Het wordt weer spannend! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd in Nederland te komen en het Sinterklaasfeest te redden. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een vrolijk avontuur voor jong en oud, boordevol humor!

Niemand minder dan Robert ten Brink vertolkt de rol van (adviseur van) Sinterklaas, hij treedt hiermee in de voetsporen van de in 2020 overleden Bram van der Vlugt. Martien Meiland maakt zijn filmdebuut als kasteelheer Jean Claude en de voetjes gaan van de vloer met YouTube-ster Party Piet Pablo en zijn nieuwste hit Dansen Voor De Sint. Chris Tates (Hugo Hogepief), Noraly Beyer (Burgemeester) zijn ook te zien in de film en Pamela Teves en Filip Bolluyt vertolken opnieuw de rollen van Mammie en Stan.

Over de film

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?
 
De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje wordt geregisseerd door Lucio Messercola en geproduceerd door Messercola. Messercola produceerde al eerder succesvolle Sinterklaasfilms die werden bekroond met een Gouden Film. De distributie van De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is in handen van Just Entertainment.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober aanstaande te zien in de Nederlandse bioscopen.

144 thoughts on “De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

 1. Wat een ontzettend gaaf pakket! Deze film willen ze heel graag zien. Bovenaan het lijstje van onze 3 kids staat een sjoelbak:-)

 2. de vtech kidi dj mix die staat bovenaan het verlanglijstje van mijn kleinzoon
  voor een jarige job is dit kado natuurlijk helemaal top, kleinzoon quinn maakt hier vast heel graag kans op

 3. mijn zoontje Wolf wil heel graag een carrera racebaan, en dan het liefst de racing heroes versie (met de red bull wagen).

 4. Bovenaan de verlanglijstjes van 3 dochters staat:
  De oudste zet alles om in geld
  De middelste bakt graag en vraagt om bakmixen en ingrediënten.
  De jongste zet al haar geld en cadeaus om in Pokémon kaarten of spulletjes

 5. Bovenaan het lijstje van de kinderen staat Lego, welke doos precies veranderd nog regelmatig. Maar iig Friends voor de dochter en iets van politie of brandweer voor onze zoon.

   1. Mijn zoontje wil heeeel graag op drumles. Sint moet maar even heel hard nadenken voor een ander cadeau aangezien drumles niet mogelijk is. Bij ons in het dorp wordt dat niet gegeven en twee keer in de week naar een stad verderop rijden voor sport is genoeg. Vaker en de kinderen kunnen nooit meer spelen met vriendjes.

 6. Boven aan zijn lijst staat de hele gave Exost op afstand bestuurbare Xmoke raceauto – 1:14. Hij vond het programma Cars Wars zo gaaf dat hij nu zelf ook zo wil gaan rijden.

 7. Hier staan knutselspullen bovenaan op het verlanglijstje van de kids op de bso!
  Dus ik waag graag een kansje om de kids op mijn werk te verwennen.

 8. Onze kleine man is helemaal in de ban van Vtech toet toet auto’s.. deze staan nu dus op het lijstje. Gelukkig zijn het er nogal wat. 🙂

 9. Boven aan het lijstje staan skeelers!
  Wil hij al zo lang.
  Dus ik denk dat Sint dit jaar wel eens heel geliefd gaat worden 😉

 10. Wat een heerlijk pakket om te winnen! Het zal je maar gebeuren! Bovenaan het verlanglijstje van mijn kinderen staat een Playmobil huis! Een grote wens van ze!

 11. Wat een super film, jammer genoeg is ons kleinkind daar nog te klein voor. Op zijn verlanglijstje staat het boek van Jip en Janneke

 12. Wat een mooi pakket. Door de t.v shows hebben mijn kinderen LEGO ontdekt. Ze zijn niet te stoppen. Ben blij dat ze zo lief spelen en is nog leerzaam ook. Dus daar zou de bon aan uitgegeven worden. En spelletjes doen we allemaal samen, dus plezier voor iedereen

 13. Voor zoonlief gadgets, voor de dames kettinkjes, oorbellen en armbandjes. Hoe meer glimmertjes, hoe beter 🙂

 14. Wat een geweldig prijzenpakket! Hier zou je niet alleen onze zoon blij mee maken maar ons allemaal! 😀
  Bovenaan het lijstje van Thomas staat het spel Regenwormen. We vinden het heerlijk om met zijn allen spelletjes met elkaar te doen!

 15. Mijn dochter wil heel graag een keukentje, daar was ik vroeger zelf ook dol op lekker uitproberen en testen je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.
  Bij mijzelf is het gevolg dat ik nu nog een prutser ben en nog steeds niet lekker kan koken maar heb er wel heel veel plezier mee gehad

 16. Boven aan staat een mooie knuffelbeer die de kindjes aan hun veel te vroeg geboren neefje in het ziekenhuis willen geven want hij heeft hem harder nodig als zij zeggen de 2 schatjes 🥰🥰🥰

 17. Ik doe mee voor mijn nichtjes.
  Ik weet dat ze dol zijn op alles van LOL en de zoete zusjes.
  Ook mogen ze graag spelletjes doen met oma.

