KiDDoWz bestaat alweer 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag een leuke winactie met VTech!

Vtech speelgoed sluit perfect aan op de belevingswereld!
Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van je kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden. Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten. Dat doen ze samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo sluit het VTech speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school.

Ontwikkel creatief talent
De ontwikkeling van creatief talent is van enorme waarde voor de persoonlijke groei van ieder kind. Denken en doen, jezelf en je vaardigheden ontdekken, verhalen die zich in je hoofd afspelen reproduceren. VTech is expert in de ontwikkeling die kleintjes doormaken. En doet er iets mee! Door speelgoed te bedenken waarmee ze serieus vooruit kunnen. DigiArt is zo’n lijn voor kleintjes, eentje die beroep doet op creatief denkvermogen en motoriek.  

Kleuren met Lichtjes
Is binnen de lijntjes tekenen suf, saai of achterhaald? Ammehoela! VTech geeft er met DigiArt een nieuwe dimensie aan. Kleuren met Lichtjes is een magisch tekenbord met maar liefst 50 kleurplaten waarmee kleintjes – 3 tot 6 jaar – stap voor stap leren tekenen en kleuren.

Helemaal op eigen kracht, met een tekenbord waarop lichtjes, geluiden en liedjes de kleine Picasso meenemen en stimuleren. That’s fun, de allermooiste vormen, dieren en voorwerpen komen langzaam maar zeker in beeld. Goed voor het zelfvertrouwen, maar ook voor de fijne motoriek. Omdat het tekenbord compact en lekker stevig is, kan het overal mee naartoe. Vijf waskrijtjes worden opgeborgen in het speciale vakje aan de achterzijde. Kijkt de kleine kunstenaar je na 50 kunstwerken vragend aan, dan download je met gemak op de VTech site gratis extra tekeningen voor nog meer plezier.

Magisch Tekenbord 3 in 1
Naast Kleuren met Lichtjes is er ook nog het Magisch Tekenbord 3 in 1: een sprekend tekenbord, meer dan een meter hoog, met ontelbaar veel mogelijkheden. Perfect voor elke speelhoek en kinderkamer! Zowel staand als zittend kunnen kleintjes – 3 tot 7 jaar – hieraan spelen en tekenen. Het Magisch Tekenbord 3 in 1 laat zich in een handomdraai transformeren: van whiteboard tot krijtbord, van krijtbord tot tekentafel.

Maar de echte magie… die zit toch in iets anders! Het zit in de knipperende lichtjes, in de magische pen, in de stimulans om letters, voorwerpen, dieren en vormen te tekenen. Elke dag iets nieuws, elke dag een stapje vooruit in vaardigheid, kennis en zelfvertrouwen. Zo wordt, zonder dat er een juf of meester aan te pas komt, connectie tussen denken en doen en het herkennen van cijfers en letterklanken geoefend! Gelukkig is er tevens genoeg ruimte voor eigen ideeën. Voor woeste penstreken, persoonlijke interpretaties en grensverleggende creaties. Kunst verdient ruimte, weet ook VTech. Wie weet staat dankzij DigiArt binnenkort de volgende Hollandse meester op, dat zou wat zijn!

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft een mailtje gehad!!!

109 thoughts on “VTech DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1

 1. wat een mooi cadeau voor kleinzoon quinn, zou geweldig zijn als ik die win
  tekenen en kleuren is nog in de beginfase maar hij is er wel dol op, van de week 2 jaar geworden
  een te gek sinterklaaskado dacht ik zo

 2. Mijn lieve kleuter tekent het liefs… zichzelf! Hij vindt poppetjes op dit moment het aller leukst om te tekenen! Hij zou dit bord geweldig vinden!

 3. Wat super leuk voor onze middelste!!! Hij tekent het liefst zijn pappa en mamma, maar dat ziet er niet altijd uit als een compliment ? Dit bord zou hem goed op weg helpen om een echte kunstenaar te worden ♥

 4. Super leuk!!! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ze is dol op tekenen, nu zit ze in de fase van haar familie tekenen. Nou deze tante zag er nooit zo dun dan op haar tekeningen..haha

 5. Mijn dochter houdt van tekenen. Ze tekent heel mooi onze familie en dieren. Het krijgt steeds meer vorm met dubbele benen en armen, vlinders, bloemen, wenkbrauwen enz. Geweldig om te zien hoe creatief ze is

 6. Robin tekent en schildert elke dag! Zijn favoriet is toch wel de auto of een poes. Soms helpt mama mee om er een takelwagen of tractor van te maken, want stiekem is mama ook dol op tekenen :).
  Groetjes, Emely

 7. Onze Liam tekent het liefst paddestoelen en bloemen. Hij is 3 en een half en dol op de natuur. De kaboutertjes mag mama altijd erbij tekenen hihi.

