Hieronder vind je een opsomming van nieuwe titels die in de maand Mei verschijnen op Disney+. Daarin blijven uiteraard series als Becoming, High School Musical; The Musical; The Series, Disney Insider en Pixar komt tot leven doorlopen met nieuwe afleveringen.

Star Wars: The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch volgt de elite en experimentele klonen van de Bad Batch (geintroduceert in Clone Wars), terwijl ze hun weg vinden in een snel veranderend sterrenstelsel in de onmiddelijke nasleep van de Clone War. Leden van Bad Batch –een uniek team van klonen die genetisch verschillen van hun broers in het Clone Army – bezitten elk een uitzonderlijke vaardigheid die hen buitengewoon effectieve soldaten en een formidabele bemanning maakt.

The art of getting by

https://youtu.be/tueRW54vj4Y

De film vertelt het verhaal van George Zinavoy (Freddie Highmore), een middelbare scholier die een broertje dood heeft aan huiswerk maken. Tot de dag waarop hij vriendschap sluit met Sally Howe (Emma Roberts), het meisje waarop hij reeds lange tijd verliefd is…

Dummie de mummie

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je de tuin in en je ontdekt ineens een levende mummie. Wat doe je dan? In het geval van Goos en zijn vader Klaas loopt hun idee om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is uit op een heel stoer avontuur. Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.