De feestdagen staan voor de deur en iedere keer is het weer een uitdaging om iets leuks te verzinnen voor de grote mannen in onze familie.. en dan voornamelijk voor de van mij. Ik ging op zoek naar leuke mannencadeaus! En omdat mijn vent zo af en toe weleens een biertje lust, ben ik gaan rondneuzen in de Heineken Store.

#1 Heineken paraplu
Omdat het in ons koude kikkerlandje ook regelmatig regent, is een paraplu geen overbodige luxe. Nu we in een bovenwoning wonen, kunnen we hem ook gerust voor de deur zetten. Toen we nog aan de straat woonden, werden onze paraplu’s steeds gestolen.Zelfs simpele exemplaren werden zo onder onze neus vandaan weggepakt (tijdens het drogen bij de voordeur). Dat gaat ongetwijfeld ook gebeuren met dit stoere exemplaar; opletten dus, waar je hem neerzet en mee naartoe neemt! Ik vind het in ieder geval een functioneel cadeau! Er zijn overigens verschillende paraplu’s te koop, dus je kunt nog kiezen ook.

Voordat ik verder ga, wil ik jullie eventjes vertellen dat je morgen, tijdens Heineken Black Friday, tot 50% korting krijgt op alle merchandise! Als je dus nog moet shoppen voor “in de zak” of voor de kerst, dan is het helemaal niet zo’n slecht idee om eens eventjes een kijkje te nemen (je kunt t/m maandag profiteren van de leuke kortingen!)

#2 T-shirt van Heineken
T-shirts kun je nooit genoeg hebben, althans, dat is iets wat mijn vriend altijd roept. hij draagt graag T-shirts onder een overhemd, als hij gaat slapen en natuurlijk ook in de zomer. Dit katoenen shirt is niet alleen een echt collectors-item voor de Heineken liefhebber, het is ook weer een functioneel cadeau. Ik denk dat ik er een paar in het winkelmandje gooi morgen! Ook hiervan zijn weer verschillende varianten verkrijgbaar, ook voor dames!

#3 Heineken powerbank
In dit digitale tijdperk, bevinden we ons een behoorlijk aantal minuten (ik durf geen uren te zeggen) per dag in de wereld van whatsapp, Facebook, mail en andere apps. Natuurlijk worden de batterijen van smartphones steeds beter, maar als je hem intensief gebruikt zal je merken, dat hij echt net eeuwig mee gaat. Daarom is een powerbank een aanwinst! Je kunt gewoon verder met je app-gesprek, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je telefoon ineens uitvalt! Handig! En zeg nou zelf, hij ziet er tof uit toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.