KiDDoWz bestaat alweer 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag een leuke winactie met de Stokke® Flexi Bath® Toy Cups!

Spelen is belangrijk voor de ontwikkeling
Als er iets belangrijk is voor kinderen, dan is het dat ze naar hartenlust kunnen spelen. Hierdoor ontwikkelen ze namelijk niet alleen hun motoriek, maar ook bijvoorbeeld hun sociale vaardigheden. De Stokke® Flexi Bath® Toy Cups zijn zeer zacht en ook nog eens handzaam voor kleintjes. Badderen wordt op deze manier een stuk leuker!

Gieten, sproeien en stapelen
De cups zijn ideaal om mee te spelen omdat je er mee kunt gieten, sproeien en stapelen. Voor kinderen die niet zo dol zijn op in bad of onder de douche gaan is het erg geschikt. Spelenderwijs worden ze namelijk echt wel schoon en leren ze dat het allemaal niet zo erg is als dat ze in eerste instantie dachten. Samen spelen en lachen is ook goed voor de onderlinge band tussen ouder en kind, dus zeker aan te raden.

Eigenschappen:

 • Geschikt vanaf 4 maanden
 • Ze passen in elkaar (makkelijk op te bergen)
 • Ze zijn goed voor de motorische ontwikkeling
 • Vrij van ftalaten, BPA en andere schadelijke stoffen
 • Veilig om in te bijten
 • Ze kunnen in de vaatwasser
 • Gewicht: 0.3kg

Deze winactie is inmiddels afgelopen! De winnaars hebben een mailtje gehad!

35 thoughts on “#KiDDoWz6jaar: Stokke® Flexi Bath® Toy Cups

 1. Wij hebben 2 dochters van 1 en 4 jaar. Ze vinden de douche samen fijn maar gaan het liefste in bad. Liefst blijven ze hier lekker lang in zitten en dan lekker spelen met een bad boekje of de barbies. Deze cups vinden we ook geweldig en leerzaam voor ze. Hier maken we graag kans op. Fijn ze ook in de vaatwasser kunnen.

 2. Gefeliciteerd Kiddowz!

  Badtijd is hier 1 groot feest. We laten de douchebak vollopen met water, daarna de douchedeuren dicht en een handdoek voor de deur. Overal zien we babybillen en babyhandjes (ok, ze is al 2,5 jaar maar blijft mijn baby ?). Alles moet grondig gepoetst worden, inclusief zichzelf. Altijd een feest om naar te kijken ❤️

 3. Gefeliciteerd, 6 jaar alweer!
  Spelen met water kan hij hier niet genoeg van krijgen. Badderen hoort dus bij van zijn favoriete bezigheden. De leuke tot cups zullen goed gebruikt worden.

 4. Oh wauw dat zou echt superleuk zijn! Mijn zoontje van 3 en dochter van bijna 1 zou ik hier wel heel blij mee maken denk ik!
  En ik denk dat het voor mijn zoontje ook leuk is om mee onder de douche te nemen aangezien hij daar minder van houdt dan het bad.
  Badderen met zn 2tjes is altijd dolle pret! Met deze cups kunnen we er nog een groter feestje van maken!
  Nu duimen maar!

 5. Mijn zoontje is bijna 2 jaar en vind in bad en onder de douche gaan superleuk. Hij is echte waterrat, al van toen hij geboren is. Die potjes zou hij heel leuk vinden.

 6. Dit zou super zijn voor mijn lieve kleine nichtje van 2 jaar die in bad gaan het leukste van de hele wereld vindt. Een groter plezier kan je haar niet doen en met dit leuke badspeelgoed zal ze dan helemaal het bad niet meer uit willen.

 7. Douchen en badderen dat is de grote hobby van mijn meisje, ze wil er nooit uit of onder vandaan. Met deze leuke cups wordt dat waarschijnlijk alleen maar moeilijker, dat is een probleem voor later 😉 Doe graag mee.

 8. Haren wassen is letterlijk een drama dus hopelijk helpt dit voor afleiding!! Ze kunnen hun fantasie in ieder geval de vrij loop laten, hoe leuk deze set! Bakkertje, kapper of restaurantje badderen wordt zo wel heel leuk!

 9. Badderen is een superfeest vooral nu ons meisje kan zitten en samen met haar broer en zus zijn bad kan. Het is een groot spetter plezier.

 10. Mijn zoontje gaat graag in bad,lekker spelen en met de handen op het water slaan voor spetteren en van de badkamer een zwembad maken.

