In Europa brengt Star met Disney+ een nieuwe, eeuwig groeiende wereld van tv-series, films en originals naar haar abonnees. Bij de lancering van Disney+ Star op 23 februari 2021, staan er meteen meer dan 50 series, meer dan 250 films en 4 exclusieve Star Originals klaar. Elke maand wordt nieuwe content toegevoegd.

Star wordt volledig geïntegreerd in het Disney+ platform en krijgt een eigen pagina. Daar vind je duizenden uren aan series en films van Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios – en als bonus lokale programmatie. Met meer gedurfde, verrassende, spannende en ondeugende series en films heeft Star op Disney+ iets voor iedereen en elke stemming. Disney+ abonnees kunnen nog meer van wat ze leuk vinden streamen op het platform, maar ze kunnen ook pareltjes ontdekken die nergens anders te zien zijn.

Disney+ Star

Een verzamelplaats voor entertainment voor iedereen met entertainment voor iedereen: met alle titels, inclusief films, shows, shorts en originals van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en het gloednieuwe entertainmentmerk Star. Elke maand wordt nieuwe content toegevoegd door Disney’s creatieve studios, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions, 20th Century Studios en Searchlight Pictures. Exclusieve Originals: de aankomende jaren heeft Disney+ aangekondigd om meer dan 60 gloednieuwe originals van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star toe te voegen, samen met lokale producties die speciaal werden gemaakt voor het platform onder de merknaam Star en die gericht zijn op een meer volwassen publiek.

Gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht

Om te zorgen dat Disney+ geschikt blijft voor alle leeftijden en de gezinsvriendelijke ervaring biedt die ouders verwachten, wordt ouderlijk toezicht geïntroduceerd. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om de toegang tot films en series te beperken voor bepaalde profielen op basis van de leeftijdsclassificatie van de content. Ze kunnen ook een pincode instellen voor profielen die wel toegang mogen krijgen tot de volwassen content.

Star in Nederland beschikbaar vanaf 23 februari 2021

De prijzen voor Disney+ vanaf 23 februari 2021:

• Euro: €8.99/maand of €89.90/jaar
• Verenigd Koninkrijk: £7.99/maand of £79.90/jaar
• Noorwegen: 89.00kr/maand of 890.00kr/jaar
• Denemarken: 79.00kr/maand of 790.00kr/jaar
• Zweden: 89.00 kr/maand of 890.00 kr/jaar
• Zwitserland: CHF12.90/maand or CHF129.00/jaar

Ouderlijk toezicht uitgelicht

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Hoe werkt het?

Wanneer abonnees Disney+ voor de eerste keer openen na de toevoeging van Star, worden ze uitdrukkelijk gevraagd of ze toegang willen tot de meer volwassen content. Als ze daarmee instemmen wordt de contentclassificatie voor hun profiel aangepast van 14 naar 18. Een 18 rating geeft toegang tot de volledige bibliotheek van Star. Deze keuze moet bevestigd worden met het wachtwoord van de hoofdaccounthouder. De abonnee kan ook een pincode toevoegen aan zijn profiel voor extra bescherming. Zodra abonnees hebben gekozen voor toegang tot de meer volwassen content zal de Star-catalogus verschijnen op de Disney+-startpagina onder ‘Nieuw op Disney+’. De nieuwe optie voor ouderlijk toezicht wordt internationaal gelanceerd op 23 februari 2021.

Gepersonaliseerde content classificatie per profiel

Profiel

Elk gezin is anders, daarom biedt Disney+ de mogelijkheid om tot 7 profielen per account te creëren. Elk profiel kan worden gepersonaliseerd met een ander niveau content classificatie. Zodra het ouderlijk toezicht is geactiveerd, kan de hoofdaccounthouder per profiel een gepersonaliseerde content classificatie instellen op maat van de gebruiker.

De volgende content classificaties zijn mogelijk: 6, 9, 12, 14, 16 en 18. Zodra een content classificatie wordt geselecteerd voor een profiel, zal de aangeboden inhoud voor dat specifieke profiel (op de startpagina of via de zoekbalk) volledig afgestemd zijn op de leeftijdscategorie.

Als er geen content classificatie wordt gekozen, is de standaardclassificatie van een profiel 14. Accounthouders kunnen de content classificatie van een profiel op elk moment wijzigen via het tabblad Instellingen.

Kinderprofielen

Je kan ook Kinderprofielen instellen op Disney+. Deze profielen krijgen een op maat gemaakte ervaring die specifiek is ontworpen voor een jonger publiek, met een eigen design en een unieke gebruikservaring. Alle content die voor dit profiel beschikbaar is, heeft een content classificatie van 7 of minder en omvat geen titels met een content waarschuwing.

