Ik ben, wat agenda’s betreft, echt een ouderwetse! Ik gebruik serieus nooit mijn agenda functie op mijn telefoon. Een papieren planner/agenda heeft nog altijd mijn voorkeur. Met een gezin van 4, staan er altijd een heleboel zaken op de planning, dus er ligt op onze tafel een gezinsplanner uitgestald. Zelf gebruik ik sinds kort een Milly Pie; een planner, notitieboek en agenda in één!

Milly Pie is een zoete verbastering van het Engelse 'Millipede' (duizendpoot)

Als blogger heb ik echt een heleboel zaken die bijgehouden moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een blogplanning, winacties die aflopen, financiële zaken, afspraken etc. Naast mijn blogger-leven heb ik ook nog 28 uur per week een andere baan (in loondienst), dus een agenda is zeker geen overbodige luxe.

Wat onderscheidt de Milly Pie van andere planners?
Door het unieke plansysteem raak je geïnspireerd, gemotiveerd en word je aangezet om actie te ondernemen. Eigenlijk trigger je jezelf, door alles goed bij te houden, om doelen te behalen! Schrijf je dromen en doelen vooral op, zodat je er continue op gewezen wordt. Het meeste in het leven is gewoon haalbaar, zolang je er maar voor 1000% voor gaat. Vul alle andere leuke pagina’s ook zeker in; to do- lijstjes, notities, verjaardaglijstjes, wensen voor Kerst/Sinterklaas en vakantielijsten. Je iPad Mini stop je in het vakje achter de bladen, of je bewaard daar fijne knipsels, bonnetjes of foto’s in. Ik heb er het kladblok in zitten, die bij de Milly Pie zat. Hij past makkelijk in mijn tas, dus ik draag hem altijd met me mee.

Milly Pie, Someone who wants to ‘doo’ 1001  things at the same time. But also wants to live the good sweet life.

Geen gewone agenda
Wat ik zelf heel handig vind, is dat je zelf kunt bepalen wanneer je met de agenda start. Je vult zelf de weken, dagen en maanden in. Zo startte ik in juli, waar je met een andere agenda vast zit aan een vaste indeling, is dat hier dus niet het geval. Er zitten tabbladen in van de maanden, zodat je makkelijk alles terug kunt vinden. De ene persoon plant van minuut tot minuut, terwijl de ander graag in grote lijnen werkt, ideaal dus voor allerlei verschillende duizendpoten. Aan het begin van de maand bepaal je je doelen en die schrijf je op. Aan het einde van de maand schrijf je op welke doelen je behaald hebt, wat er beter zou kunnen en wat je nodig hebt om de niet behaalde doelen wel tot een goed einde te brengen.

https://youtu.be/Zw8BruPUpLw

Feel good bible
In de agenda’s van vandaag de dag, is een goede planning het halve werk. Eenmaal opgeschreven is het immers uit je hoofd en kun je het later altijd weer erbij pakken als het nodig is. Lijstjes afvinken lucht simpelweg op en zorgt ervoor dat je belangrijke zaken niet vergeet. Vanuit die gedachte is de Milly Pie ontworpen. De Milly Pie is een planner, notitieboek met een agenda functie in één. Een feel good bible die je altijd bij je wilt hebben. Onder het motto; ‘Live Today, Love To Doo’

Uitstraling
Ik heb zelf gekozen voor de Milly Patty. Ik ben namelijk een groot fan van zwart-wit. De cover van de  Milly Pie Lifeplanner is gedrukt op Italiaans linnen. Hierdoor heeft het een luxe uitstraling. Door het drukproces is elk exemplaar min of meer uniek. Afmetingen: Circa 20 cm breed, 22,5  hoog en 4, 5 dik

Prijs
De Milly Pie planners zijn te koop voor € 49,95. Dit is misschien in eerste instantie een groot bedrag, maar ik vind deze prijs voor wat je krijgt helemaal niet zo gek. Is er een jaar voorbij en ben je helemaal gewend aan dit fijne systeem, dan koop je voor € 35,00 een navulling (inclusief gratis kladblok).

Wie zijn of haar passies goed plant, is in staat het maximale uit het leven te halen!

Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.