Monster Jam®, het meest verrassende, verbluffende en onvergetelijke motor sport evenement voor de hele familie, zal op zaterdag 6 juli 2019 nog meer spectaculaire stunts, actie, racing en freestyle competities naar De Kuip in Rotterdam brengen.

Schrijf je in en krijg toegang tot de voorverkoop

Op dinsdag 6 november a.s. start de speciale voorverkoop. Schrijf je voor 6 november HIER in om toegang te krijgen tot de speciale voorverkoop. Op dinsdag 13 november zal de publieke ticketverkoop via Ticketmaster starten.

Monster Jam coureurs zijn mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Niet alleen bezitten zij de fysieke kracht en het mentale uithoudingsvermogen die nodig zijn om mee te doen in de competitie, maar ook de benodigde behendigheid om met de 4500 kilo zware machines backflips te maken en met snelheiden van meer dan 110 kilometer te racen. Bij elke show krijgen de fans om in real-time via hun mobiele telefoon hun winnaar in de verschillende competities te kiezen.

De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

ZATERDAG 6 JULI 2019 – DE KUIP, ROTTERDAM – MONSTERJAM.NL

Aanvang Pit Party: 10.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur) | Aanvang show: 15.00 uur. Tickets verkrijgbaar vanaf € 20,90.

Beeld: Monster Jam brengt de meest bekende trucks ter wereld naar Rotterdam waaronder El Toro Loco © FMS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.