In het eerste deel van De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee!

Nu is hier deel twee, waarin we weer van de familie Donderbus kunnen genieten! Een echte meivakantie tip van ons: ga een keertje naar de bioscoop om deze film te bekijken!

Sinds 20 april is de familiefilm film De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant te zien in de bioscopen.

Het verhaal

De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Piraten en ninja’s zijn immers
gezworen vijanden! Terwijl Piratenkapitein Hector Donderbus uit alle macht
probeert om van zijn nieuwe buren af te komen, worden zijn zoon Billy en
ninjadochter Yuka juist vrienden. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme
strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd
winnen? Ninja’s zijn natuurlijk sneller en leniger, maar piraten zijn de beste!

27 gedachten over “De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant

 1. Ik neem graag mijn 2 kinderen mee en dan koop ik nog een kaartje erbij voor mezelf. Ze vonden deel 1 echt super leuk. Dus het zou een waanzinnige verrassing voor ze zijn om kaartjes voor deel 2 te winnen.

  1. Met mijn beide kinderen. Dochter is fan van deel 1 en zoon is gek op de bios. Zou super leuk zijn voor in de mei vakantie 😃💯

 2. Ik neem mijn dochter zoë mee. Deel 1 hebben we ook samen gezien en dat was echt een leuke film. Even 1 op 1 tijd met mijn oudste dochter 🤩🤩🤩

 3. Dan zijn die voor mijn kleine man en een vriendje/vriendinnetje die hij mee wil nemen en dan koop ik een kaartje bij. Deel 1 was ook erg leuk en vooral die haai aan het einde blijft hem bij🤣🤣🤣

 4. Helemaal leuk, onze jongste dochters waren voor het eerst samen in de bioscoop toen in hetzelfde theater de premiére plaatsvond. Het bezoek is goed bevallen en het boek is ook al gelezen.

 5. Mijn buurjongetje. Hij heeft net een broertje gekregen, die natuurlijk heel veel aandacht krijgt. Het is leuk als hij nu even verwend wordt door een middagje alle aandacht te krijgen.

 6. Hier zou ik graag mijn zoon mee naar toe willen nemen. De bios is altijd een leuk uitje, en deze film lijkt me erg leuk.

 7. Ik neem heel graag mijn dochterlief mee. Ze had de trailer gezien en zou dolgraag naar bios willen om de film te zien🤗

 8. Ik doe graag mee voor mijn man en dochter. Even quality time. Aangezien mijn man voor zijn werk weken achter elkaar in het buitenland verblijft, kunnen ze dit wel gebruiken. Duimen maar!

 9. Ik neem oma mee naar deze film. Oma en ik schelen 70 jaar. Oma is 80 en ik ben 10. Deze film wil ik graag met oma zien. Van mama mag het. Ik duim.

 10. Ik hoop dat ik op de valreep nog mee mag doen. Ik neem mijn tweeling -kleindochters mee! Wat een feest zou dat zijn! Ze zijn wat verdrietig dat ze dit jaar niet op vakantie gaan omdat papa en mama veel moeten werken en de Corona heel veel impact heeft gehad maar met deze film komt alles goed!

 11. Dat zou mijn zoontje zo leuk vinden! Hij heeft deel 1 zo vaak gezien. Een nieuw avontuur kijken zal ie geweldig vinden!

 12. Samen met mijn kleindochter geweest naar deel 1 en wat vonden we hem leuk en spannend!
  We willen heeeeel graag dit tweede deel ook weer samen gaan kijken! 🙂

  Duimen maarrrr…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.