vetvisNienke de Vette en Pascalle Visser zijn samen VETVIS. Creatief bezig zijn is hun tweede natuur. De dames worden dan ook blij van het bedenken van mooie, eerlijke producten. VETVIS produceert handgemaakte slabben, broekjes, colsjaals en paperbags voor baby’s, peuters en hun moeders. De collectie wordt met veel aandacht gemaakt en speelt in op de laatste trends.

De naam VETVIS spreekt mij aan, dus ik besluit een kijkje te nemen op de website. Als ik de achternamen van de twee dames achter VETVIS zie, snap ik meteen waar deze leuke merknaam vandaan komt.

20160206_105833.jpgOm in deze wegwerpmaatschappij een klein beetje bij te dragen aan het milieu, verzamelen ze bij VETVIS voor de producten, zowel nieuwe als hergebruikte stoffen, leer en verf. Dit maakt de producten origineel en kleurrijk. De collectie wisselt dus regelmatig, waardoor ze een kleine selectie kunnen aanbieden. Originaliteit gegarandeerd!

Ik heb al eerder geschreven; slabben en doekjes kun je niet genoeg in huis hebben, met een kleine baby. Ik ben zelf niet zo’n fan van gewone doekjes, omdat deze natuurlijk nooit zo goed aansluiten als een slab. De slab die wij ontvingen van VETVIS ziet er niet alleen stoer uit, hij kan ook nog goed vastgemaakt worden door de stevige metalen drukkertjes. Dit laatste zorgt er ook voor, dat je kindje niet zelf de slab er af kan trekken. De slab sluit keurig aan, dus er komt geen spatje melk in het nekje van het kindje terecht.

20160206_105851.jpgAlle slabben zijn met de hand gemaakt van stoffen die meegaan met de laatste trends. Zo passen deze perfect bij de hippe baby en dreumes en mag een kind ermee gezien worden! De slabben kunnen tot 30 graden gewassen worden en kunnen gewoon in de droger. De slab krimpt 5%. De helft van de achterzijde van de slab is van wit badstof en de andere helft heeft dezelfde stof als de voorzijde.

Meer informatie vind je op http://www.vetvis.nl

(Visited 186 times, 1 visits today)

One thought on “Knoeien met stijl: slab van VETVIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.