Op 20 november 2012 is KiDDoWz gestart, voornamelijk als tijdverdrijf. Toentertijd was ik een alleenstaande moeder en zocht ik iets om te doen, als Dante in bed lag 's avonds. Inmiddels is KiDDoWz uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf! Deze hele week vier ik mijn 5 jarig jubileum. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren! Ook gaat mij dank uit naar Annemarel en de andere gastbloggers, die regelmatig met veel plezier schrijven voor KiDDoWz.net :) 
Liefs, Amanda

En toen waren we alweer toe aan de vijfde #KiDDoWz5jaar actie, deze keer in samenwerking met Olaz!

Als je genen het je niet geven, geef je het gewoon jezelf cadeau voor de feestdagen: een 10 jaar jonger ogende, stralende huid. Dat kan met de spectaculair vernieuwde Olaz Regenerist 3-zone Anti-Veroudering formule.

Het geheim van de look van Anouk
Presentatrice en voormalig topmodel Anouk Smulders is een vrouw waarop de tijd geen vat lijkt te krijgen. Maar ook zij helpt haar genen een klein handje met Olaz Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Dagcrème, Nachtcrème en Verstevigend Serum. “Tijdloos mooi zijn, een mooier cadeau kun je jezelf toch niet geven? Ik vind het geweldig om het gezicht te zijn van deze fijne collectie gezichtsverzorgingsproducten van Olaz.”

Geef jezelf een stralende kerst(huid) cadeau
Het is bewezen dat met Olaz Regenerist 3-zone Verstevigend Serum en Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Dag- en Nachtcrème de huid in 5 dagen en nachten tot twee keer sneller herstelt. En deze aanpak zorgt in 4 weken tijd voor een tot wel 10 jaar jonger ogende huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels! Dus als je op maandag 27 november met Olaz Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Dagcrème, Nachtcrème en Verstevigend Serum begint, zit je op eerste kerstdag (exact 4 weken later) stralend aan het kerstdiner.

Niet van nature? Dan Olaz, natuurlijk
Een vele decennia overspannend multi-etnisch onderzoek1 van Olaz toont aan dat 8% van alle vrouwen dankzij hun genen gezegend zijn met een Ageless ogende huid. Hierdoor ogen ze van nature minstens 10 jaar jonger dan ze in werkelijkheid zijn. En voor de overige 92% geldt gewoon: Wat je genen je niet geven, krijg je van Olaz!

Uit onderzoek2 is ook gebleken dat – als het gaat om huid-veroudering – externe factoren als blootstelling aan UV-straling en huidhydratatie veel belangrijker zijn dan genetische aanleg. Met andere woorden, je hebt niet per se goede genen nodig om een jonger ogende huid te krijgen. Het gaat er vooral om hoe je huid wordt verzorgd.

1Olaz werkte in dit grootschalige onderzoek onder meer dan 150.000 vrouwen samen met genetisch onderzoeksbureau 23andMe (www.23andme.com)

2AAD 2017, Poster #5530: Genetic and Lifestyle Factors Contribute to Youthful Facial Appearance. R Osborne, J Tiesman, F Neuser, M Tamura, W Safi, MH McIntyre, SS Shringarpure, IB Hallgriěmsdoěttir

WINNEN!
Ik mag van Olaz 3 complete sets weg geven bestaande uit de dag-, nachtcrème en het serum! Laat hieronder weten waarom jij zou moeten winnen en vergeet niet om je voor- en achternaam + een geldig mailadres te vermelden! Deze actie is inmiddels afgelopen!

84 thoughts on “#KiDDoWz5jaar: Olaz Regenerist 3-zone Anti-Veroudering formule

 1. ben 48 en heb tot nu toe nooit iets gebruikt maar de laatste tijd zie ik er erg moe uit en kringen onder mijn ogen dus doe graag mee om extraatje te geven aan mijn gezicht

 2. De eerste tekenen beginnen wel zichtbaar te worden helaas. Gebruik nu alleen een simpele dagcrème Tijd voor een goede crème en het echte werk 😉 Zou deze van Olaz graag eens proberen.

 3. Deze zou ik heel graag willen proberen. Ben al wel bekend met de andere lijn van Olaz, maar nu ik toch al ruim over de veertig ben moet ok toch eens een creme proberen met een anti veroudering erin

 4. Olaz is een goed product.
  Heb het nog nooit gebruikt, maar zou dat graag willen.
  Ik zoek nog een goede dag- en nachtcrème voor mijn huid. ( ik ben 71 jaar)
  Ik zie er nog strak en rimpelloos uit en dat wil ik graag zo houden.
  Misschien kan Olaz mij helpen.
  Graag doe ik mee maar ik heb geen Facebook.

