IMG-20150503-WA0018Vandaag is de grote dag. Namens Kiddowz mag mijn dochter Mara haar grote helden ontmoeten: de prinsessen van Prinsessia!! Thuis nog even ontbijten en na het ontbijt oefenen we nog wat vragen voor de prinsessen. Mijn dochter verzint de leukste vragen. Zo wil ze graag de lievelingskleuren van de prinsessen weten, hoelang ze nog naar school moeten en wat ze graag eten.

In het begin van de middag vertrekkenIMAG0520 we richting Plopsaland Coevorden waar we ons aan de balie mogen melden. Nadat mijn dochter een stempel op haar hand krijgt mogen we naar binnen en gaan we op verkenning in het park. Het scheelt dat het indoor is want buiten begint het te regenen. Na wat rustige attracties gaan we IMAG0528naar “de Kabouter Plop Herberg” waar op dat moment prinsen- en prinsessen lessen gegeven worden. We worden ontvangen door een zeer vriendelijke lakei en mijn dochter mag plaats nemen op de één van de stoeltjes voor prinsessen in opleiding. De dames krijgen uitleg hoe je de juiste buiging moet maken, hoe je sierlijk moet zwaaien en hoe je loopt als een echte prinses. Na de les wordt er gezamenlijk een dansje gedaan op de rode loper waarbij alle loopjes, buigingen en zwaaien in de praktijk gebracht worden.IMG-20150503-WA0016

We gaan nog even het park in en genieten van een lunch. Na de lunch is het eindelijk zover. De meet & greet met de prinsessen Linde, Roos, Madelief, Iris en Violet!!!! Wat zien ze er mooi uit en wat zijn ze lief! Ze stellen zich netjes voor aan alle kinderen en willen weten hoe de kindjes heten voordat ze vragen mogen afvuren op de prinsessen. Door alle spanning klapt mijn IMAG0513dochter dicht en kan alleen heel zacht uitbrengen: “Zijn er ook prinsen op Prinsessia?” Het antwoord komt gezamenlijk van alle prinsessen: “Nee, maar er is wel een echte prinsenschool”. Gelukkig stellen de andere kinderen bijna dezelfde vragen als die we thuis hadden geoefend en krijgen we toch antwoord op de brandende vragen van mijn dochter. De prinsessen nemen echt hun tijd voor alle vragen!

Er is tenslotte nog even tijd voor een groepsfoto en daarna mogen we bij het publiek gaan zitten om naar de leuke swingende show te kijken. Mijn dochter zingt uit volle borst mee en geniet van alle liedjes.IMAG0516

Na de show gaan we nog even in de souvenirwinkel kijken waar de leukste Studio100 artikelen te koop zijn, en natuurlijk ook veel Prinsessia spullen zoals knuffels, jurken, boeken en schoenen. Daarna nog even twee laatste attracties doen en dan op naar het slotbal. Op het slotbal kunnen we dansen als een prinses in een confettiregen. Heel leuk gedaan! Mijn dochter vond de dag zeer geslaagd en heeft vooral genoten van het optreden én de ontmoeting met de prinsessen!

Vanaf 29 mei is de cd PLATINA te koop bij o.a. de studio100 (web)shop

/Gastblogger Sabine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.