Just Entertainment presenteert samen met producent Tuvalu en AVROTROS: Brugklas – de tijd van m’n leven On Demand én op dvd! De televisieserie draait al een poosje en is ontzettend populair. Hier thuis wordt er in alleen bij hoge uitzondering een aflevering gemist! Nog leuker was het dus, dat wij de dvd ontvingen voor een recensie.

Brugklas – De tijd van m’n leven

Op school gaat een video rond van Nola (Sterre Van Woudenberg) waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Ze is hier uiteraard ontzettend verdrietig over en ook nog eens heel erg jaloers als blijkt dat er een kaper op de kust is. Door haar eigen gedrag komt ze in de problemen, wat ervoor zorgt dat ze niet meer mee mag op kamp. De populaire Fenna (Stefania Liberakakis) maar hier gretig gebruik van, want zij wil Jesse eigenlijk voor zichzelf hebben. Nola wil dit voorkomen en krijgt hierbij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon Snijder), een tweedeklasser met een nogal rebels karakter, schiet te hulp. Samen gaan zij de uitdaging aan om Fenna tegen te houden.

Meer informatie over de film vind je hier.

DVD en On Demand

Brugklas-fans kunnen de film thuis kijken op dvd en On Demand. De dvd-uitgave bevat een flyer met de Mega Brugklas Winactie waarbij je kans maakt op te gekke prijzen! Met als hoofdprijs toegangskaarten tot Wildlands Adventure Zoo Emmen! Check ook On Demand voor verschillende Brugklas acties.

Brugklas – De tijd van m’n leven Fanboek

Over Brugklas – De tijd van m’n leven is een fanboek gemaakt met alles wat fans over de film en cast willen weten. Onder andere: het maken van, achter de schermen, bloopers, een winactie en interviews met de cast. Zo met de zomervakantie voor de deur is het altijd leuk om wat extra vakantieboeken e.d. in huis te hebben. Deze heeft de oudste dus ook nog niet helemaal verslonden….hij wacht tot hij vakantie heeft en dan gaat hij er verder mee aan de slag!

Meer informatie over het fanboek vind je hier.

7 gedachten over “Brugklas – De tijd van m’n leven: verkrijgbaar op dvd en On Demand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.