 5. Ik ben heel zuinig op mijn huid en nu bij het ouder worden vind ik dat je er extra aandacht aan moet besteden.
  Goed reinigen en fijne producten gebruiken dat helpt al een heel eind.

 6. Graag doe ik mee!
  Ik ben 25 jaar, en heb behoorlijke donkere kringen rondom mijn ogen. De serum verstevigd het allemaal heel fijn.
  De dagcreme en nachtcreme zijn heel fijn in gebruik en werken goed voor mijn roodheden.

  Fingers crossedddd

 7. Ik kan wel goed werkende crème gebruiken! Ik merk aan mijn huid dat ik toch wat ouder word en vooral in de winter heb ik last van schrale plekken!

 8. Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met deze heerlijke Olaz Regenerist 3-zone Anti-Veroudering formule-set
  wordt zij echt in het zonnetje gezet
  beleeft zij veel verwen- en ontspanpret!

 9. Ik ben 49 en nu ik net in scheiding lig merk ik dat mijn huid daar behoorlijk onder te leiden heeft… ik hoop dat dit kan helpen mijn huid weer wat te laten stralen, zal mijn zelfvertrouwen in ieder geval een goede boost geven denk ik zo…

 10. Lijkt me heerijk, past bij mijn leeftijd en gebruik meestal diverse merken door elkaar, dit is mooi op elkaar afgestemd. En ik ben gek op kadotjes dus lijkt me zo leuk om te winnen!!

 11. Oh wat een te gekke prijs, die zou ik graag willen winnen… met mijn ouder wordende huid is een dagelijkse behandeling wel nodig aan het worden helaas….!

 12. leuk pakket, ben gek op creams en serums! Die ik nu gebruik is heel prijzig en zou graag een goedkoper maar ook een goed merk willen proberen 🙂 dus ik waag mijn kansje

 13. Waarom ik hem graag zou willen winnen is, omdat we het niet al te breed hebben thuis. Ik heb wel soms een hele simpele crème, maar ik zou het heerlijk vinden om mij ermee in te smeren. Ik zie er dan ook gewoon weer lekker fris uit. Ik ben 18.

 14. mijn huid wil niet wat ik wil mooi stralen dus merk dat ik hulpmiddelen nodig ben maar weet nog niet welke dus ben ik erg benieuwd naar deze olaz producten

 15. Wat een spetterend kerstkado zou dit zijn voor mijn bijna 60 jaar oude velletje dat er niet meer zo super jong uitziet 😛

 16. Ik doe heel graag mee! Vooral in de winter heb ik last van een slechte huid en ik zou heel graag deze crèmes willen gebruiken, want ik denk dat ze me echt zouden kunnen helpen…

 17. Ja, ouder worden levert mij een erg droog huidje op. Ik noem het zelfs mijn perkamentje hahaha. toch zou ik heel graag verlost worden van perkamentje en ik denk dat Olaz Regenerist mij daar erg goed mee kan helpen. Zou echt een heel mooi cadeau zijn!

 18. Ik zou dit pakket graag willen winnen om vervolgens mijn moeder mee te verrassen. Ik denk dat ze wel blij zou worden van zo’n mooi pakket waarmee ze haar huid extra goed kan verzorgen.

 19. Ik ben 60 en je kunt duidelijk zien dat mijn huid aan het verouderen is, slapper wordt. Ik maak graag kans op dit Olaz pakket.

 20. Ik zou dolgraag deze drie producten van Olaz willen winnen voor mijn moeder, zodat haar pas opgelopen litteken op haar voorhoofd en de rest van haar gezicht optimaal wordt verwend tegen ouderdom.

 21. Mijn oma gebruikte ook altijd Olaz en zag er nog goed uit. Haha, of het nu aan de genen ligt of aan de creme of beide… ik zou het graag proberen.

 22. Zou dit heel erg graag uitproberen. Ben nu 44, en merk nu toch echt dat ik meer rimpeltjes, en pigmentvlekjes krijg helaas. Ben dus zeer benieuwd naar deze Olaz lijn.

 23. Ik gebruik altijd simpele crème maar ik ben wel benieuwd of je het verschil nu ook echt merkt met Olaz, zo ja dan stap ik graag over!

 24. Langzaam schuif ook ik richting de 50, en heeft mijn schoonheidsslaapje ondertussen meer de lengte van een winterslaap. Omdat mijn baas en ik nogal van mening verschillen omtrent 4 maanden “slaapverlof” lijkt deze set de ideale vervanger zodat ik nog enigszins glad gestreken op kantoor kan arriveren.

 25. Lijk me heerlijk voor de huid, zou het graag willen gebruiken, ben heel erg benieuwd naar de werking van de producten en of het echt helpt.

