pre1Bij Prénatal vind je naast de leukste cadeautjes voor jou en je kleintje ook alles wat je nodig hebt voor een babyshower! Wij selecteerden de leukste, liefste en zoetste babyshower cadeautjes, want een kleintje op komst moet gevierd worden! 

Babyshower trend
De babyshower trend is overgewaaid uit Amerika en er worden nu ook in Nederland steeds meer babyshowers georganiseerd. Een verrassend feestje voor de aanstaande mama en de baby in haar buik. De mama-to-be wordt tijdens de babyshower nog even verwend voordat de baby er is, met cadeautjes, leuke spelletjes en lekkere traktaties. Laat je inspireren door de liefste knuffels en allerlei verrassende cadeautjes. Voor welk moment ook, Prénatal is het hele jaar door de grootste cadeauwinkel voor de kleintjes.

pre2Over Prénatal
Prénatal is de nummer één bestemming voor (aanstaande) ouders en iedereen die betrokken is bij nieuw en opgroeiend leven en biedt het meest complete en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de klant. Prénatal maakt het (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker. Prénatal is opgericht in 1959 en is sinds 2006 onderdeel van de Artsana Group. Er werken ca. 800 medewerkers in de 19 mega stores, 40 city stores, webshop en het Prénatal Hearts servicekantoor. Voor meer informatie prenatal.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.