Kinderslot

Kinderslot maakt het moeilijker om een Kinderprofiel te verlaten door de toevoeging van een exit-vraag. Deze functie is beschikbaar via het nieuwe Ouderlijk toezicht-menu, binnen Instellingen. Om deze functie in te schakelen is een accountverificatie nodig.

Leeftijd classificaties

Content classificatie geven ouders en kinderen een leidraad bij het kiezen van series en films. Elke serie of film op Disney+ heeft een specifieke rating waarmee wordt aangegeven voor welke leeftijd deze content geschikt is. Voor meer informatie over onze ratings kan je terecht bij het Disney+ Help Center.

Pincode voor profielen

Om te voorkomen dat jongere kijkers toegang krijgen tot de meer volwassen content van Star op Disney+, kunnen accounthouders profielen met een 18+ content classificatie beveiligen met een pincode. Accounthouders kunnen op elk moment een pincode activeren onder Profielinstellingen.

Wat als je niet kiest voor deze optie?

Als een abonnee niet uitdrukkelijk kiest voor de 18+ inhoud, wordt Disney+ standaard ingesteld op een 14+ contentclassificatie. De abonnee kan dit later nog aanpassen wanneer hij wel toegang wil krijgen tot de meer volwassen content van Star.

Disney+ exclusieve thuisbasis Star Originals

Vanaf de lancering wordt Disney+ de exclusieve thuisbasis van Star Originals. In Nederland kunnen abonnees rekenen op de misdaadthriller Big Sky van David E. Kelley (Big Little Lies, The Undoing); de Love, Simon-spin-off serie Love, Victor van de oorspronkelijke schrijvers Isaac Aptaker (This Is Us) en Elizabeth Berger (This Is Us) en de geanimeerde sitcom voor volwassenen Solar Opposites van Justin Roiland (Rick & Morty) en Mike McMahan (voormalig assistent-schrijver bij Rick & Morty). Daarnaast zal de dramaserie Helstrom, van executive producers Paul Zbyszewski, Karim Zreik en Jeph Loeb, te streamen zijn vanaf de eerste dag van de lancering.

Deze tv series kun je bekijken op Disney+ Star vanaf 23 februari

24 (S1-8)
24: Legacy (S1)
24: Live Another Day (S9)
9-1-1 (S1-3)
9-1-1: Lone Star (S1)
According To Jim (S1-8)
Alias (S1-5)
American Dad (S1-15)
American Horror Story (S1-9)
Big Sky (S1) (Star Original)
Blackish (S1-7)
Bones (S1-12)
Brothers & Sisters (S1-5)
Buffy The Vampire Slayer (S1-7)
Castle (S1-8)
Cleveland Show, The (S1-4)
Cougar Town (S1-6)
Desperate Housewives (S1-8)
Devious Maids (S1-4)
Family Guy (S1-18)
Firefly (S1)
Flashforward (S1)
Fosters, The (S1-5)
Gifted, The (S1-2)
Glee (S1-6)
Grey’s Anatomy (S1-16)
Helstrom (S1) (Star Original)
How I Met Your Mother (S1-9)
Lance (S1)
Lost (S1-6)
Love, Victor (S1) (Star Original)
Mars (S1-2)
Modern Family (S1-11)
O.J.: Made In America (S1)
Perception (S1-3)
Prison Break (S1-5)

Raising Hope (S1-4)
Resident, The (S1-3)
Resurrection (S1-2)
Revenge (S1-4)
Scandal (S1-7)
Scream Queens (S1-2)
Scrubs (S1-9)
Siren (S1)
Sleepy Hollow (S1-4)
Solar Opposites (S1) (Star Original)
Sons Of Anarchy (S1-7)
Strain, The (S1-4)
Terra Nova (S1)
Terriers (S1)
Ugly Betty (S1-4)
Walking Dead, The (S1-10)
X-Files, The (S1-9)

Deze films kun je bekijken op Disney+ Star vanaf 23 februari

12 Rounds
127 Hours
13th Warrior, The
25th Hour
42 To 1
500 Days Of Summer
9 To 5
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Absolutely Fabulous: The Movie
Adam (2009)
Air Up There, The
Alamo, The (2004)
Alien
Alien Resurrection
Alien Vs. Predator
Alien: Covenant
Alien3
Aliens
All About Steve
Annapolis
Another Earth
Antwone Fisher
Aquamarine
Armageddon
Australia

Bachelor Party
Bad Company (2002)
Bad Times At The El Royale
Baggage Claim
Battle Of The Sexes
Beaches
Before And After (1996)
Best Exotic Marigold Hotel, The
Big Trouble
Big Trouble In Little China
Black Nativity
Book Thief, The
Borat: Cultural Learnings Of America For Make
Benefit Glorious Nation …
Boys Don’t Cry
Braveheart
Breaking And Entering
Brokedown Palace
Brooklyn
Brothers In Exile
Brown Sugar
Bubble Boy
Buffy, The Vampire Slayer
Can’t Buy Me Love
Casanova (2005)
Catch That Kid
Cedar Rapids
Chain Reaction
Chasing Tyson
Cleopatra (1963)
Cocktail
Cold Creek Manor
Color Of Money, The
Commando (1985)
Con Air
Conan The Barbarian
Consenting Adults
Crazy Heart
Crazy/Beautiful
Cyrus
Darjeeling Limited, The
Dawn Of The Planet Of The Apes
Day The Earth Stood Still, The (2008)
Day The Series Stopped, The
Deadpool
Deadpool 2

