Koningin Poppy (Anna Kendrick), Branch (Justin Timberlake), en de rest van je favoriete Trolls zijn weer van de partij voor een muzikaal avontuur dat nog grootser — en luider — is dan ooit tevoren!

In Trolls World Tour ontdekken Poppy en Branch dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is — Funk, Country, Techno, Classical, Pop, en Rock — die ooit deel uitmaakten van één volmaakt harmonieus geheel. Wanneer de machtsbeluste heerser van de Rock Trolls alle andere stammen het zwijgen wil opleggen zodat haar eigen stam de boventoon kan voeren, vertrekken Poppy en Branch op een episch avontuur om de koninkrijken van de Trollen te verenigen, voor de liedjes in hun harten voor eeuwig verstommen!

Meer informatie vind je hier.

64 thoughts on “TROLLS 2: WERELDTOUR – 24 FEBRUARI op 4K UHD & (3D) Blu-ray™ & DVD

 1. Mijn dochters vinden deze film helemaal geweldig! We hebben beide delen in de bios gezien, en willen deze leuke film nog veel vaker zien. Daarom doen wij graag mee voor de dvd 🙂
  Zo kunnen we alle rocktrollen, technotrollen en countrytrollen nog veel vaker bewonderen 🙂

 2. Wij doen graag mee voor de blu Ray.. Julia s juf was vorige week verkleed als poppy tijdens carnaval op school… sindsdien speelt Julia weet volop met haar trollpoppen..

 3. Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen, ze zullen hier erg blij mee en er een hoop kijkplezier aan bleven,
  deze mama stiekem ook wel 😉

 4. Mijn nichtjes vinden de Trolls geweldig. Ik ze haar graag verrassen met een dvd van deze heerlijke film. Dat zal swingen worden!

 5. Dat wordt weer genieten van de Trolls, super leuk!!! Wij zouden graag van de DVD willen genieten op de bank met de kleinkinderen en een heeeeeele grote bak popcorn 😀

 6. Ik doe graag mee voor ons zoontje, de 1e film vond hij helemaal geweldig en dit deel daar kijkt hij ook al naar uit 🙂 Ik zou graag voor de DVD gaan

 7. Lekker veel kleur en muziek en dansen. Een film om uit je bol te gaan. We zijn wel toe aan vet veel kleur in ons leven.

 8. In de bios hebben we deze super film al mogen bekijken, deze willen we zeker vaker gaan zien. Lekker veel glitter en kleur in huis!
  graag de DVD.

 9. We hebben deel 1 al thuis op dvd en al 50 keer gezien, als het niet meer is. Tijd voor deel 2, ik ben benieuwd de trailer ziet er veelbelovend uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.