Landal GreenParks heeft een digitale game ontwikkeld, waarbij kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar en hun ouders in en rond de parken worden uitgedaagd in een digitale speurtocht. Tijdens de tocht in de vrije natuur worden ‘grondstoffen’ verzameld om zelf een digitale boomhut te ontwerpen en te bouwen. Het eindresultaat kan worden bekeken in Augmented Reality. De app werkt op alle ruim 90 parken van Landal GreenParks en is beschikbaar in vijf talen. Er is ook een Hof van Saksen Adventure app.

Download tijdens je verblijf de gratis app

De innovatieve app Landal Adventure download je gratis in de bekende stores voor iOS en Android. Ga op expeditie, verzamel grondstoffen en bouw de boomhut van je dromen.

  • Bouw de boomhut van je dromen
  • Bekijk je creatie in augmented reality
  • Deel hem via #OntdekLandal en win

Meer tips & tricks?

In het Landal Adventure-boek staan te gekke extra tips & tricks voor nog meer speelplezier. Hierin vind je een overzicht van alle grondstoffen, voorbeelden van coole boomhutten, een Gouden Mystery Box met specials zoals een gameroom en discovloer. En met het boek kun je ook na je verblijf doorbouwen aan je boomhut. Het Landal Adventure-boek is te koop op het vakantiepark.

EnzoKnol op expeditie met Landal Adventure

Ook influencer EnzoKnol is fan van de app Landal Adventure! Bekijk hoe hij op expeditie gaat over het vakantiepark en zijn droomboomhut bouwt.

Uitgelichte afbeelding: Pressroom Landal Greenparks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.