heidi-dvd-vol-1Studio 100 presenteert de DVD Heidi volume 1 (aflevering 1 tot en met 5). Het leven van het 5-jarige weesmeisje Heidi verandert ingrijpend wanneer ze in de Alpen gaat wonen, bij haar grootvader. Het is het begin van een nieuw leven, dicht bij de natuur. Samen met haar vrienden Peter en Clara ontdekt ze zowel de schoonheid van de bergen als het bedrijvige stadsleven in Frankfurt. Maar bovenal leert ze wat vriendschap, vertrouwen en gulheid zijn.
Op deze DVD staan maar liefst 5 prachtige afleveringen van Heidi. 

Verhaaltjes:
– Naar de berg
– De eerste dag in de bergen
– De uitdaging
– Piep, de vogel
– De geheime boomhut
+ een extra bonus clip: ‘t Is Heidi

In de ongeveer 110 minuten durende DVD zaten de kinderen hartstikke lief op de bank de verhalen van Heidi te volgen. Terwijl ik de strijk weg aan het werken was merkte ik dat ook ik het verhaal met aandacht aan het luisteren was. In de Vlaamse taal hebben wij der verhalen gevolgd, ook is er de keuze in Nederlands en Frans. Omdat we Heidi kennen in de Vlaamse taal vonden we dit het leukste om naar te kijken. Wat voor ons dan ook een groot pluspunt was.

Vooral de jongste meid kan geen genoeg krijgen van de DVD en wilt het blijven kijken. Echter na bijna 2 uur intensief kijken, vind ik het wel welletjes. Morgen is weer een dag!

De DVD is hier te koop in de Studio 100 webshop.

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.