Black Friday is in volle gang en Cyber Monday komt eraan ! En jij…. jij kunt heerlijk shoppen met ontzettend veel korting!

Black Friday
Op Black Friday is het wereldwijd een sport om de mooiste deals te scoren. Er zijn veel verschillende theorieën over hoe het fenomeen uit de Verenigde Staten ooit is ontstaan. Één daarvan is dat de bewuste vrijdag de naam Black Friday zou hebben gekregen omdat ondernemers hun verkoopcijfers steevast ‘sky high’ zien gaan. Mochten ze hiervoor in het rood hebben gestaan, dan waren de cijfertjes na Black Friday wel weer zwart. Nog een theorie is dat de naam Black Friday verwijst naar de enorme verkeersdrukte op deze vrijdag. Omdat iedereen richting de stad gaat om de beste koopjes binnen te halen.

Cyber Monday
Cyber Monday valt dit jaar op 27 november en is de maandag na Black Friday. Cyber Monday staat voor de start van het online shopping seizoen en is ontstaan door online retailers als reactie op Black Friday. Het grote verschil tussen Black Friday en Cyber Monday is dat de deals op Cyber Monday énkel online gelden. Op deze bewuste maandag staan er veel artikelen met hoge kortingen op bol.com!

Ben jij al aan het shoppen geslagen?? Zo ja, wat heb je gekocht? Zo niet…klik op onderstaande banner en sla je slag voor de feestdagen!

Black Friday 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.