 11. mijn kleinzoontjes nemen meestal een douche maar gaan veel liever in een heerlijk badje tesamen zo kunnen ze met hun badspeelgoed zich een hele tijd vermaken

 12. een bad met veel schuim zo nemen mijn kleinzoontjes het liefst een bad en met het nodige badspeelgoed beleven ze veel pret, er moet nadien wel gedweild worden maar dat nemen we er graag bij

 13. Zo leuk voor ons kleine neefje! Hij geniet zo van baddertijd. Nu 3,5 maand oud. In zijn moeders armen zie je hem genieten. Leuk om straks met deze Stokke cups in bad te spelen ?✨.

 14. Mijn dochtertje is net 1 jaar geworden en vind het geweldig om in de douche te spelen met eendjes, bussen shampoo en alles waar ze maar aan kan! Potjes om te vullen met water zou ze ook heel tof vinden denk ik! 😀

 15. Onze peuter en kleuter gaan graag samen onder de douche en het vullen van bekertjes en flesjes is het meest populaire spel. Ik weet zeker dat ze zich ook helemaal gaan vermaken met deze leuke bekers. Met nog een kindje op komst kunnen we nog jaren plezier beleven aan deze leuke prijs. Wij doen dus graag mee!

 16. Ooohhh deze zijn leuk! Ons zoontje is dol op babyzwemmen en badderen. Hij spettert er flink op los. Op dit moment vindt hij bekertjes en bakjes heel leuk. Dus dit zou heel goed van pas komen.

 17. Bad tijd is vaak een groot feest. Ik moet oppassen dat ik niet nat word en soms doe ik gewoon lekker mee! Deze cups zouden ze fantastisch vinden.

 18. Onze kindjes gaan samen in het Stokke badje… kan nog net en dan pesten ze elkaar een bedje met natspetteren haha Ze houden niet van haren wassen en oren schoonmaken vinden ze ook stom. Wel leuk vinden ze met het visje spelen en als mama er bij zingt… Nieuw badspeelgoed is zeker welkom; leuk!

 19. Gefeliciteerd?? Wat boffen wij met jullie? Onze zoon Lucas van 11 maanden vind het héérlijk in bad! Terwijl mama liedjes zingt spettert hij er op los?? Onwijs leuk om te zien en we genieten ervan, net zoals hij ?

 20. Gefeliciteerd met het jubileum!
  Dit is leuk speelgoed voor mijn bad-man. Hij is dol op gieten en inschenken en gebruikt daar nu lege shampoo flessen voor. Dit zou een leuke aanvulling zijn. Ik maak dus graag kans.

 21. Mijn 3 ??? vinden badderen allemaal heerlijk! De jongste ligt er zeker elke dag in.. is het niet thuis dan is het wel bij opa en oma ?
  En daar is mijn moeder niet altijd blij mee ?
  Ze spelen nu heel vaak met bakjes van curver dus dit zou heel erg welkom zijn ? Niet alleen handig, maar ook zeer praktisch!

 22. Allereerst van harte gefeliciteerd met het 6 jarig jubileum. Nog vele jaren!
  Het speelgoed dat ik nu kan winnen, daar kunnen mijn jongste kleinkinderen heerlijk mee spelen in bad, als ze bij mij logeren.
  En dat het in de vaatwasser kan is ook wel prettig.
  Ik volg op Bloglovin en maak graag een kansje voor de badspeeltjes..

 23. Hoi hoi,

  Gefeliciteerd! 6 jaar is al een behoorlijke tijd! Ik doe dan ook heel erg graag mee met deze gezellige actie! Ik ben voor het eerst tante geworden van een lief en cute jochie! Ik doe voor hem mee!

  Groetjes Claudia!

 24. Super leuk speelgoed zeg. Mijn zoon speelt graag met bekertjes en ander speelgoed onder de douche en in bad! Hele fantasie en verhalen 🙂 Over een paar maandjes wordt onze 2de zoon geboren zou ook erg leuk voor deze kleine man zijn om mee te spelen in bad ??

 25. Zoonlief Sem zijn favoriete activiteit de hele dag is rommelen: stapelen, verstoppen, torentjes omgooien 🙂 … en zo eindigt hij dus ook in de avond in bad spelend met zijn gekleurde bekertjes & bootjes. Een leuke aanvulling daarop zijn deze vrolijke bekertjes waar hij elke avond plezier mee zal hebben.

  Sem heeft een hekel aan haren wassen, met deze leuke bekertjes met gaatjes onderin … kan hij zichzelf nat “gieten” en kunnen wij van het haren wassen toch nog wat vrolijks maken … want onder gegoten worden met deze bekertjes zal de pret hopelijk alleen maar groter maken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.