 8. Monsters! Die tekent mijn zoontje op het moment het allerliefst. In de gekste kleuren met de engste tentakels en vol met overgave!! Dit tekenbord zou hier thuis een schot in de roos zijn!

 9. Suusje is nu nog net te klein om zelf te tekenen! Dus teken ik een hondje, een huis, een kat etc. en dat kleurt ze op haar manier in! Dit magische tekenbord is fantastisch want hier hebben we jaren plezier van want tekenen vindt ze enorm leuk!

 10. Ik doe graag mee voor onze tweeling. Ze tekenen het liefste dieren en auto’s. Hiermee zouden ze zeker weten heel blij van worden, net als deze mama trouwens. Dan hoef ik niet elke maand mijn muren te schilderen haha. Hier dus twee blije kindjes als wij mogen winnen ?

 11. Onze vier kids vinden tekenen geweldig. Van traktors tot poppetjes en nog alleen maar streepjes. Dit zou een geweldig cadeau voor ze zijn!!!

 12. Wat een supergaaf ding zeg! Mijn dochter van 4 tekent het liefst de hele dag door! Poppetjes en regenbogen zijn favoriet!

 13. Ik doe heel graag mee voor Julia 2,5 jaar ze tekent het liefste een tandenborstel vertelt ze net en haar lievelingskleur is paars…

  Facebook: An Na

 14. Oh wat leuk zeg, gefeliciteerd met de 6-jarige verjaardag. Nou zijn jullie net zo oud als mijn nichtje. Haar broertje is 2 jaar oud en is hevig geïnteresseerd in de tekenkunsten van zijn zus, maar kan dat zelf nog niet zo goed. Met dit magische tekenbord kan hij zich heerlijk ontwikkelen en zijn zus versteld doen staan 😉

 15. Leuk! Doe graag mee voor mijn zoontje Teun. De liedjes en de magische pen zal hij super leuk vinden! Hij vindt tekenen pas sinds kort leuk en tekent dan de mooiste dingen;) Ijsjes graafmachines, papa en mama en natuurlijk zichzelf zijn favoriet. Wij duimen voor dit coole tekenbord van Vtech! En gefeliciteerd Kiddowz met jullie 6 jarig jubileum:)

 16. Mijn dochter is helemaal van het kleuren, 2,5 jaar en tekenboeken vol. De kranten beginnen ook op te raken om in te kleuren dus dit zou een leuke afwisseling zijn 😉

 17. Mijn mannetje is 3 jaar en begint nu echt vormen te tekenen! Zo leuk om te zien hoe trots hij is als hij een cirkel op papier heeft staan. Op dit moment maakt hij die het allerliefste ? Alleen zijn het dan auto’s, bomen, huizen, etc….
  Ik weet zeker dat hij nog jaren plezier zal hebben met dit magische tekenbord ??

 18. Supergaaf! Mijn meisje is 4 en gek op tekenen. Het liefst tekent ze poppetjes. De laatste tijd tekent ze ons gezin veel. En mama met baby in de buik. Zo lief om te zien. Ben ruim 37 weken zwanger van ons 3e kindje. Dus aan het tekenen zien we dat ze het allemaal heel spannend vind. Ze kan niet wachten tot haar zusje er is.

 19. Ons zoontje begint net te tekenen. Hij houdt van alle kleurtjes. Dit zou gaaf zijn om zijn tekentalent verder ontwikkelen!

 20. Mijn zoontje tekent het liefst een koe!! Het is alleen nog niet goed te zien maar oefening baart kunst. Zeker met dit bord!

 21. Ons zoontje van twee vind het vooral leuk om te ‘schrijven’ met zijn kleurtjes. Mama of papa doen dan wat voor en hij probeert het na te doen in alle kleuren!

  Wat een gaaf cadeau zou dit zijn voor onze kleine man!