 26. Ba een druk jaar waarin ik weinig tijd voor mijzelf heb gehad is het de hoogste tijd om weer eens wat aandacht aan mijzelf te besteden
  Ik hou erg van lekker verzorgt en vertroeteld te zijn, dus deze heerlijke Olaz complete set is aan mij zeker goed besteedt 😉

 27. Ik besteed veel tijd aan een huidverzorging en vind dat ook heerlijk om te doen. Ook krijg ik veel complimentjes over. Olaz is een fijn en betaalbaar merk. Ik zou mijn huid graag willen verwennen.

 28. Ow dit zou toppie zijn 8 weken geleden bevallen en mijn huid heeft er veel door geleden dus een goede huidverzorging zou top zijn kan ik mooi stralen met kerst

 29. Vorig jaar hebben wij thuis een hele zware periode gehad, mijn moeder heeft altijd voor mij klaar gestaan. Sterker nog; zij is degene die mij heeft gered! Met mij gaat het nu een stuk beter en ik ben bijna helemaal hersteld van mijn spoedoperatie. Helaas heeft mijn moeder een nieuwe baan, maar heeft het hier totaal niet naar haar zin. Ze is erg ongelukkig en dat trekt een zware wissel thuis. Ondanks alles, staat zij altijd voor ons klaar. Helaas is mijn relatie ook pas geleden verbroken en zij is degene die voor mij klaarstond! Het is echt de liefste moeder die ik mij kan wensen en zij stelt altijd iedereen voorop, waardoor ze zichzelf vergeet. Nu wil ik haar dit mooie pakket geven als bedankje voor álles wat zij voor mij heeft gedaan!

 30. niet voor mij maar voor mijn allerliefste mama voor wie ik dit graag in de sinterklaas zak zou doen als ze bij ons sinterklaas komt vieren

 31. Als 40+er zie ik er graag jonger uit dan mijn leeftijd en gebruik ik liever geen botox. Mijn huid verdient een flinke oppepper, vooral nu mijn 42e verjaardag in zicht is. Zo zie ik er weer opgefrist uit als ik naar kantoor ga en kan ik elke hectische werkdag doorstaan. 🙂

 32. Een cadeautje voor mijzelf 🙂 Sinds ik in de overgang ben heeft mijn huid heel wat te stellen, dus heel graag zou ik dit pakketje willen winnen.

 33. Olaz laat mijn huid stralen en zorgt voor een verzorgde huid
  Dankzij Olaz zie ik er verzorgd uit.
  Hoop deze mooie set te mogen gaan proberen
  en dankzij Kiddowz mijn gezicht met dit topmerkin te mogen smeren!

 34. Mijn huid droogt erg snel uit en dan vallen de oneffenheden meer op. Ik zou heel graag deze Olaz willen winnen. Want smeer ik het op mijn gezicht, dan heb ik het ook al op mijn handen en dat voelt zo heerlijk, vochtinbrengend en soepel. Of mijn huid een tweede kans krijgt; en ik oog jonger…

 35. Hallo
  Ben over de 40 en kan zeggen dat Olaz echt een supermerk is
  mijn oma gebruikte het vroeger ook en ik ben ook fan
  doe graag mee

 36. Ik wil deze heel graag winnen voor mijn moeder.
  Zij verdient deze prijs omdat zij altijd voor iedereen klaarstaat en hierdoor haar eigen wel eens vergeet!

 37. Omdat ik nu ik 33 ben toch wel wat meer verzorging moet gebruiken dan sporadisch vaseline op m’n gezicht. Ik begreep dat Olaz minstens zo goed is als de dure crèmes van boven €50,- per potje aldus Jetske Ultee, dat zou ik graag zelf willen ervaren en ondervinden!

 38. Olaz vind ik een heel goed merk. De schadelijke effecten van UV-straling worden steeds duidelijker en daar wil ik me natuurlijk heel graag tegen wapenen.

 39. Na het lezen van de tekst, wil ik wel in 4 weken tijd een tot wel 10 jaar jonger ogende huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels! Lijkt me heerlijk! Word ik jonger geschat dan ik ben, Geweldig vooruitzicht voor 2018!

 40. Ik wil graag dit fijne verzorging set winnen zodat ik mijn gezicht goed en fijn kan verzorgen zodat het weer gezond en fijn aan voelt en er uit ziet.

 41. Laat de rimpels maar komen! Ha, ik zorg dat Olaz regenerist ze gewoon een stapje voorblijven!
  Smeren smeren smeren…. dat hoef je mij niet te leren 😉

 42. Wat een heerlijke set lijkt me dit! Ik heb niet zo’n makkelijke huid en lijk vrij snel last te hebben van veroudering. Hopelijk kan ik het tij nog een beetje keren en helpt Olaz me om de strijd aan te gaan tegen schadelijke invloeden.

 43. ken het merk wel maar heb het nog niet gebruikt, heb onlangs een staaltje gekregen en vind het wel heel goed en ga het in de toekomst wel gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.