannen gooien nogal gauw alles gewoon in hun tas, zonder op te vouwen.. en de tas op een logische manier inpakken is al helemaal een probleem. Nu kwam ik deze weekendreistas met geïntegreerde garderobe tegen…wat een ontzettende uitkomst (niet alleen voor mannen trouwens). De tas ziet er op het eerste gezicht uit als een normale weekendtas, maar niets is minder waar. Je kunt namelijk op een hele fijne (en logische) manier gebruik maken van de garderobe die er in de tas “verstopt” zit. Eenvoudig openmaken, garderobe uittrekken en ophangen, en meteen heerst er orde, waar het voorheen altijd chaos was.

#2 Super Daddy recovery set
Vaders hebben het over het algemeen (net als moeders) erg druk. Mijn oog viel op de Super Daddy recovery set, waar papa’s zich binnen no-time weer mee kunnen opladen. Inclusief oogmasker, ontspannende badolie, oogcrème, tandpasta en vouwbare tandenborstel. Dit alles in een stijlvolle metalen box.

 

#3 Tetris lamp
Deze topper staat op het nachtkastje van mijn eigen partner. Hoe nostalgisch is dit…Tetris! Vroeger speelde ik dit spel eindeloos op de GameBoy! Je kunt de Tetris lamp zelf naar je eigen smaak opbouwen. De lamp bestaat uit 7 blokjes, die allemaal een verschillende kleur hebben. De lampen lichten op zodra ze contact met elkaar maken. De onderste blauwe balk functioneert altijd als basis gezien deze de stekker bevat. Haal je de blokken los van elkaar, valt het licht uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.