Het bekende probleem voor veel ouders: je hebt plannen, maar geen oppas! Misschien heeft jouw kind pas net een leeftijd bereikt waarop je denkt dat je hem of haar wel alleen kunt laten met een oppas, of heeft je vorige oppas om een bepaalde reden geen tijd meer om bijvoorbeeld wekelijks langs te komen. Wat de reden ook mag zijn, je bent op zoek naar een goede oppas! Je komt dan al gauw uit bij de verschillende oppaswebsites die oppassers in contact brengen met ouders. Dit zijn er alleen zoveel. Welke website is de beste oppaswebsite? Daar gaan we het eens over hebben, dus lees gauw door!

#1 Oppasland

Wij vinden oppasland één van de prettigste websites om een oppas te zoeken. De lay-out en werking van de handige oppas site is erg overzichtelijk en je kunt er enorm veel verschillende oppassers vinden. Alleen al in Rotterdam staan er ruim 650 oppassers ingeschreven. Zo zit er altijd een oppas tussen die perfect bij jouw kinderen en wensen past. 

#2 Charly cares

Een andere fijne oppassite is die van Charly cares. De meeste oppaswebsites besteden aandacht aan de betrouwbaarheid en verificatie van de oppassers, maar bij Charly cares gaat dit net een stapje verder. Alle oppassers hebben hier minimaal 2 jaar ervaring. Daarnaast worden zij persoonlijk gescreend en zijn alle referenties dubbel gecheckt. Dan weet je in ieder geval zeker dat je op de oppassers kunt bouwen!

#3 Care

De website van care is erg handig. Het is een internationaal netwerk met miljoenen leden in ruim 20 landen. Je kunt er terecht voor ieder soort oppas. Van een babysitter tot een nanny en van een gastouder tot een oppas oma, je kunt er oppassers vinden in alle soorten en maten. Het netwerk is zo groot omdat er daarnaast ook andere zorg wordt aangeboden, zoals kinderopvang of ouderenzorg. Gelukkig ontbreekt de persoonlijkheid niet, je kunt gewoon in je eigen regio zoeken. Een topwebsite wat ons betreft!

#4 Sitly

De vierde website op ons lijstje is die van Sitly. De beoordelingen van deze oppaswebsite zijn bijzonder goed, vanuit ruim 1700 beoordelingen scoren zij namelijk een mooie 8.4. Het mooie aan de website van Sitly is dat er aandacht wordt besteedt aan de wensen van zowel de oppassers als die van de ouders. Door op die manier te matchen is de kans groter dat het meteen goed zit. 

Jouw ideale oppas vinden

We hopen dat je na het lezen van deze blog en een kijkje te nemen op de bovenstaande websites snel een geschikte oppas kunt vinden. Zo maak je op een betaalbare manier tijd vrij om een de deur uit te gaan. We wensen je veel succes bij de zoektocht en veel plezier in je vrije uurtjes!

Uitgelichte afbeelding: Smiling baby sitter and preschool kid girl from Shutterstock/fizkes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.