k31Ik weet het zeker, K3 houdt net zoveel van mij als ik van hen. Want dat zingen ze voor me op hun nieuwe cd ‘Het beste van K3’. En als ze het zingen, is het dus waar. Ik geloof ze maar wat graag. Oh oh oh, wat vind ik de muziek toch leuk. En hoewel Dochter nog maar 17 maanden is, voed ik haar nu al op met K3. Het hoort bij haar muzikale opvoeding: klassieke muziek, The Beatles en K3. Een zo breed mogelijk spectrum.

Pure pret
Overigens tot grote vreugde van Dochter, want ze wordt steeds reuze blij als ze Mamasé, Oyalele en Kuma Hé hoort. Ze heeft dus een duidelijke voorkeur voor de vrolijke up beat liedjes met zelf verzonnen woorden. De cd zit bij ons standaard in de auto, want van autorijden wordt onze kleine prinses een grote jankerd. Maar zetten we K3 op, dan wipt ze in haar autostoel heen en weer en klapt van pure pret in haar handjes. Succes verzekerd.

Het openingsnummer  ‘K3 loves you’ is misschien niet het allerbeste nummer, maar Kuma Hé, waar zijn de engeltjes en Ya Ya yippee maken heel veel goed. Eigenlijk is het enige minpunt aan dit album dat ‘Handjes draaien’ er niet op staat. Gemiste kans, volgens ons. Ja, ons. Want het hele gezin geniet mee.

K3-koorts voor het hele gezin
hoezeer we alle drie genieten van K3, bleek gisteren. Mijn man moest iets ophalen met de auto, een half uur heen en een half uur terug. Hij komt neuriënd binnen, ik herken een wel heel bekend liedje. Ik vraag hem: ‘Zeg eens eerlijk, heb jij de hele weg K3 aangehad in de auto?’ Mijn man kijkt me schalks aan en begint als antwoord te zingen: ‘Kuma Kuma Hé, Kuma Hé, Kuma Hé!’ Ik grijns, het hele gezin heeft K3-koorts.

/Marlies

[bol_product_links block_id=”bol_55d0a4ce9d966_selected-products” products=”9200000042924834″ name=”k3″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Een gedachte over “K3-koorts voor het hele gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.