 18. superleuk
  helaas geen kindjes maar wel superlieve neefjes en nichtjes.
  Ik zou gaan voor een puzzel of spel of playmobil!

 19. Boven aan het verlanglijstje van mijn dochter staat een mand voor de hond..,-) Zij denkt altijd eerst aan een ander, ik vooral aan haar en daarom gun ik haar dit pakket.

 20. Bovenaan het verlanglijstje staat hier een Barbie huis, de cadeaubon zou dan ook zeker van pas komen! 🙂 En met het Sinterklaas 4-in-1 spel zouden wij ons ook zeker vermaken!

 21. Onze dochter georgia wilt zo graag de purce pets tas hebben en dan natuurlijk de unicorn. Ze is gek van paarden en helemaal van oh zo snel want die is wit!

 22. Zo’n spel is al leuk en zo’n cadeaubon van Intertoys natuurlijk top. Iets van Lego Harry Potter vinden beide kinderen leuk en is een van het weinige speelgoed waar ze dan leuk samen mee aan de slag kunnen gaan.

 23. Zeer leuke actie! Hier staat bovenaan het lijstje een Sinterklaas en Pietenpakje. Zodat ze het hele jaar Sinterklaas en Piet kunnen spelen. Lees: Sinterklaas liedjes zingen, kadootjes inpakken en verstoppen, schoenen volstoppen met mandarijnen en nog veel meer.

 24. Boven aan de lijstjes van mijn kids staat, lego voor de boys en knutselspullen voor mjnn dochter. Wat een toffe actie!!

 25. Hoeraaaa wat een leuke prijs!!! De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan en met 2 kinderen die heilig geloven en sinds lange tijd dit feest weer groots mogen vieren, hopen we er dit jaar iets speciaals van te kunnen maken! Bovenaan het lijstje staat toch echt wel een: hijskraan!

 26. Wat een fijne winactie. Bovenaan staat hier legofriends voor onze dochters.

  Leuk dat er ook een spel bijzit. Wij zijn gek op spelletjes

 27. Bij mijn oudste 2 dochters van 10 en 7 staat vooral alles van pokemon bovenaan het lijstje. En dan vooral de kaarten. En bij mijn jongste van 2 de vtech puppy maxime

 28. Wat leuk, ik doe graag mee! Lego staat hier bovenaan het lijstje, al maakt de Sint ze ook erg gelukkig met spullen voor vrij knutselen:)

 29. Oeh, dit wordt weer een bioscoopbezoek met mijn oudste en haar vriendinnetje uit onze vorige woonplaats. Nieuwe traditie. 😉
  Mijn oudste dochter wil dolgraag haar Lego Friends collectie uitbreiden en de jongste wil graaag Playmobil (boerderij), maar ze zijn allebei ook dol op boeken, spelletjes en knuffels. 😍

 30. Mijn oudste dochter is altijd op zoek naar nieuwe knutselsetjes en de jongste naar poppenkleding en playmobil. Dus die bon komt zeker van pas! En de nieuwe sinterklaasfilm, daar ben ik ook wel benieuwd naar.

 31. Op een verjaardagsfeestje heeft onze kleine meid een ballon met vulling gekregen en nu wil zij niets liever dan een Stuff-A-Loons -Maker Station om zelf gevulde ballonnen te maken.

 32. Laatst kwam die ineens met dat die een olifant wilt , onze tuin is immers groot genoeg zoals hij dat zo mooi zei. Helaas gaat dat natuurlijk echt niet gebeuren maar gelukkig heeft die nog wel meer wensen.

  Games voor op de xbox
  Lego
  en bord spelletjes

 33. Een nieuwe sterrenkijker zodat ze naar de mooie ster van Opa kunnen kijken. Mochten ze niet winnen dan komt Sinterklaas deze toch wel brengen hoor 😉

 34. De oudste kleindochter wil alles van Harry Potter Lego ..dus die kan even vooruit 😉
  En sowieso het laatste boek van de Waanzinnig boomhut

 35. Ze zijn nu al aan het nadenken wat er allemaal op hun lijstje moet komen, maar gezelschapsspelletjes staan steenvast bovenaan het lijstje.

