Kroelie iskroelie een vrolijk, roze-kleurig, figuurtje met een gezellige krul op zijn hoofd. Springen is hetgene dat hij het liefste doet, samen met jou! En dan het liefste op zijn eigen liedjes natuurlijk!

De liedjes op de CD van Kroelie, zijn herkenbaar voor kinderen en erg vrolijk. Na een paar keer luisteren kunnen ze worden meegezongen! Tevens vind ik dat je duidelijk kunt horen, dat de liedjes met plezier ingezongen zijn door de makers van de CD.

kroeliecdVooral “Dromenland” is een liedje dat mijn zoon graag meezingt, die gaat namelijk ook over piraten…en tja, die zijn stoer! Ook het “Scheetjeslied” is uiteraard ontzettend grappig en met het lied “Tellen” kan hij even flink oefenen, ter voorbereiding op zijn eerstvolgende reken-les.

Voor het slapengaan moet natuurlijk het “slaapliedje” aan en in de auto schudden we lekker heen en weer op “lekker springen”.

Voor € 9,99 bestel je hier deze leuke CD!

Volg Kroelie ook op Facebook, Twitter en bekijk de video’s op Youtube!

Tracklist:

1. Mijn naam is Kroelie
2. Vriendjes
3. Dromenland
4. Muziekinstrumenten
5. De Dierentuindans
6. Tellen
7. Knuffelvitamientjes
8. Boodschappen doen
9. Scheetjesliedje
10. Pesten doet pijn
11. Slaapliedje

Bonus track:
12. Lekker Springen (Kroelie’s liedje)

WINNEN!
Wij mogen 3 CD’s weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

(Visited 273 times, 1 visits today)

47 thoughts on “CD-Recensie: Op avontuur met Kroelie! (+winactie)

  1. Liedjes zingen is zo ontzettend goed voor de ontwikkeling van de kleintjes; nieuwe woorden leren, dansen… Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig!

  2. De lijst met liedjes is zeer aansprekend, van liedjes met een doel (pesten doet pijn) tot leuke grappige liedjes. Ze lijken me in ieder geval allemaal leuk om te luisteren. Mijn dochtertje zingt graag mee met heel veel liedjes. Leuk om naar te luisteren!

  3. Wat een leuke actie weer. Ik zou graag een kennis van mij blij maken met deze leuke CD voor haar dochtertje. Dus ik doe graag mee om kans te maken hierop.

  4. Ik doe graag mee voor mijn neefjes Stijn en Naud, een klein beetje voor mezelf, want niet alleen kleine kinderen worden blij van deze muziek, maar ook grote “mensen”.

  5. Een leuke cd, die ook af en toe mee mag naar het kinderdagverblijf! Daar wordt elke dag speciaal tijd ingeruimd voor zingen en dansen… top meiden!

  6. Dit lijkt mij een leuke cd voor mijn zoontje Rafael van 2,5 jaar! Hij zingt en danst de hele dag, daarom denk ik dat hij ook heel blij wordt van deze liedjes

  7. Kroelie wat een leuke naam, voor dit gezellige, roze en vrolijke vriendje!

    Ik zing elke dag voor mijn meisjes en mijn zoontje. Leuk om nieuwe liedjes te leren met aansprekende titels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.