Vanmiddag gaat de gloednieuwe dramaserie Kattenoog – Het geheim van de griezelclub van start bij RTL Telekids. Met onder meer Britt Scholte, Ian Thomas, Kürt Rogiers en Birgit Schuurman. Het spannende verhaal over het mysterieuze dorpje Kattenoog is elke schooldag om 16.40 uur te zien op televisie en leeft verder in het gelijknamige boek dat vanaf woensdag
7 oktober in de winkel ligt.

De serie Kattenoog speelt zich af in een klein en dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie. Om dit mysterie te ontrafelen, wordt de Griezelclub opgericht. De leden van de Griezelclub hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer. Ondertussen verschijnt in het dorp een cameraploeg van het populaire kanaal Boe TV, die het mysterie ook tot op de bodem wil uitzoeken.

Het verhaal gaat verder
Het verhaal begint op televisie en gaat verder in het boek. Hier volgt de lezer de avonturen van Robin en haar vrienden Simone en Eli. Volle maan is voor hen hét moment om elkaar en anderen de stuipen op het lijf te jagen. Maar tijdens een avondje spoken loopt het goed  mis. De drie vrienden raken meer en meer verwikkeld in de duistere, donkere geheimen van hun dorp en hun geliefden. Het boek vertelt het verhaal van de serie en zoomt dieper in op enkele  achterliggende verhaallijnen.

Kattenoog, Het geheim van de griezelclub
| Anjali Taneja | Manteau  | ISBN 978 90 022 5916 6 Verschijnt: 7 oktober 2015 | € 9,99 | 8+

Kattenoog is een coproductie tussen Het Konijn, Santeboetiek (WPG uitgevers), RTL Telekids, VTMKZOOM, Goed Verhaal en met de steun van het Belgische Mediafonds. Het verhaal is van de hand van Anjali Taneja, bedenkster van onder meer Het Huis Anubis. 

(Visited 476 times, 1 visits today)

One thought on “Kattenoog – Het geheim van de griezelclub gaat vandaag van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.