KiDDoWz bestaat op 20 november 2018 alweer 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag vertel ik welke kids cd’s er allemaal nieuw zijn en kun je er dus eentje winnen!

De Leukste Kids Hits van 2018

De Leukste Kids Hits van 2018‘ is een fantastische dubbel-CD met maar liefst 40 songs voor de jongste muziekliefhebbers. Op deze CD staan liedjes van onder andere Fource, Kinderen Voor Kinderen, Kalvijn, Ronnie Flex, Maan, Buddy Vedder en vele andere superhits.

Sinterklaas Top 100

In de Sinterklaas Top 100 staan tracks van onder andere het Sinterklaas Journaal, Coole Piet, Testpiet en de populaire tweeling Mylène en Rosanne. Daarnaast zijn er nieuwe liedjes van Dave Dekker, die bekend werd als de kleine Ciske de Rat en Sita die we kennen uit de vele sprookjesmusicals en het gezicht is van Disney Channel. Klassieke Sinterklaashits ontbreken uiteraard niet en worden ingezongen door Kinderen voor Kinderen.

 

Kerst Kids Top 50

Kerst Kids Top 50 is het perfecte dubbele Kerstalbum voor het hele gezin, met daarop nummers van onder andere Bert & Ernie, Kinderen Voor Kinderen, Nick & Simon, de beste zangeressen van Nederland;Maan, Sharon Doorson, Do,  Lisa Lois, Tjindjara, Elske DeWall, Miss Montreal & Pleun. Kindervrienden Ernst & Bobbie maken dit album zeker compleet!

Deze actie is inmiddels afgelopen! De winnaars hebben een mail gehad!

35 gedachten over “#KiDDoWz6jaar: Deze kids cd’s zijn nieuw!

 1. Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan ❤️. Een feest met een gouden randje ✨. 9 Jaren pakjespiet geweest en stond ik ook op de boot met mijn vriend. We hebben elkaar als piet leren kennen. Ik geniet dit jaar voor de 4e keer met dochterlief aan de kade als de boot aankomt. En papa is nog steeds hoofdpiet 😉 maar Liselotte heeft niets door ❤️. Wat kijken we weer hier naar uit! De cd zullen we hier thuis vaak opzetten 😉

 2. zie ginds komt de stoomboot, mijn vader had daar vroeger een geheel eigen versie op
  hij zong het compleet achterstevoren, hilarisch

 3. Mijn dochter is gek op SINTERKLAAS e kijkt het hele jaar door sinterklaas filmpjes. Haar favoriete liedje is sinterklaas kapoentje.

 4. Geweldig onze dochter Noor heeft haar eigen cd speler in haar speelhoekje en zingt en danst graag mee met liedjes.

  Favoriete liedje is piet ging uit fietsen en dan hard lachen als we bij het stukje komen dat de pepernoot in de band zit

 5. Hoor wie klopt daar kinderen, is de favoriet hier in huis. Elk jaar weer die geweldige, spannende en gezellige tijd samen! En dat wordt nog beter met een cd met al die geweldige sinterklaas liedjes!

 6. O wat gaaf! Mijn dochter is nu al helemaal bezig met Sinterklaas. Haar favoriete liedje is die over het paard van Sinterklaas.

 7. Sinterklaas kapoentje blijft natuurlijk favoriet. En dit jaar komt er een schoentje bij te staan. Want dit wordt onze 1e sinterklaas met zijn vijfjes. Ons 3e kindje zit nu nog in mijn buik maar kunnen we elk moment verwachten

 8. Zie ginds komt de stoomboot is onze favoriet, want daar wachten we tenslotte het hele jaar op! Die stoomboot vol lekkers en pakjes. Ik doe graag mee voor een nieuwe cd met liedjes voor Sint

 9. Wat een leuke CD! Voor ons zoontje nog geen sint muziek gekocht, dus dit is leuk! Mijn lievelingslied is toch zie ginds komt de stoomboot!

 10. Leuk! Zwarte piet ging uit fietsen. Wij maakten daar vroeger altijd hele leuke variaties op, en nu doet mijn zoontje dat ook 😉

 11. Als ik dit zie, verheug ik me op de tijd die komen gaat, al die vrolijke liedjes. Sinterklaasliedjes zijn hier in huis vaak te horen. Amerigo-go-go blijft altijd goed in je hoofd zitten. En van de traditionele liedjes is Zie ginds komt de stoomboot onze favoriet.

 12. Pepernoten samba doet het altijd goed, maar ook het lied van kinderen voor kinderen.
  Maar de ouderwetse liedjes blijven het ook altijd goed doen.

 13. Paniek in de confetti fabriek is hier favoriet! Mijn zoontje is dol op dansen en op dit nummer kan hij lekker losgaan! Volgende week maak ik een Sinterklaas thematafeltje hier in de woonkamer. Het zou leuk zijn wanneer deze cd erbij kan. Hij wordt dan vast helemaal grijs gedraaid!
  Liefs

 14. Zie ginds komt de stoomboot, met allerlei variaties (zie gie ga goe ginds komt de stie sta stoe stoomboot… enz) vind ik toch wel de leukste. Maar met 100 liedjes op een cd kan het niet anders of er zitten liedjes bij die ik nog niet ken. Kk maak graag kans!

 15. Zwarte Piet ging uit fietsen is hier favoriet! Ook de Pieten-Style van PartyPiet Pablo doet het trouwens goed (het hele jaar door…)!

 16. Hiep , hiep, hoera voor Kiddows en gefeliciteerd met de eerste 6 jaar.
  Een kinderliedje wat bij mij populair is, is: Hoor wie klopt daar kindertjes, hoor wie klopt daar zachtjes tegen ‘t raam.
  Altijd het beginliedje , voordat de cadeautjes naar binnen worden gehaald. Soms met gemengde gevoelens als ze het horen. Ja, ja……..
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee om een kansje te wagen voor deze leuke Sinterklaas top 100 c.d.

 17. Nu ik thuis ben met zwangerschapsverlof hebben wij wel tijd om deze leuke cd te draaien … heerlijke tijd. Ik vind de ouderwetse sinterklaasliedjes met een lekker deuntje eronder wel helemaal leuk, lekker swingen!

 18. Wat leuk! Ik doe graag mee! Zwarte Piet ging uit fietsen is toch wel onze favoriet!

  Ga vooral door met deze leuke acties!! Ik ben fan hoor en blijf jullie zeker volgen!

 19. Het favoriete liedje van mijn dochter is: Zie ginds komt de stoomboot
  uit Spanje weer aan.
  Hij brengt ons Sint Nicolaas
  ik zie hem al staan.
  Hoe huppelt zijn paardje
  het dek op en neer,
  hoe waaien de wimpels
  al heen en al weer.
  Ze zit nu in groep 1 en leren op dit moment dit liedje en dat wordt dan ook heel de dag gezongen thuis.

 20. Sinterklaas kapoentje haha. Tevens ook het eerste Sinterklaas liedje wat mijn oudste zoon (nu net 4 jaar) zong. Hij zal blij zijn met deze CD!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.