Wat zou je als moeder zonder agenda moeten? Nee, wat zou je als moeder mét een bedrijf zonder agenda moeten?! Ik ben nog altijd een groot voorstander van een papieren agenda. Hoewel ik vaak op mijn mobiele telefoon kijk, kan ik helemaal niks met al die digitale planners. De grote gezinsplanner ligt op tafel, maar ik heb voor mezelf én mijn werk als blogger ook echt een eigen agenda nodig! Mijn gebeden zijn verhoord; de Zakenmam agenda 2018 werd hier onlangs gebracht door de postbode.

In 2017 was de verkoop van de Zakenmam agenda zo’n groot succes, dat er gekozen is om voor het jaar 2018 weer zo’n mooi exemplaar op de markt te brengen. De agenda is er speciaal voor ondernemende vrouwen met een gezin, vrouwen zoals ik zelf dus. In de agenda kun je alle bezigheden noteren voor je bedrijf, maar ook voor je gezin. Zo zorg je ervoor dat alles toch mooi met elkaar samensmelt.

Ik vind het zelf ontzettend handig dat ik met deze agenda de focus kan leggen op alles wat ik leuk en fijn vind (zowel bedrijfsmatig als privé). Door te plannen krijg ik meer rust en worden er ook geen belangrijke dingen vergeten.

Kijk per kwartaal vooruit, focus per maand op jouw prioriteiten en plan jouw dagen in de weekoverzichten.

Naast dat ik de vormgeving echt prachtig vind, is de agenda ontzettend handig en overzichtelijk ingedeeld. Er is voldoende ruimte om je afspraken te noteren, er zijn blanco pagina’s om je ideeën op te kunnen schrijven, je kunt gemakkelijk je inkomsten (en uitgaven) noteren en er zijn zelfs kleurplaten voor de nodige ontspanning. Ook staan alle feestdagen (NL+BE) in de agenda, zodat je daar rekening mee kunt houden.

Ik kan niet wachten tot het 2018 is en ik deze agenda echt in gebruik kan nemen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.