 22. O wat superleuk zeg!! ??? mn kleine meisje noa is dol op tekenen en tekent het allerliefst hartjes, bloemetjes en een mooie eenhoorn haha!
  Hiermee zou ze uren zoet zijn en dolgraag mee willen spelen met haar vriendinnetjes ❤
  Van harte gefeliciteerd alvast met je 6jarig bestaan!! Superleuk dat je dat met je volgers wil vieren! ❤

 23. Onze peuter tekent het liefst iets met heel veel krassen en streepjes en dan het liefst op tafel, vloer of muren. Hopelijk helpt deze tekentafel dit te voorkomen.

 24. Leuk leuk! Onze dochter van 3 tekent het liefst poppetjes en is dol op kleurplaten met beesten zoals apen ?
  Dir zou fantastisch zijn om te winnen, zoveel leuks om te leren! Ik ga heel hard duimen voor haar!!

 25. Leuk! Onze dochter van 3 jaar tekent het liefst poppetjes en is dol op kleurplaten!
  We zouden het erg leuk vinden voor haar om dit te winnen, zo kan ze veel nieuwe dingen leren!

 26. Ons zoontje is nu al verzot op kleurpotloden en stiften, alleen is de tafel of de zetel soms interessanter. Een interactief tekenbord zou hem alvast prikkelen en stimuleren om vooral met datgene op het bord bezig te zijn. Hij kreeg voorlopig zo een basic magisch tekenbord, wat hij al erg leuk vindt. Ik ben er dus zeker van dat hij dit speelgoed fantastisch zal vinden! Je kan toch nooit te vroeg beginnen met kleuren/tekeningen maken? En het is zo leuk om te zien dat hij ondanks zijn jonge leeftijd toch al zo gefascineerd is door de vele kleurtjes en de magische lijntjes die je daarmee kan maken.

  Veel liefs, vanwege onze kapoen Enéas.

 27. Jaycey tekent graag van alles.
  Het is eigenlijk nog krassen maar hiermee is het leuk en leerzaam om echt poppetjes etc te gaan tekenen.

 28. mijn kleinzoontje tekent het liefst de efteling na met al de nodige attracties zo goed als hij kan , gaat ieder jaar een paar dagen naar de efteling is zijn favoriete attractiepark

 29. Gave actie! Mijn zoontje is een beetje laat met tekenen en kleuren vanwege zijn motoriek, maar sinds een aantal maanden vindt hij het erg leuk! Hij tekent vooral monstertjes ?
  Zijn zusje van 1,5 begint nu ook al wat te krabbelen dus ze kunnen op dit magische tekenbord mooi samen oefenen ?

 30. Leuk voor onze 2 zoontjes van 2 en 4 jaar die tekenen helemaal geweldig vinden, de oudste tekent het liefst de hele dag door van alles, van dino’s tot auto’s tot poppetjes die de hele familie voorstellen, de jongste laat mij tekenen en kleurt het dan in, favoriet nu is een paard. Wij gaan héél héél héél hard duimen dat we dit gave magische tekenbord winnen!

 31. oohh wat leuk, onze oudste tekent graag robots en ninja’s, met een beetje fantasie kun je het ervan maken? onze jongste tekent vaak bumba, maar dan op zijn eigen manier een paar streepjes, haha. ze zijn hier heel vaak samen aan het tekenen en kleuren, ze zouden dit magisch rekenboek echt geweldig vinden!

 32. Mijn dochtertje van van heel binnenkort 2 heeft het tekenen en kleuren helemaal ontdekt. Echt tekenen kan ze nog nier, al zijn al die lijnen en rondjes soms hele kunstwerken 😉 Wel moet ik regelmatig een paard voor haar tekenen, zij kleurt hem dan op haar manier in. Van magie houdt ze wel, dus ik denk dat dit een geweldig en tegelijk uitdagend Sinterklaascadeau zal zijn.

 33. Wat gaaf! Malik tekent vooral fantasie haha hij vind t super leuk om bezig te zijn dus denk dat dit echt een succes is voor hem! Doe graag mee voor hem!

