Heb je De Grote Slijmfilm nog niet in de bioscoop gezien of wil je deze familiefilm nog een keer beleven, maar dan vanaf je eigen bank? Dat kan! De Grote Slijmfilm is vanaf vandaag te zien in Nederland via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile en Tele2. De vervroegde lancering is een resultaat van de huidige situatie rondom COVID-19 om kinderen thuis vermaak te bieden. Meer dan 250.000 bezoekers in Nederland en België zagen de film al in de bioscoop en nu heb je de kans de film thuis te bekijken.

Synopsis

Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

Cast

De hoofdrol wordt vertolkt door Bibi die Indy speelt. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Géza Weisz (Wiplala, Alleen Maar Nette Mensen), Djamila (Misfit 2), Vincent Visser (Brugklas, GTST) en Sarah Nauta (Elvy’s Wereld: So Ibiza!). De winnares van de Jeugdjournaalwedstrijd 2019 Rómeycia Valentijn heeft met haar rol in de film haar allereerste acteerklus te pakken. Ook Ferdi Stofmeel (De Regels van Floor), Tina de Bruin (Dokter Tinus, Het geheime dagboek van Hendrik Groen), Edson de Graça, (comedian en presentator van Willem Wever), de Belgische actrice Tine Embrechts, Belgische presentatrice Sarah Mouhamou en Nickelodeon-actrice Kate Bensdorp spelen in de film.

De door Hans Somers (Hart Beat, De Ludwigs, Hunter Street) geregisseerde film is geproduceerd door NewBe in samenwerking met ViacomCBS televisiezender Nickelodeon. Splendid Film verzorgt de distributie in de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.