koninglogoEen geboortekaartje uitzoeken is altijd een hele klus. Er is ontzettend veel keus en je moet maar net tegen iets “aanlopen” dat helemaal past bij de wensen die je hebt. Na een speurtocht, die echt dagen duurde, kwamen wij terecht bij Koningkaart. Deze uitgebreide “snoepwinkel” aan kaartjes heeft niet alleen geboortekaartjes in het assortiment, maar nog veel meer!

Zelf geboortekaartjes maken bij Koningkaart is eenvoudig en snel gedaan. Je kunt een keuze maken uit een erg ruim en gevarieerd assortiment. Maak een keuze uit verschillende thema’s als klassiek, stoer, hollands,vintage en meer. Of zoek binnen de categorie jongenmeisje of broertjezusje naar een hip en trendy kaartje. Maak je fotogeboortekaartjes helemaal af door een eigen foto van je baby te plaatsen. Je kunt er ook zelf geboortekaartjes ontwerpen en teksten, foto’s en afbeeldingen plaatsen.

geboortekianWat we in ieder geval zeker wisten, is dat we een kaartje wilden waarop het thema broertje duidelijk naar voren zou komen. Gelukkig is er bij Koningkaart hiervoor een aparte rubriek: geboortekaartjes broertje.

Verder leek het ons ook een leuk idee, om de winter sterk naar voren te laten komen. De dag dat Kian geboren is (19 januari) was het een ontzettend mooie winterdag. Koud, maar helder, met een zonnetje; helemaal perfect dus!

Zijn namen moesten duidelijk leesbaar zijn, dus kozen we voor twee verschillende kleuren oranje. Dante (mijn oudste zoon) had zijn namen ook in het oranje op zijn geboortekaartje staan in 2009, dus die trend hebben we doorgezet.

Op het kaartje zie je 2 jongetjes staan, en grote en een kleine. Het grote jongetje stelt Dante voor en het kleine jongetje Kian. Dante was blij verrast toen hij het kaartje voor het eerst onder ogen kreeg en trots als een pauw heeft hij er meteen eentje op zijn slaapkamer neergezet!

Zoals Koningkaart al duidelijk naar voren laat komen in hun introductie; het maken van een geboortekaartje gaat erg gemakkelijk. Je kunt bijvoorbeeld zelf bepalen welk lettertype je mooi vindt, welke kleuren je aanspreken en ook kun je bij verschillende kaartjes de illustraties een ander plaatsje geven of er eentje toevoegen. Zo heb ik op het kaartje van Kian een aantal vogeltjes verplaatst en wat plantjes toegevoegd. Je krijgt dus de mogelijkheid om het kaartje helemaal te maken, zoals jij dat wilt.

Je kunt je ontwerpen opslaan, om ze later nog eens bij te werken of helemaal te veranderen. Je logt in via je eigen account en ziet meteen welke bestellingen je al hebt gedaan en welke ontwerpen je ook alweer had bewaard. Definitieve bestellingen plaats je dus ook eenvoudig via de website.

drukproefEr is één gratis drukproef per persoon te bestellen. Verder is de bezorging van de bestelde kaartjes snel en keurig netjes verzorgd!

Wil je van tevoren je enveloppen al schrijven of er etiketten opplakken, dan kun je deze eerder ontvangen dan de kaartjes zelf. Zo hoef je in je kraamtijd alleen nog maar de kaartjes aan te passen, te bestellen en na ontvangst in de enveloppen te doen.

Je kunt Koningkaart ook vinden op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en  LinkedIn!

KORTING!
Met kortingscode KiDDo24 krijg je 10% korting op je gehele bestelling (vanaf 50 kaarten). Deze code is te gebruiken t/m 31 augustus 2016!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.