 34. Kleindochter tekent super graag dieren , ze is dol op dieren , daarmee ze het graag tekent , dit zou een mega leuke verrassing zijn,

 35. Mijn jongste zoontje is bijna 3 en hij mag graag kleuren. Als hij vol trots een tekening laat zien die hij heeft gemaakt, vind ik em prachtig, ook al kan ik er niets van maken. Als ik dan aan hem vraag wat hij heeft getekend, zegt hij steevast een auto! 😉 Met dit magisch tekenbord van VTech weet hij zeker wel raad, hier kan hij zich heerlijk op uitleven en zijn én mijn leven meer kleur geven! Op FB getagd én gedeeld. Nu heel hard duimen maar! Groetjes van Paula

 36. Mijn zoontje kan sinds ie op school zit ineens poppetjes tekenen, daarvoor Was het nooit herkenbaar wat hij tekende. Zo leuk om te zien, die ontwikkeling.

 37. Leuk! Onze Liselotte kleurt nog het liefst in, maar als ze zelf tekent dan tekent ze poppetjes. Ook is ze met schrijven bezig. Dit zijn nog losse krabbels maar weet precies te vertellen wat er staat 😉 zodat mama ook weet wat ze geschreven heeft!

 38. Van harte gefeliciteerd met jullie 6jarig bestaan ??? en wat een gave prijs geven jullie weg… mn meisje tekent heeeeel graag ? en heel veel hartjes voor papa en mama, ook ons gezinnetje tekent ze graag… dan komen er creaties uit ? ze kleurt en tekent het liefst een hele dag en ze zou hier dus ook heel blij mee zijn??

 39. Gefeliciteerd! En wat een toffe winactie!!!
  Hier worden vooral veel kindjes met een hond getekend, in de hoop dat er eerdaags een klein hondje komt binnenwandelen…hahaha. Een hond in de badkamer, keuken of tuin om te laten zien dat het prima past in huis…kleine dondersteen!

 40. Hier wordt er altijd driftig van alles getekend. Van auto’s tot aan monster, maar ook strip verhalen vindt hij leuk om te maken.
  Dit tekenbord lijkt me ook echt een creatieve uitdaging om hem verder te stimuleren.

 41. Mijn dochtertje zet momenteel alleen nog maar wat krabbels maar met dit bord zou ze heel veel kunnen oefenen om mooi te leren tekenen! 😀

 42. Mijn meisje vind alles wat met kleuren en tekenen te maken heeft helemaal geweldig! liefste tekent zij poesjes of vlinders al zijn die nog wel erg moeilijk!
  met dit bord kan ze mooi oefenen!

 43. Onze dochter Lenthe tekent heel graag, bergen papier gaan er doorheen! Hartjes, poppetjes en bloemen zijn favoriet om te tekenen. Heel handig zou zo’n tekenbord voor haar zijn, scheelt wen hoop papier. Broerlief zal er vast ook graag gebruik van maken!

 44. zou hem graag voor me 3 meiden winnen ze hebben allemaal een behoorlijke achterstand in ontwikkeling vooral me oudste van 4 jaar dus dit zou ze super helpen.

 45. Onze jongste dochter (2) tekent alles wat de oudste (5) tekent na, de oudste tekent graag regenbogen en daaronder zichzelf met vriendinnetjes en hartjes

 46. Heerlijk die kindertekeningen … meestal zie ik mensen, hartjes, bloemen, zinnetjes, regenbogen … gelukkig meestal dingen om heel erg blij van te worden

 47. Super actie waar wij graag aan meedoen! Mijn zoontje wordt in dec 4 jaar, en is een mega Dino Fan! Dus dat is dan ook hetgeen waar hij zich nu suf op oefent om een goede dinosaurus te tekenen ?

 48. Mijn dochtertje van 3 kan nog niet echt tekenen, maar in alles wat ze tekent ziet ze steeds een walvis ?
  Mijn zoontje tekent graag dagdagelijkse taferelen en de dingen rondom hem zoals zijn zusje, de tafel met stoelen rond,…

 49. Ja dit wilen wij winnen! Mijn dochter van 1 is ontzettend gek op “tekeken” ze probeert het super goed en heeft het enorm naar haar zin !

 50. Mijn dochtertje van bijna 3 tekent altijd graag een dinosaurus ( lees een krasje hier en daar) verder begint ze nu met cirkels en vierkanten. Op deze manier kan ze mooi verder oefenen

 51. Wát een leuke winactie, daar doe ik graag aan mee voor mijn zoontjes Sem en Quinn (tweeling). Ze houden enorm van tekenen, dus dit zou een heel mooi cadeau voor ze zijn. En wat tekenen ze het liefst? Auto’s, dat is hun favoriet. Het zijn nog maar een paar krasjes, maar het begin is er. Ze gaan helemaal op in het maken van hun tekening.
  Daarnaast is V-tech ook wel ons favoriete speelgoedmerk.