Deceived (1991)
Deep Rising
Deion’s Double Play
Deja Vu
Die Hard
Die Hard 2
Die Hard With A Vengeance
Dom Hemingway
Double Take
Dragonball: Evolution
Drop, The
East, The
Ed Wood
Edge, The
Enemy Of The State
Enough Said
Exodus: Gods And Kings
Fab Five, The (2011)
Family Stone, The
Far From The Madding Crowd (2015)
Fever Pitch
Final Conflict, The
Four Falls Of Buffalo
French Connection, The
Fright Night
From Hell
G.I. Jane
Good Day To Die Hard, A
Good Morning, Vietnam
Good Son, The (1993)
Good Year, A
Goodbye Christopher Robin
Grand Budapest Hotel, The
Grosse Pointe Blank
Guilty As Sin
Happening, The
Hate U Give, The
He Got Game
High Fidelity
Hitchcock
Hitman
Hoffa
Holy Man
Hope Springs (2003)
I Love You, Beth Cooper

I Origins
I, Robot
Idiocracy
In Her Shoes
Independence Day
Independence Day: Resurgence
Isle Of Dogs
Jennifer’s Body
Jewel Of The Nile, The
John Tucker Must Die
Johnson Family Vacation
Jordan Rides The Bus
Just Married
Just Wright
Kingsman: The Golden Circle
Kingsman: The Secret Service
La 92
Ladykillers, The
Last Dance (1996)
Last King Of Scotland, The
League Of Extraordinary Gentlemen, The
Life Aquatic With Steve Zissou, The
Like Mike
Live Free Or Die Hard
Longest Ride, The
Love, Simon
Mad Love (1995)
Man From Snowy River, The
Margaret
Marine, The
Marked For Death
Marrying Man, The
Martha Marcy May Marlene
Mash
Max Payne
Maze Runner, The
Maze Runner: The Death Cure
Maze Runner: The Scorch Trials
Me And Earl And The Dying Girl
Men Of Honor
Metro
Miami Rhapsody
Miller’s Crossing
Mistress America
My Cousin Rachel (2017)

My Cousin Vinny
My Father The Hero
Mystery, Alaska
Nature Boy
Never Let Me Go
No Mas
Nothing To Lose
Office Space
Omen, The (2006)
Other Woman, The (2014)
Our Family Wedding
Paper Towns
Pathfinder (2007)
Planet Of The Apes (1968)
Planet Of The Apes (2001)
Pony Excess
Poseidon Adventure, The
Powder
Preacher’s Wife, The
Pretty Woman
Primeval
Pyramid, The
Quiz Show
Ravenous
Ready Or Not
Rebound
Red Sparrow
Revenge Of The Nerds Ii: Nerds In Paradise
Ringer, The
Robin Hood (1991)
Rocker, The
Romancing The Stone
Romy And Michele’s High School Reunion
Royal Tenenbaums, The
Ruby Sparks
Runaway Bride
Rushmore
Ruthless People
Say Anything
Scarlet Letter, The
Secret Life Of Bees, The
Sessions, The
Shadow Conspiracy
Shallow Hal
Shape Of Water, The (2017)

Simon Birch
Simple Twist Of Fate, A
Six Days, Seven Nights
Sleeping With The Enemy
Snatched
Solaris
Someone Like You
Speed
Speed 2: Cruise Control
Spy Hard
Starship Troopers
Step
Stoker
Summer Of Sam
Super Troopers (2002)
Surrogates
Swing Kids
Taxi (2004)
There’s Something About Mary
Thin Red Line, The (1999)
Three Stooges, The (2012)
Tim Richmond: To The Limit
Titan A.E.
Toys
Trance
Transporter 2
Transporter, The
Unbreakable
Unstoppable (2010)
V.I. Warshawski
Veronica Guerin
Victor Frankenstein
Village, The (2004)
Von Ryan’s Express
Waitress
War For The Planet Of The Apes
War Of The Roses, The
Watch, The (2012)
Waterboy, The
Way Way Back, The
What’s Love Got To Do With It
When A Man Loves A Woman
White Men Can’t Jump
Wild (2014)
Win Win
Woman On Top
Working Girl (1988)
X-Files, The
X-Files, The: I Want To Believe

 

vind hier meer informatie over Disney + Groupwatch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.