Vanaf 17 oktober verschijnt alweer de vijfde film uit de succesvolle reeks ‘Casper & Emma’ op DVD & VOD. In ‘Casper & Emma: De Bergen In’ gaan Casper en Emma samen met hun ouders op vakantie naar Noorwegen. De film is geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals. 

Gastblogger Miryam ging een tijdje geleden naar de première van deze leuke film. Haar verslag lees je hier!

https://www.youtube.com/watch?v=w6ik_nnB310

VOD
‘Casper & Emma: De Bergen In’ is vanaf 17 oktober beschikbaar op de volgende kanalen: Ziggo, Moviemax online, KPN, Tele 2, Pathe Thuis, iTunes, Google Play, Proximus en Telenet.

Het verhaal
Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Casper’s vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Casper zijn ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Casper zijn vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt…

Speelduur: 83 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: AL CAP: €8,99 VERPAKKING DVD: 1 DVD Amaray

WINNEN!
Wij mogen 3x de DVD weggeven van deze leuke film. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam én een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen.

 

40 thoughts on “Nieuw op DVD: ‘Casper & Emma: De Bergen In’

  1. Mijn dochtertje van 2 vindt Casper (ze spreekt het uit als Taspe) en Emma ontzettend leuk, dus wij zijn heel benieuwd naar deze film!

  2. Heerlijke film. Dochter vond het geweldig in bios. Zoonlief te jong voor bios maar weet zeker dat hij hem ook super leuk vind.

  3. Oh leuk. Mijn zoon heeft net pas casper en emma ontdekt via netflix. Hij kijkt niks anders meer en mama mag s avonds het slaapliedje meerdere keren zingen

  4. Ik loot graag mee voor deze leuke dvd voor mijn dochter. Ze kijkt regelmatig de serie op tv met veel plezier, dus ongetwijfeld zal deze dvd ook in de smaak vallen.

  5. Mijn kleinkinderen zijn gek op filmpjes kijken en helemaal op een dvd van deze twee kanjers.
    Graag doe ik mee om de kleintjes blij te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.