 52. Xindi (3) tekent nu vooral graag haar eigen letter (X is gelukkig makkelijk ?), maar heeft nog wat moeite met tekenen.
  Ze wil wel graag, daarom zou deze zo perfect zijn dat ze lekker kan tekenen en oefenen met stimulans zodat ze nog blijer wordt als er steeds meer lukt!

 53. Zou het heel graag willen winnen voor me dochtertje die bijna 2,5 jaar is. Ze tekend graag op haar manier jokie en jet. Ze vind het ook heel leuk om in te kleuren.

 54. Van harte gefeliciteerd met 6 jaar Kiddows! Wat een tijd al weer! Ik doe graag mee met de winactie voor onze boef. Hij tekent graag met dikke kleurpotloden, vooral nog strepen en stukjes kleuren!

 55. Wat een geweldige prijs! Ik zou dit zo graag voor mijn zoontje winnen. Hij tekent het liefst uit zijn eigen fantasie en verzint er dan gelijk hele verhalen bij. Ook vind hij het altijd leuk om mooie zwanen te tekenen in het water evenals de karakters uit minecraft. Ik weet zeker dat dit magische tekenbord veel tekenplezier en vreugde bij mijn zoontje zal brengen. Ook is het tegelijkertijd heel goed voor zijn fijne motoriek omdat hij daar iets in achter loopt, dit tekenbord stimuleert nog extra om vaak te tekenen en schrijven. Iets wat heel erg goed voor hem is.

 56. We zijn eindelijk bij het tekenen van mannetjes terecht gekomen, maar het liefst zijn het toch nog wat krabbels die getekend worden. Graag een kansje, zodat onze kapoen zijn kunsten nog wat meer kan oefenen 🙂

 57. Ik zou deze fantastische prijs heel graag willen winnen voor mijn kleinzoon die dol is op tekenen. Hij tekent het liefst fantasie poppetjes of beestjes en verzint er dan gelijk hele verhalen bij. Ook vind hij het heel leuk om enge zombies of monsters te tekenen. Ook vind hij het leuk om zichzelf, z’n mama en opa en oma na te tekenen die bezig met de dagelijkse bezigheden. Genoeg tekenplezier iig, het magisch tekenbord komt hier goed terecht en zal veelvoudig gebruikt worden. Heel erg duimen maar!

 58. Super leuk. Dit had ik altijd vroeger, maar dan zo n klein plaatje. Dit is wel heel tof. Mijn dochtertje tekent het liefst beestjes; maar ik moet goed kijken haha! Meestal door de geluiden die ze maakt, weet ik het.

 59. Mijn kindjes tekenen vooral onherkenbare dingen (nog), ze zijn nog wat klein om écht te herkennen wat ze in hun hoofd hebben, maar niet op papier krijgen (1,4 en 2,5 jaar). Wel zijn ze heel creatief en zouden ze het echt helemaal te gek vinden dit prachtige cadeau te mogen openen met Sinterklaas!

 60. Mijn zoon van 5 is hard bezig zijn fijne motoriek te verbeteren door onder andere veel te tekenen.
  Hij oefent letters en tekent dingen waarvan alleen hij weet wat het is
  (en als je dezelfde tekening 5 dagen later laat zien is hij nog steeds de enige die weet wat er staat en houdt vol wat hij 5 dagen eerder ook zei….)

 61. mijn jongste picasso is nog van het grove lijnwerk, de abstracte kunst met weelderige vormen en kleuren.
  mijn oudste daarin tegen is een ware artiest als het gaat om poppetjes, huizen en dieren en dan met name paarden en eenhoorns worden hier op papier gezet.
  dit zou een geweldig mooi kado voor ze zijn, de klapper van 5 december!

