Op 20 november 2012 is KiDDoWz gestart, voornamelijk als tijdverdrijf. Toentertijd was ik een alleenstaande moeder en zocht ik iets om te doen, als Dante in bed lag 's avonds. Inmiddels is KiDDoWz uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf! Deze hele week vier ik mijn 5 jarig jubileum. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren! Ook gaat mij dank uit naar Annemarel en de andere gastbloggers, die regelmatig met veel plezier schrijven voor KiDDoWz.net :) 
Liefs, Amanda 

Vandaag zij we alweer toe aan de vierde #KiDDoWz5jaar actie, in samenwerking met Coolsafety.nl. Wij kregen de Alpine Muffy opgestuurd voor een review én we mogen er ook eentje weggeven!

Dante draagt sinds kort oorkappen tijdens de lessen op school, dit helpt hem namelijk om zich goed te kunnen concentreren. Hij gaf namelijk aan dat er, vooral tijdens het rekenen, veel geluid is in de klas. Kinderen rekenen vaak hardop en dat is erg vervelend, aldus mijn grote zoon. En, hij zegt ook minder snel afgeleid te worden, wat natuurlijk alleen maar goed is.

Toen Coolsafety ons de Alpine Muffy Blue opstuurde was hij dan ook heel erg blij! De volgende dag nam hij hem meteen mee naar school, in het meegeleverde tasje (waar zijn naam op prijkt). Hij zit erg prettig, door de zachte en verstelbare hoofdband. De mooie blauwe kleur is natuurlijk perfect voor jongens zoals hij en je merkt gewoon dat de Muffy van goede kwaliteit is. Veel kinderen laten hun oorkappen op school, maar Dante kiest ervoor om hem elke dag weer mee naar huis te nemen. Hij is gewoon bang dat hij gestolen wordt, of misschien kwijtraakt. Deze mama vind het vooral heel handig dat het allemaal goed te reinigen is…niet overbodig (zeker niet met al die gel die in zijn haren zit). Wij zijn fan!

WINNEN!
Wij mogen 1x de Alpine Muffy Blue weggeven! Voor wie doe jij mee en waarom? Laat hieronder je reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

37 thoughts on “Alpine Muffy

 1. Ik doe erg graag mee voor Quinten, hij vind het soms te drukin e klas en wordt er door afgeleid, het is een combiklas dus als hij stil moet werken krijgt de andere groep uitleg en aangezien hij alles mee wil krijgen is dit voor hem nog wel eens lastig

 2. Graag voor mijn zoon Thies. Hij gaat zo graag naar optredens kijken maar krimpt telkens ineen van het lawaai! We zijn al even op zoek naar een goede beschermer dus deze zou wel goed Can pas komen!

 3. Goedemorgen,
  Ik doe graag mee voor onze zoon Thijmen. Hij heeft veel last van prikkels en geluiden. Momenteel heeft hij vooral ook veel last van smak- en eetgeluiden thuis ;-). Op school heeft hij al een koptelefoon, maar hij zou er ook graag eentje voor thuis willen. We hopen dat we er eentje mogen winnen! gr. Saskia

  1. Van die gehoorbeschermers kunnen wellicht helpen maar je kan het zenuwstelsel helpen ondersteunen met wat stofjes als magnesium en vitamine B. Vroeger kon ik ook niks hebben. Ben nog wel erg gevoelig in het algemeen maar kan wat meer hebben qua geluiden. Gebruik zelf ook lysine, wat voor diverse dingen helpt, maar ook om wat minder open te staan. Kan persoonlijk zijn wat iemand nodig heeft.

 4. OOh wauw. Heel graag voor mijn dochter. Ze gebruikt er al eentje in de klas omdat ze hyperacusis heeft. Daarnaast is ze heel prikkelgevoelig. Nu moet ze haar koptelefoon uit de klas vaak meenemen naar huis als er iets bijzonders is (sintintocht bv), maar dat vergeten we nog wel eens 🙁

 5. Goedemorgen!

  Wat fijn dat het voor jouw zoontje helpt deze koptelefoon! Ik doe graag mee aan de winactie want onze pleegzoon zou dit ook misschien wel kunnen helpen! Hij gaat op dit moment nog maar één uur per dag naar school (8jaar) omdat er veel te veel prikkels zijn in de klas… (SBO) Ik gun het hem zo dat hij weer langer naar school zou kunnen, hoe geweldig als deze koptelefoon daarbij zou helpen!

  Fijne dag vandaag!!

 6. ik doe heel graag mee voor mijn zoontje die ook in de klas zijn eigen niet kan concentreren als hij huiswerk doet en er gegild en herrie is in de klas deze zou geweldig zijn helaas kan hij niet tegen te veel lawaai als ze op school zingen met de hele klas dan houd mijn kind zijn oren dicht .en nee er is niks mis met zijn gedrag :):)

 7. geweldig voor onze overgevoelige Thomas, krimpt altijd in 1 als hij harde geluiden hoort met oud en nieuw in het vooruitzicht zou dit echt een machtig mooi cadeau zijn zodat het hele gezin met plezier van het vuurwerk kan genieten!

 8. Oh dat zou een goede uitkomst zijn straks met oud en nieuw, mijn zoontje is bang voor die harde knallen en durft ook niet naar buiten te gaaf:( Misschien helpt dit hem de drempel over;)

 9. doe graag mee voor mijn kleinzoon, is vlug afgeleid zowel in de klas als thuis en met een koptelefoon kan hij zich beter concentreren

 10. mijn kleinzoon is vlug afgeleid en nu draagt hij al een koptelefoon wanneer hij beneden zijn huiswerk maakt maar zou die ook in de klas kunnen gebruiken

 11. Ik doe graag mee voor mijn zoon James, dan kan hij rustig thuis leren zonder dat hij last heeft van zijn kleine broertje

 12. Mijn zoontje gebruikt al een aaantal jaren de oorkappen met veel plezier. Na 3 klassen zijn ze helaas versleten en is hij toe aan nieuwe. Wow, deze Muffy oorkappen zien er hip uit zeg! Ik ben ervan overtuigd dat mijn zoon hartstikke blij zal zijn met deze kappen mochten wij ze winnen!

 13. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon Nicky, zou hij geweldig vinden, hij luistert heel graag naar muziek boven op zijn kamer, maar ook via zijn telefoon.

 14. oh super graag voor mijn dochter ze heeft er volgens school dringend een nodig om op school te blijven zitten.. jammer genoeg niet de financiële middelen om er zelf 1 aan te schaffen.

 15. Ik kende ze nog niet maar zag ze vorig jaar met carnaval: ideaal. ons toekomstige nichtje wordt bijna geboren en mijn schoonzus houdt ook wel van carnaval dus ik doe graag voor haar mee.

 16. Ik doe erg graag mee voor mijn oudste zoon met autisme en ADHD. Overprikkeling door geluid heeft hij regelmatig last van, vooral nu het vuurwerkgeweld weer is begonnen. :/
  Op het KDC heeft hij gehoorbescherming, het zou erg fijn zijn voor thuis ook goed passende en leuke oorkappen te hebben!

 17. Voor mijn kleine vriendje die veel moeite heeft om zich te concentreren in zijn drukke klas. Dit zou hem zoveel meer vertrouwen geven om zijn werkjes op school af te kunnen maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.