De vaste lezers weten het; Dante zit sinds een tijdje op voetbal. Het heeft echt heel lang geduurd voordat hij wist wat hij wilde, maar ik moet zeggen, hij is erg fanatiek en heeft er plezier in! Grappig is wel, dat alles nu voetbal is! Van het spelen van spelletjes op game-console bij zijn vader, tot het bouwen met heuse Nanostars “voetbal-lego”, gewoon boven op zijn kamer. 

In de beginne (nou ja, tot voor kort) werd er hier ontzettend veel televisie gekeken door Dante. En als deze niet aanstond (of aan mocht) dan werd er om gevraagd/gezeurd etc. Maarrrr, tegenwoordig wordt er dus steeds vaker boven gespeeld…wat ik persoonlijk echt heerlijk vind. En het is ook nog eens goed voor zijn ontwikkeling. Over het algemeen is hij namelijk aan het bouwen met LEGO en tegenwoordig dus ook met Nanostars! En deze twee passen dus gewoon op elkaar..hoe leuk is dat!

Wat ik nou zo leuk vind, is dat hij alles helemaal zonder hulp in elkaar zet. Een aantal jaar geleden had hij daar echt het geduld niet voor! Wij ontvingen 2 leuke bouwsets van Voetbalgeschenk.nl. De Kleedkamer van Real Madrid en de Tribune van Real Madrid.

Nanostars Real Madrid kleedkamer bouwset
De kleedkamer van Real Madrid is heilige grond. Hier bereiden de spelers zich voor op de wedstrijd. De tactiek voor de wedstrijd wordt er besproken en de trainer geeft de laatste aanwijzingen. Allemaal met maar één doel: deze belangrijke wedstrijd moet gewonnen worden!

Deze Kleedkamer Bouwset bestaat uit 88 blokjes en 1 Real Madrid voetballertje.

  • Real Madrid Kleedkamer Bouwset
  • 88 blokjes en 1 voetballertje
  • In Real Madrid kleuren en logo
  • 180 x 180 x 150 mm

Nanostars Real Madrid tribune bouwset
Breid je Real Madrid Nanostars bouwsets uit met echte Real Madrid tribunes! Wat is er mooier dan spelen voor duizenden enthousiaste toeschouwers? Met deze tribune bouwset maak je je eigen stadion.

Deze Real Madrid Tribune bouwset bestaat uit 266 blokjes en 3 toeschouwers.

  • Real Madrid Tribune bouwset
  • 266 blokjes, 3 toeschouwers en verschillende accessoires
  • In Real Madrid kleuren en logo
  • 200 x 150 x 150 mm

Dante heeft zelfs aan Sinterklaas nog meer Nanostars gevraagd! Ik geloof dat we zijn oude speelgoed maar eens moeten uitzoeken, zodat we meer ruimte hebben voor deze nieuw te starten verzameling! Overigens is er nog veel meer te koop in de webshop van Voetbalgeschenk.nl! Ben je op zoek naar iets voor een echte voetballiefhebber, dan ben je hier zeker aan het goede adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.