 62. Gefeliciteerd met het 6 jarig bestaan dat jullie nog maar velen jaren door mogen gaan en ??Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden mijn nichtjes zeker heel blij zou heel graag dit vtech-digiart magisch tekenbord voor ze willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van bloemen tekenen worden ze altijd mega blij ? Nu maar heel hard hopen dat er nog meer fans bij mogen komen en dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit leuke gave magische bord voor ze zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het samen kleuren met ze beginnen ??? fijne dinsdag #FingersCrossed ❤

 63. Dit komt als geroepen! Mijn zoontje mag graag tekenen en er gaat dan ook heel wat papier doorheen. Dit is een manier om toch creatief bezig te zijn en iets meer om het milieu te denken.
  Liefs

 64. Mijn dochtertje tekent eigenlijk maar 1 ding en dat zijn bloemen. In alle geuren en kleuren, soorten en maten. Vrolijk word ik er wel van.

 65. Ik heb 3 ???!
  De oudste tekent het liefste auto’s en tractoren! De middelste poppetjes en de jongste is 2 dus die krast nog meer ? Lijkt me geweldig om dit voor ze te winnen

 66. Wat een leuke actie en wat een leuk tekenbord! Deze zou onze 4-jarige Picasso helemaal geweldig vinden!
  Ze doet niets liever dan kleuren en tekenen!

 67. Nogmaals mijn felicitaties met het 6 jarige jubileum.
  Voor mijn kleindochter doe ik graag mee voor dit Magische tekenbord.
  Kan ze zich helemaal op uitleven. Ze tekent heel graag en meestal huizen, met daarin de vader en de moeder met de kindjes en veel hartjes. Ik heb altijd papier en kleurpotloden in huis, waarmee ze zich kan vermaken.
  Hoop dat ik haar blij mag maken.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 68. Hoi hoi,

  Wie niet waagt……. wat doen er veel mensen mee! Wauw! Mijn kleindochter tekent al vanaf haar 2e Sponge Bob. Hij wordt elke keer mooier ?

  Groetjes Claudia!

 69. Onze zoon van 2.5 jaar is gek van Nijntje en nadat wij dat tig x hebben voorgetekend probeert hij dit nu zelf ook ( halve cirkel en de lange oren, het beroemde neusje doen papa of mama).
  Dit zou een gave prijs voor hem zijn om zijn tekenskills uit te breiden.

 70. Dit is leuk zeg. Ik heb hier thuis 2 kids die gek zijn op knutselen en vooral tekenen. Jarno van 5 tekent het liefste monsters vooral nu Halloween net geweest is. Maar ook dieren begint hij steeds meer te tekenen. Ik doe graag mee voor hem; ik weet zeker dat hij dit te gek zal vinden!

 71. Ik zou deze heel graag voor mijn zoontjes winnen. Bastiaan is inmiddels 4 jaar en Thijmen ruim 2 jaar oud. Bastiaan houd van dieren en Thijmen van auto’s. Hiermee kunnen ze mooi oefenen met het tekenen ervan. Want dat lukt nog niet zo goed. Vooral Bastiaan krijgt steeds meer interesse in tekenen en Thijmen doet dan gezellig mee.

 72. Wat een super leuk en mooi tekenbord! Hier kan ik 2 kindjes mee blij maken ipv 1! Mijn zoontje van 2 tekent nu nog vooral “kunst” en eigen creaties ?. Mijn dochtertje van 4 tekent nu graag poppetjes en wil heel graag nog hartjes leren tekenen. Ze zit graag bij papa te tekenen want die is creatief en heeft ook een teken tablet waar ze soms mee op mag!

 73. We moeten altijd samen een bus tekenen, ze is er dol op, maar boven in het hoekje van elke tekening komt natuurlijk ook de zon! 😉

 74. Onze zoon tekent heel graag hartjes monsters dinos en boerderijen met dieren.Ook tekent die graag tekeningen die zijn 15 maanden oude broertje dan mag ‘inkleuren’

 75. Mijn kleine kunstenaar staat altijd open om nieuwe technieken toe te passen. Je kan niet vroeg genoeg beginnen. Hij probeert altijd wat anders uit. Op dit moment tekent hij graag dieren.

 76. Dit is echt iets voor onze dochter van 4! Is verslaafd aan kleuren/tekenen. Regenbogen, hartjes en een zon. Zou ze geweldig vinden!

 77. Hieperdepiep hoera!! ??
  Op naar nog vele jaren vol leuks!! En wat een gaaf tekenbord zeg!! Mijn kleine meisje tekent heel graag en dit kan echt van alles zijn! Prinsessen, hartjes, bloemetjes en nu sinterklaas en zwarte piet! Dit tekenbord zou ze geweldig vinden en het zou papa bovendien ook heeeel veel papier schelen haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.