Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

WINNEN!

Wij mogen twee mensen blij maken met een leuk pakketje. Hier zitten  2×2 kaarten voor de film in, een vlaggenlijn, een masker en een ansichtkaart! Laat hieronder weten dat je mee wilt doen en vergeet je naam + een geldig mailadres niet! Op 18 juni ontvangen de winnaars een mail!

Beeld: Filmdepot.nl

19 gedachten over “Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

  1. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter van 3. Dit zou dan haar eerste keer naar de bioscoop worden! Leuk als ze naar ‘Dikkie Dik en de verdwenen knuffel’ kan samen met haar eigen dikkie dik knuffel.

  2. Heel graag om met mijn zoon naar toe te gaan! Hij is een echte dikkkie dik fan! We hebben vele boeken en natuurlijk de knuffel!

  3. Jaa heel graag doe ik mee voor mijn kleine man die helemaal dikkie dik fan. En dit zijn eerste bioscoop bezoek gaat worden.

  4. Dat gaat een hele leuke belevenis worden! Ik zou graag kaartjes winnen voor mijn kleinkinderen 🙂

  5. Ik zou er heel erg graag met mijn dochtertje Alisha 3 jaar naar toe willen ze vind dikkie dik heel erg leuk

  6. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje. Ze is gek op poezen en kent Dikkie Dik ook van de boekjes.

  7. Wat een leuke actie! We zijn als gezin echt dikkie dik- verslaafd. Onze 2 boefjes gaan niet slapen zonder een verhaaltje uit het grote voorleesboek! Ook de YouTube video’s staan hier de hele dag op repeat. De bioscoopfilm mogen we natuurlijk niet missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.