De Luizenmoeder speelt zich af op de basisschool en volgt ouders en leraren die over de hoofden van de kinderen hun vetes uitvechten. Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop.

Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven, dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen, maken vreemde leerkrachten en de allesoverheersende ‘moedermaffia’ het haar echter niet makkelijk.

De Luizenmoeder seizoen 2 is vanaf 10 december verkrijgbaar op DVD.

Meer informatie vind je hier.

46 gedachten over “De Luizenmoeder seizoen 2 – 10 december op DVD

  1. Met Hannah.
    Ik sta zelf ook regelmatig met mijn mond vol tanden hoe andere ouders met kinderen omgaan. Of dat ik voor een simpele traktatie ga ipv zo uitbundig mogelijk.

  2. Ook ik zou mezelf het meest met Hannah vergelijken. Voor mij is het ook vrij nieuw en sta regelmatig te kijken hoe sommige ouders zijn en reageren.

  3. Met Hannah natuurlijk, ik ben soms ook wel een beetje te naief en dat is zij ook . Ook zeg ik vaak waar het op staat. Heel graag doe ik mee en volg op bloglovin

  4. De vaal verbaasde Hannah kan ik mezelf het meest in vinden, al helemaal bij het kijken naar het eerste seizoen! Ik was verbaasd hoe verrassend leuk en supergrappig ik de serie vind. Kan niet wachten om met seizoen 2 te beginnen!! 🙂

    Duimen maarrrr!

  5. Ik wil zeer graag kennismaken met deze serie. Ik heb er op school zoveel goeds over gehoord dat ik het jammer vond dat ik niet gekeken had. Maar misschien bij deze😊 ik waag mijn kans.

  6. Hoewel ik een man ben toch met Hannah Roelink. Ik herken veel van mezelf terug in haar. Ik kan zo met haar lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.