pauline2Ik zou écht niet meer zonder planner kunnen! Begin dit jaar besloten vriendlief en ik, dat het toch wel handig was, om al onze afspraken op te schrijven op een vaste plek. Omdat de kleine jongen in het weekend (en soms ook doordeweeks) bij zijn vader is…kan ik lang niet alles zomaar eventjes onthouden! De planner is dan ook echt een aanwinst voor ons! Omdat het jaar snel genoeg gaat….ging ik alvast op zoek naar een nieuwe, voor het volgende jaar. Overigens ben ik ook nog steeds verknocht aan papieren agenda’s, dus besloot ik, om die ook maar alvast aan te schaffen (zit altijd in mijn handtas namelijk).

Familieplanner 2016
De planner is overzichtelijk ingedeeld. Er is ruimte voor 5 gezinsleden, zodat iedereen direct kan zien welke wpid-20150905_214347.jpgafspraken hij/zij heeft. Bovenaan kun je de namen invullen voor het eendje, het ijsje, de theepot, de bij en het taartje. Net zoals dit jaar, zullen wij de kleine man zelf een plaatje laten kiezen. Hij is momenteel druk bezig met leren lezen, dus binnenkort hoef ik zijn afspraak niet meer op te dreunen! Ook nationale feestdagen staan keurig netjes vermeld (ja, dus ook Moederdag en Vaderdag)! De vrolijke kleuren en illustraties zijn “typisch Pauline”, erg leuk dus!

De Familieplanner 2016, is 30 cm breed en 21 cm hoog en kost € 11,95.

Mama agenda 2016
Ook de agenda is, net als de familieplanner, heel overzichtelijk ingedeeld. Ideaal dus voor drukke moeders! De agenda staat boordevol bloempatronen, gezellige wpid-20150905_214508.jpgillustraties en ook nog eens leuke tips voor alle seizoenen. Wat ik zelf heel erg handig vind, is dat er ook veel ruimte is voor notities! De agenda heeft tabbladen, een leeslint en een handige insteek-enveloppe (in het omslag) om je losse papieren in te stoppen! Nog een leuk detail: de insteekmapjes waar je mooie kaarten en foto’s in kunt doen. Door het elastiek blijft je agenda stevig dicht, ook in je (waarschijnlijk) overvolle tas.

Iedere maand kun je wat vragen beantwoorden, waardoor je bijzondere momenten bij kunt houden. Zo wordt je agenda een mooi verzamelboekje, dat uitstekend past bij de invulboeken van de Pauline Oud Serie!

De Mama agenda 2016, is 21 cm breed en 13 cm hoog en kost € 14,99.

Meer informatie vind je op de website!

One thought on “Plannen met Pauline Oud!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.