 36. onze zoon wil heel graag een werkbank om mee te spelen
  hij word ook 3jaar in december en wil alles maken en helpen heel leuk om te zien

 37. erg leuk we zouden voor een familie spel gaan en daar hebben we zo veel leuke van gezien dus dat word nog wel lastig kiezen. ook omdat we er nog heel lang plezier van kunnen hebben

 38. Ik maak heel graag kans mijn zoontje Bart hiermee te mogen verrassen! Bovenaan zijn lijstje staat Super Mario Lego 🙂

 39. Mijn dochter is gek op tekenen en heeft nieuwe potloden bovenaan haar verlanglijste lijstje staan. In haar huidige set zijn blauw en groenbijna op (veel lucht en gras gekleurd denk ik).

 40. Bovenaan het verlanglijstje van mijn jongste zoon staat lego. Dat blijft toch altijd populair. Bij de oudste staan (helaas) pokemon kaarten op zijn lijstje en gelukkig ook nog dingen voor electronica proefjes.

 41. Om te beginnen
  Wat een leuke prijs kan je hier winnen
  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter van 4 en mijn kleinzoon van 5 jaar
  Ze zijn echt een geweldig .
  Een Barbie en een Ken met een zeemeerminstaart staan op hun verlanglijstje bovenaan
  waar ze samen dan zo leuk mee zouden kunnen spelen gaan.
  En jawel,jawel
  Het lijkt me ook superleuk om samen te kunnen spelen met het 4 in 1 spel.
  Heel veel groetjes van een hele trotse oma.
  Jacqueline Verbeek

 42. Marvel Spider-Man Battle Cube – Spider-Man VS Venom. Twee blokjes die tegen elkaar gaan strijden. Met dek keuze steen papier of schaar. Vorig weekend hebben ze dit met hun neef gespeeld en deze staat zeker bovenaan de lijst.

 43. Wat leuk zeg, ik doe graag mee voor mijn neefje. Bovenaan zijn verlanglijstje staat denk ik een speelkleed! Hij is pas 1 dus hij heeft het me niet verteld, maar ik weet dat hij dat geweldig zou vinden, haha.

 44. Oooh sinterklaas! Ik heb er zo’n zin in dit jaar. Misschien zijn het de zwangerschapshormonen, maar ben er al helemaal druk mee :). Gaby zou heel blij worden van de Vtech ijscowagen.

 45. Bovenaan het verlanglijstje van mijn zoontje van 6 jaar staan;
  PlayStation 5
  Nintendo switch
  Ik hoop voor hem dat hij super lief is geweest dit jaar😅

 46. uitbreiding op de duplo en nieuwe puzzels, madam loopt iets voor op haar fijne motoriek met haar 16 maandjes legt ze zo puzzels weg voor 2+ dus mama moet iets nieuws gaan bedenken, en aangezien er volgend jaar mei een broertje of zusje erbij komt, kan het mooi doorgegeven worden en kunnen ze hopelijk mooi samen spelen

 47. Mijn zoontje Luuk heeft boven aan z’n verlanglijstje staan het nieuwste boek van leven van een loser. Het boek heet Kopje onder. Hij kijkt er echt naar uit om dit boek van sint te krijgen.

 48. Heel graag doe ik mee voor dit leuke spel en de cadeaubon.
  Mijn kleinkinderen zijn gek op Lego, dus daar gebruik ik, als ik win, de bon voor.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje voor een leuk Sinterklaascadeautje.

 49. Hoi, mijn zoontje Floris zou heel graag een mooie nieuwe voetbal willen kopen. En hij wil de film ook graag zien. Liefs Renee

 50. Het officiële verlanglijstje is uiteraard nog niet gemaakt, maar ik durf te wedden dat Pokemon ruilkaarten met stip bovenaan staat!

 51. Wat een prachtige prijs. Het sinterklaas 4 in 1 spel is hier een absolute welkomer.
  We kijken er naar uit om vanaf de decemberdagen deze gezellige spellen te doen,
  het samen zijn geeft vreugde plezier en waarschijnlijk met dit 4 in 1 spel ongelooflijke pret.
  De intertoys cadeubon is hier ook goed besteed, aangezien we hier echt spellenmensen zijn,
  zal deze waarschijnlijk omgezet worden in…weer gezellige gezelschapsspellen voor
  op de koude winteravonden bij het knapperend houtvuur.

  1. Bovenaan het lijstje van mijn dochter staat: nieuwe skeelers.
   Ze is een echt buiten kind en kan uuuren skeeleren. Haar oude zijn versleten dus vraagt ze nieuwe aan die lieve sint 😉

 52. Super leuke actie Als 1ste een play station(iets met een grotere broer die zo’n ding heeft) 😅 en als 2e een “stunt” step 😁

 53. Ik had een hele hoop kunnen bedenken wat de dames zouden willen, maar dit jaar staat bovenaan het lijstje: een hamster! Even slikken haha, maar ik zal Sint heel lief aankijken 😀 LOL. Overigens heeft de jongste daarnaast nog 180 andere wensen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.