alvin1ALVINNN!!! en de Chipmunks is gemaakt door Janice Karman en zit boordevol muziek en plezier. De Chipmunks zijn echte kinderen. Ze gaan naar school, doen klusjes en huiswerk en kibbelen af en toe. Ook geven ze concerten in uitverkochte zalen voor miljoenen fans. Het zijn internationale popsterren! Alvin en de Chipmunks wordt uitgezonden bij Nickelodeon.

Op 26 januari komt ALVINNN!!! en de ChipmunksAlvins wilde avonturen uit op DVD.

Afleveringen

 1. Pratende Teddy
 2. Dol op de Directrice
 3. A staat voor Aliens
 4. Wat een Juweeltje
 5. Enge Clowns
 6. Brutale Berg
 7. Dave Gek Maken

Verkoopprijs: €9,99
Website: http://winkel.just4kids.nl

DVD – info
Speelduur:  7 x 11 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat:16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer:  AL

alvin2WINNEN!
Wij mogen 3x deze leuke DVD weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 624 times, 1 visits today)

96 thoughts on “ALVINNN!!! en de Chipmunks – Alvins wilde avonturen

 1. doe graag mee zodat we in de vakantie in feb lekker dagje bioscoop kunnen doen thuis met het hele gezin want naar de bios gaan is te duur voor ons

 2. Zou geweldig zijn voor onze kids die helemaal gek zijn op Alvin Simon en Theodore! Alle 3 de films staan hier in de kast, maar deze dvd hebben we nog niet…

 3. Om eens een stille namiddag in de vakantie in te lassen, doe ik graag mee aan deze wedstrijd! The kids zouden dit super vinden!

 4. Ideaal als verrassing voor de aankomende krokusvakantie, filmnamiddagje organiseren voor de vele kids die hier komen spelen…Als jullie voor de film zorgen, zorgen wij voor de popcorn en drankjes !

  Groetjes van de mama van Thomas en Eva Van den houdt ( 8 en 10 jaar) en hun vele vriendjes

 5. Superleuk! Mijn dochter ziet nu elke keer de reclames voor de nieuwe film, en het lijkt haar helemaal leuk. Maar ze heeft het voorgaande deel nooit gezien. Duimen dus maar?

 6. Ja ik wil heel graag mee doen voor mijn oppaskinderen, ze zijn helemaal dol op “ALVINNN!!! en de Chipmunks dus als ik mocht winnen zou ik ze echt een plezier doen en ik ben dan natuurlijk de aller liefste oppas hihi

 7. Onze zoontjes zijn dol op de avonturen van alvin. Leuk om een dvd te winnen… kunnen ze in de auto.. als we in mei op vakantie gaan alvin kijken.

 8. Jaaaa, leuk, mijn meiden zijn gek van de Chipmunks! Ze dansen hier altijd graag op de bekende liedjes die ze op YouTube opzoeken, die de Chipmunks na hebben gedaan met hun grappige stemmetjes…hilarisch!! Grote fans hier!!

 9. Wat een superleuke prijs! dit zouden mijn nichtjes superleuk vinden om te kijken want ze zijn ook helemaal gek van de films!! ik doe graag mee erg leuk!

 10. Ik doe graag mee voor onze jongens die helemaal maf zijn van Alvin en de Chipmunks. Ze hebben 3 dvd’s van ze (1,2,3).
  Berend en Martin raken hier niet op uitgekeken. O,ja, mama vind het zelf ook zo leuk om naar te kijken.

 11. Ik doe mee voor mijn bink van 6 die is gek van de Chipmunks al jaren hij kijkt altijd op youtube ook filmpjes van de Chipmunks!

 12. die hebben mijn kinderen nog nooit gezien, en met de komende krokusvakantie op komst een perfecte ontspanning voor het hele gezin, laat de popcorn al knallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.